6 Aralık 2025 Cumartesi

15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU   14:29   MERSIN’DE KESK’TEN YÖNETICI ZAMMıNA PROTESTO: "ADALETSIZLIĞE KARŞı MÜCADELEYE!"   13:56   FUTBOLDA “BAHIS” SORUŞTURMASıNDA IKINCI OPERASYON... METEHAN BALTACı, MERT HAKAN YANDAŞ, AHMET ÇAKAR VE EŞININ DE ARALARıNDA BULUNDUĞU 35 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   13:55   ABD, DOĞU PASIFIK’TE BIR TEKNEYI DAHA VURDU: DÖRT KIŞI ÖLDÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONULARıNA YÖNELIK SORULAR ARTıYOR   13:50   CHP’LI AKSAZ ŞAHBAZ: SAĞLıK BILIMLERI ÜNIVERSITESI’NIN ÖĞRETIM ÜYESI ALıMıNA ILIŞKIN HER BIR ILAN, YALNıZCA TEK BIR KIŞININ ÖZGEÇMIŞINE BIREBIR UYACAK BIÇIMDE HAZıRLANMıŞ   13:48   ASU KAYA: BUGÜN, KADıNLARıN SIYASETE EŞIT KATıLıMı IÇIN KARARLıLıKLA ADıM ATMA GÜNÜDÜR   13:46   AYLIN NAZLıAKA: "SIYASETTE KADıN 2025 RAPORU, TÜRKIYE’NIN 185 ÜLKE ARASıNDA 126’NCı SıRAYA GERILEDIĞINI ORTAYA KOYDU"   13:44   MANSUR YAVAŞ’TAN TRT HABER’IN "SU KESINTISI" HABERINE TEPKI   05:11   “MERSIN’DE ‘BIZ DE VARıZ’: ENGELSIZ BIR ŞEHIR İÇIN COŞKULU YÜRÜYÜŞ”   19:45   TOROSLAR’DA KıRSAL MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR   19:25   MERSIN’DE KADıN RADYOCULARıN MÜCADELESI BEYAZPERDEDE: “BIZ RADYOYU ÇOK SEVDIK” AYAKTA ALKıŞLANDı   19:15   MERSIN AKDENIZ’DE ÇEVRE YATıRıMı: 1.081 KONTEYNER HIZMETE GIRDI   18:59   “MERSIN’DE DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: İŞKUR DESTEĞIYLE HAYATA KATıLAN GÜÇLÜ ADıMLAR”   18:54   MERSIN’DE HOBI PARKı KıŞA HAZıR: VATANDAŞLAR TOPRAKLA BULUŞTU   19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”   19:55   “MERSIN’DE ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: SANAT, EMPATI VE DAYANıŞMA BULUŞTU”   15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:29   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”  
 
     
   

Baro Başkanı Yeşilboğaz: “Cezaevlerinde İnsan Hak İhlalleri Önlenmeli”


Mersin Barosu Başkanı Av.Bilgin Yeşilboğaz,Baro yönetim kurulu ile birlikte Tarsus Ceza infaz Kurumları Kampüsünde incelemelerde bulundu.Başkan Yeşilboğaz, cezaevlerinde insan hak ihlallerinin önlenmesi ve cezaevlerinin insan onuruna yakışır standartlara getirilmesi için hep birlikte gayret gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak Cezaevi’nin 6 müdürü ile cezaevi koşulları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

Tarih : 8 Şubat 2019 Cuma 13:19   Okunma : 1296

Başkan Yardımcısı Av. Fatma Demircioğlu, Genel Sekreter Av. Adnan Günbay, Sayman Av. Kazım Yüksel, Tarsus ilçe temsilcisi ve yönetim kurulu üyesi Av. Cihan Öktem, yönetim kurulu üyesi Av. Ece Kovan Demirtaş ile birlikteTarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde incelemelerde bulunan Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Tarsus Cezaevi müdürleri ile birlikte cezaevini, insan haklarına uygunluğu yönünden inceleyip, avukat görüşme odalarının da eksikliklerini tespit ederek, sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, eksikliklerin giderilip cezaevi koşullarının daha elverişli hale getirilmesinde ortak görüşe varıldığını ve bu konuda ortak çalışmalar içerisinde olacaklarını belirterek, “Cezaevlerinde insan hak ihlallerinin önlenmesi ve yaşanmaması için, cezaevlerinin insan onuruna yakışır standartlara getirilmesi için hep birlikte gayret gösterilmesi gerekmektedir. Bu konuda Tarsus Cezaevi müdürleri ile ortak çalışacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Avukatların  Cezaevlerinde Çalışma Koşulları İyileştirilmeli”

Cezaevinde müvekkilleriyle görüşmeye gelen avukatların yaşamış oldukları sorunların ve çözüm önerilerinin de ele alındığı ziyarette Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, adalet sisteminin gelişmesinde önemli rol oynayan avukatların, çalışma şartlarının her koşulda iyileştirilmesi gerektiğini vurgulayarak, bu konudaki eksikliklerin giderilmesi için de işbirliğine karar verildiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden cezaevi müdürleri ise, kutsal savunmayı bağımsız bir şekilde temsil eden avukatların, görevlerini rahatça yapabilmeleri için avukat görüşme odalarında iyileştirme çalışmalarının yapılması, ayrıca cezaevinde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için ziyaretin faydalı olduğunu ifade ederek, Mersin Barosu ile bu konularda ortak çalışmalar yapmak istediklerini belirtti.

Paylaş :
Etiketler :  mersin barosu, bilgin yeşilboğaz, barolar birliği

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA