31 Mayıs 2026 Pazar

10:30   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ANKARA MESAJı: ’ASLA YALNıZ DEĞILDIR!’   21:02   ANKARA’DA TARIHI GÜN! GÜVENPARK’TAN ANıTKABIR’E ON BINLERIN YÜRÜYÜŞÜNDE BARIKATLAR YıKıLDı: ÇELENK KRIZINE ÖZGÜR ÖZEL’DEN FLAŞ HAMLE!   20:46   AVRUPA’DAN ANKARA ÇıKıŞı! ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK VERDILER: ’SINDIRILMEYI REDDEDEN BIR ÜLKENIN SESI...’   18:35   SIYASET KULISLERINI SALLAYAN İDDIA: CHP SEÇIMLERE GIREMEME RISKIYLE KARŞı KARŞıYA! O TARIHE DIKKAT...   17:38   SIYASET ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MEYDANDA ŞOK SÖZLER: ’BU ERDOĞAN ILE MILLETIN MESELESIDIR!’   16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:30   ESKI GENEL BAŞKANDAN ÖZGÜR ÖZEL İÇIN FLAŞ AÇıKLAMA: ’İNANCıM SONSUZ...’   10:13   MERSIN’DE BAYRAM SONRASı BÜYÜK SEFERBERLIK! 13 İLÇEDE AYNı ANDA DÜĞMEYE BASıLDı: KOKUDAN VE SINEKLERDEN ESER KALMAYACAK!   10:11   CHP’DE KAZAN KAYNıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ’BUTLANCı’ SALVOSU: ’NE DESEM BILMIYORUM DIYOR!’   10:05   CHP’DE BOMBA ETKISI! ÖRSAN ÖYMEN’DEN KıLıÇDAROĞLU VE ’MUTLAK BUTLAN’ KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’BU BIR DARBEDIR!’   09:55   TUNCER BAKıRHAN’DAN CHP’YE NET MESAJ: ’19 ARALıK’TAN BERI DAYANıŞMA İÇINDEYIZ’   09:15   MERSIN’DE HERKES BUNU KONUŞUYOR: SAHNEYE ÇıKTıLAR, SALON GÖZYAŞLARıNı TUTAMADı!   23:05   CHP GENEL MERKEZI’NDE KıLıÇDAROĞLU DÖNEMI YENIDEN BAŞLıYOR: ’ŞIMDI ARıNMA ZAMANı’   22:39   CHP’DE GÜVENPARK KRIZI İDDIALARıNA YANıT: VALILIKLE YAPıLAN GÖRÜŞMENIN DETAYLARı ORTAYA ÇıKTı!   21:55   ANKARA SOKAKLARıNDA BAYRAM HAREKETLILIĞI! CHP’LI ADNAN BEKER’DEN BAŞKENTLILERE SÜRPRIZ DAVET   21:50   CHP’DE BAYRAM ÖNCESI SıCAK SAATLER! GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN ÇOK SERT "KAYYUM" ÇıKıŞı: "BARIKAT BILE KURDURDULAR!"   20:35   SILIVRI’DE KRITIK ZIRVE! ÖZGÜR ÖZEL 19 İSIMLE GÖRÜŞTÜ: İMAMOĞLU KARARı SONRASı İLK TEMAS   20:31   CHP’DE HUKUK KRIZI: İBRAHIM KABOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU VE ÖZEL AÇıKLAMASı!   18:53   ANKARA’DA IKI AYRı BAYRAMLAŞMA HAZıRLıĞı... ÖZEL VE KıLıÇDAROĞLU, VATANDAŞLARLA BIR ARAYA GELECEK   18:52   İSTANBUL’UN FETHI 573. YıLıNDA KUTLANıYOR  
 
     
   

Kocamaz,Mahalle Mahalle Geziyor


İYİ Parti’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz,esnaf ve mahalle ziyaretlerine Yenişehir ilçesi ile devam etti.

 

Tarih : 6 Şubat 2019 Çarşamba 21:08   Okunma : 1425

Yenişehir Alanya Sokağı’nda esnaf ziyareti ile gezisine başlayan Başkan Kocamaz, esnaf tarafından sevgi ile karşılandı. Alanya Sokağı boyunca tüm dükkanlara uğrayan Kocamaz, esnafla sohbet ederek hayırlı işler diledi. Esnafla görüşerek isteklerini ve taleplerini dinleyen Kocamaz, gezisine Yenişehir İlçesinin Akkent,Çavak,Kocahamzalı, Emirler, İnsu ve Çukurkeşlik Mahallelerini ziyaret etti.Yenişehir İlçesinden sonra Toroslar İlçesine de uğrayan Kocamaz,Akbelen Mahallesi’ni de ziyaret programına ekledi.

Kocamaz’ın gün boyu süren programında İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca,İYİ Parti Yenişehir İlçe Başkanı Turgut Kahraman Turgutkaya, İYİ Parti Toroslar Belediye Başkan Adayı Ender Turhan,  İYİ Parti Mersin il ve ilçe teşkilatı üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar da yerini aldı.Kalabalık bir grup tarafından karşılanan Kocamaz ve İYİ Parti ekibi gün boyu ziyaretlerini sürdürdü.

 “Büyükşehir bir umman”

Mersin’in yıllardır süren makus talihini 2014 yılında kendileri ile yendiğini belirterek vatandaşlara seslenen Burhanettin Kocamaz, “Mersin’de yeni bir düzen kurulmuştu, yeni hizmetler geliyordu, Mersin olumlu şeylerle anılıyor, olumsuzluklar geride kalıyordu.Mersin kendini bulmaya başladı. Sonra bu hizmetlerin önünü kesmek istediler. Biz de daha önce mensubu olduğumuz parti ile yol ayrımı yaşadık. Sonrasında da İYİ Parti’den karşınıza çıktık.2014 yılında biz herhangi bir ittifak olmadan sizlerin desteğiyle belediyeyi kazandık. İttifakla bizi belediyeden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Amaben inanıyorum ki vatandaşlarımız bu oyunu bozacak. Sizler 31 Mart 2019’da bize destekverdiğinizde güneşin etrafından birleşeceğiz ve hizmetler kesintisiz olarak devam edecek.Hayatında belediye başkanlığı yapmamış bir kişinin gelip Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olması gerçekten cahil cesareti. Büyükşehir bir umman. Bu yükün altındankalkabiliyorsak geçmişteki tecrübemizin ışığında kalkıyoruz”dedi.

“Hizmetler devam edecek”

Kocamaz, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Biz görevegeldiğimiz günden bu yana sadece adı Büyükşehir Belediyesi olan bir kurumun içinidoldurmaya çalıştık. Mersin’i Mersin’de yaşayan insanlara layık bir yere getirmek istiyorsak,hepinizi 31 Mart’ta güneşin altına mühür vurmaya davet ediyorum.Destekleriniz devam ettiği sürece hizmetler kaldığı yerden devam edecek. Bugüne kadar verdiğiniz destekler için ve bundan sonra vereceğiniz destekler için Allah razı olsun.”

 

Paylaş :
Etiketler :  İYİ PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞI, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA