2 Temmuz 2026 Perşembe

17:41   MERKEZ ANKARA’DA 2 IŞÇININ ÖLDÜĞÜ IŞ KAZASıNA ILIŞKIN DAVA… ŞANTIYE ŞEFI VE PROJE MÜDÜRÜNÜN "TAKSIRLE ÖLDÜRME" SUÇUNDAN CEZALANDıRıLMASı ISTENDI   17:32   EDIRNE’DE NATO PROTESTOSU   15:25   CHP’DE 7 YURT DıŞı ÖRGÜTÜNÜN YETKI BELGELERI IPTAL EDILDI   14:24   KUŞADASı’NDA DENIZCILIK VE KABOTAJ BAYRAMı KUTLANMAYA BAŞLANDı   13:38   ANKARA’DA NATO ZIRVESI’NE HAZıRLıK TOPLANTıSı   13:23   İBB ITIRAFÇıSı SOYTEKIN: “DELEGELERIN IRADESININ ETKILENIP ETKILENMEDIĞINE ILIŞKIM BILGIM YOK”   11:01   AVRUPA’Yı KASAN KAVURUCU SıCAKLAR TÜRKIYE’YE GELDI! METEOROLOJI’DEN O BÖLGELERE KRITIK UYARı!   10:05   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NA DEV ÖDÜL! ‘BAHAR NOKTASı’ TÜRKIYE GÜNDEMINDE   01:44   2026 DÜNYA KUPASı’NDA ERLING HAALAND SAHNEYE ÇıKTı! NORVEÇ SON 16’DA DEV RAKIBINI BEKLIYOR   17:01   CHP MALATYA’DA YENI KRIZ: İLÇE BAŞKANLARı, IL BINASıNDAKI OFISLERINE GIREMEDI   16:59   İBB DAVASı’NDA 58’INCI GÜN SONA ERDI   16:42   CHP’LI EMIR: "OLAĞANÜSTÜ KURULTAY YAPıLMAZSA MAHKEMEYE GIDECEĞIZ"   15:57   ÖZGÜR ÖZEL İZMIR’DE: "MILLETIMIZ IÇIN YENI BIR YOL AÇıYORUZ, BU YOLUN SONU HALKıN IKTIDARıDıR"   14:36   ESKI MILLETVEKILI MÜRSEL ALBAN’A CHP GENEL MERKEZI’NDE YENI GÖREV   14:22   VAPURDA NATO PROTESTOSU YAPAN 4 GENÇ GÖZALTıNA ALıNDı   13:57   KıLıÇDAROĞLU YARıN MYK’SıNı TOPLAYACAK, ÖZEL GRUPTA KONUŞACAK   13:56   CHP’LI KıŞ: "TÜRKIYE BÜYÜDÜ DEDILER AMA BÜYÜYEN IŞÇININ MAAŞı DEĞIL, YANDAŞLARıN SERVETI OLDU"   10:45   CHP’DE MAHKEME RESTI! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA KARŞı KRITIK KURULTAY HAMLESI   10:02   MERSIN’DE NEFES KESEN DAKIKALAR: SIRENI DUYAN ORAYA KOŞTU!   07:40   SEMIH PALAMUT: HAZINE BORCU ALARM VERIYOR, VATANDAŞıN OMZUNDAKI YÜK KATLANıYOR!  
 
     
   

TARSUS BELEDİYESİ`NDE EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI, 15 BİN TL OLDU


Tarsus Belediyesi`nde ara iş sözleşmesi süreci tamamlandı. İmzalanan sözleşme ile yıl içerisinde ödenen sosyal yardımlar hariç en düşük işçi maaşı 15 bin TL oldu. Müjdeyi sosyal medya hesaplarından açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “İmzaladığımız ek toplu iş sözleşmesiyle çalışanlarımızın haklarını daha da güçlendirdik. Her zaman emekçilerimizin yanındayız. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Tarih : 21 Temmuz 2023 Cuma 10:55   Okunma : 570

Tarsus Belediyesi`nde ara iş sözleşmesi süreci tamamlandı. İmzalanan sözleşme ile yıl içerisinde ödenen sosyal yardımlar hariç en düşük işçi maaşı 15 bin TL oldu. Müjdeyi sosyal medya hesaplarından açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “İmzaladığımız ek toplu iş sözleşmesiyle çalışanlarımızın haklarını daha da güçlendirdik. Her zaman emekçilerimizin yanındayız. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan müjdeyi verdi. Türkiye`de asgari ücretin 11 bin 402 lira olarak belirlenmesi üzerine personelin maaşlarına zam yapmak üzere harekete geçen Başkan Bozdoğan DİSK`e bağlı Genel İş Sendikası ile imzalanan ek toplu sözleşme ile Tarsus Belediyesi`nde çalışan personelin en düşük maaşının 15 bin TL olduğunu belirtti. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından imzalanan sözleşmeye göre, 696 Sayılı KHK kapsamında çalışan belediye çalışanlarının, yıl içerisinde verilen sosyal haklar, eş yardımı, çocuk yardımı,  sorumluluk ve pozisyon farkı hariç alacakları en düşük maaşı 15 bin TL oldu.

“EMEKÇİLERİMİZİN DEĞERİNİ BİLİYORUZ VE HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERİYORUZ”

Başkan Bozdoğan, emekçilerin her zaman yanında olduğunu belirterek, “Tarsus Belediyesi olarak, toplu iş sözleşmesi sürecini başarıyla tamamladık ve Türkiye genelinde en iyi çalışma şartlarını sunan belediyeler arasında yer aldık. Toplu ara iş sözleşmemizle, çalışanlarımızın haklarını daha da güçlendirdik ve onlara daha iyi bir yaşam kalitesi sağlamak için adım attık. Emekçilerimizin değerini biliyoruz ve her zaman yanlarında olacağımızın sözünü veriyoruz. Bu nedenle, asgari ücretin üzerinde bir maaş ödemesini gerçekleştirerek çalışanlarımızın ekonomik açıdan daha güvende olmasını sağladık. Yıl içerisinde verilen en düşük işçi maaşını 15 bin TL seviyesine çıkardık. Çalışanlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti, hizmetlerimizin kalitesine doğrudan yansıyacaktır. Onların emeklerine değer veriyor ve her birinin katkısının Tarsus`un güzelliğine katkı sağladığının farkındayız. Bu başarıda emeği geçen tüm belediye çalışanlarımıza ve DİSK`e bağlı Genel İş Sendikası`na teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı olsun ve tekrar teşekkürler” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA