24 Şubat 2026 Salı

16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"   16:25   MAHKEME KARARı ISTINAFTAN DÖNDÜ, GAZETECI ORHAN BURSALı BERAAT ETTI   15:01   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, SAADET PARTISI IFTARıNA YÖNELIK ELEŞTIRILERI YANıTLADı: "O MASADAN DÜŞMANLıK ÇıKARANLAR TARIHE GÖMÜLECEK"   14:59   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: SAYıN BAHÇELI’NIN İMRALı VE SAYıN ÖCALAN IÇIN ÖZEL STATÜ VURGUSU SON DERECE ÖNEMLI BIR VURGUDUR   14:57   “AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı” 17’INCI GÜNÜNDE TUTUKLU SANıKLARıN AVUKATLARıNıN BEYANLARıYLA DEVAM EDIYOR   14:51   İYİ PARTI’LI AYYÜCE TÜRKEŞ TAŞ: "ÖCALAN’ıN STATÜSÜ GAYET NET VE BELLIDIR. KENDISI 55 BIN KIŞININ KATILI, HAIN BIR TERÖRIST BAŞıDıR"   14:50   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI: "TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFININ ICRASıNDA PKK’NıN KURUCU ÖNDERININ BÜYÜK BIR DAHLI VE PAYı VARDıR. BU ÇAĞRı AYNı ŞEKILDE KCK’Yı DA BAĞLAMAKTADıR"   09:30   MERSIN’DE KADıNLARıN    09:25   "SIYASETIN KALBI 2 MART’TA CHP’DE ATACAK: ÖZGÜR ÖZEL 18 MADDELIK ’KURTULUŞ REÇETESINI’ AÇıKLıYOR!"   01:01    AYDıNCıK’TA GÖNÜL SOFRALARı KURULDU! BAŞKAN SEÇER: “BIZIM GECEMIZ GÜNDÜZÜMÜZ SIZSINIZ”   22:15   KADIKÖY’DE 90+ DRAMI: FENERBAHÇE’YE KASıMPAŞA ŞOKU! ASENSIO ATTı, ALLEVINAH YıKTı...   17:59   MERSIN VE DIYARBAKıR ARASıNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ: DİTAV’DAN DEV ÇıKARTMA!   17:54   TARSUS TEK YÜREK! BAŞKAN BOLTAÇ SEL BÖLGESINDEN SESLENDI: "AFETIN SIYASETI OLMAZ, YARALARı BIRLIKTE SARACAĞıZ"   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVANıN, 9 MART’TA GÖRÜLECEK İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMESI ISTENDI   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı… LÜTFÜ SAVAŞ’ıN AVUKATı ÜREGEN: "GERÇEKLER ELBETTE AÇıĞA ÇıKACAKTıR"   17:01   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ EDILDI   16:35   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı, YARıN TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ ILE BIR ARAYA GELECEK   16:33   CHP’LI ÜMIT ERKOL, AKıNCı GIŞELERI’NDEN IKTIDARA SESLENDI: "HALKıN MALıNı SATARAK BU KRIZI ÖRTEMEZSINIZ"  
 
     
   

Akşener’den Başkan Kocamaz’a Ziyaret


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Tarih : 15 Şubat 2019 Cuma 11:31   Okunma : 1538

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.

Mersin Gözne gişelerinde yoğun ve coşkulu bir kalabalık ile karşılanan Akşener, kendisini karşılayan Mersinlilerle birlikte şehir turu gerçekleştirdi. Akşener, İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Taş Bina’da Başkan Kocamaz ile bir araya geldi.

Başkan Kocamaz’ın daveti üzerine Mersin’e gelen ve iki gün boyunca Mersin’de ziyaretler geçekleştirecek olan Akşener, Başkan Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.Makamda seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Akşener, Başkan Kocamaz’a güvendiğini ve Büyükşehir’i alacaklarını kaydetti.

Makam ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Başkan Kocamaz’a İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı, İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, partililer ve basın mensupları eşlik etti.

Akşener “Mersin’e 3 gün daha geleceğim”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Başkan Kocamaz’ın makamında yaptığı konuşmasında gerçekleştirdiği ziyaretten ve Mersin’de kendisine gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün Sayın İl Başkanımızın, İl Teşkilatımızın ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Burhanettin Kocamaz Beyefendi’nin davetiyle Mersin’deyim. Bugün ve yarın buradayım. Sanıyorum bir 3 gün daha gelecek gibi görünüyorum. Karşılamadan, Mersinlilerin yol güzergâhında gelirken gösterdiği ilgi ve alakadan ziyadesiyle memnuniyet duymuş durumdayım. Her bir Mersinli kardeşimize ayrı ayrı teşekkürlerimi, selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Bugün epeyce yoğun bir programımız var. Yani belediye seçimleri sebebiyle buradayız. Yarın da 3 ilçeye gidip esnaf ziyareti yapacağım. Ondan sonra döneceğim. O nedenle buradayım” dedi.

“Burhanettin Başkan ipi göğüslemiş”

Akşener, Mersin’e güvendiklerini ve 1 Nisan sabahında Mersin’i almış olacaklarını dile getirerek,  “Gördüklerimden anlıyorum ki, Burhanettin Başkan ipi göğüslemiş. Şimdi o göğüslediği ipin daha ileriye gitmesi için çaba göstereceğiz. Milletvekili arkadaşlarımız başta olmak üzere, teşkilatlarımız bir bütün olarak Genel Merkezimiz Sayın Kocamaz Başkanımın arkasındayız. İnşallah 1 Nisan şakasını Mersinliler 31 Mart akşamı gece yarısından sonra yapmış olacaklar. Bizim için Mersin çok önemli. Partimiz kurulduğundan beri Mersin için hep söylemişimdir İYİ Parti’nin çok önem verdiği bir şehirdir diye. Sonuç itibariyle Sayın Burhanettin Kocamazmağdur edilmiş, hak etmediği bir davranışla karşılaşmış. Bakın burada kaldırırken zorlandığım 5 Yıldızlı Hizmetler diye bir kitapçık var. Hizmet o kadar çok ki, akılda tutmak mümkün değil. Dolayısıyla bu yapılmış hizmetleri gören Mersinli vatandaşlarımız gelecek 5 yılda neler yapılabileceğini, verilen sözlerin nasıl yerine getirildiğini görecekler” şeklinde konuştu.

Meral Akşener, konuşmasına şu şekilde devam etti;“Bu seçim bir yerel seçim. Sadece Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyesi ve Muhtar seçeceğiz. Burhanettin Kocamaz Başkanım ipi göğüslemiş ama ipi daha ileriye doğru ittirmek için Mersinlilerin desteklerine ihtiyacımız var. Mersin’de13+1 belediyeye talibiz. Allah inşallah mahcup etmesin.”

Başkan Kocamaz, “Tüm ilçelerimize talibiz”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz ise,“Bizim sloganımız 13+1.Tüm ilçelerimize talibiz.Mersin’e şeref verdiniz. İnşallah bu ziyaretlerinizin sonu gelmeyecek” şeklinde konuştu.

Başkan Kocamaz, ziyaret sonrası Genel Başkan Akşener’e iğne oyalı mor fular ve çeşitli hediyeler takdim etti. İki başkan daha sonra kameralara birlikte görüntü verdiler.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  BURHANETTİN KOCAMAZ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MERAL AKŞENER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA