14 Mart 2026 Cumartesi

01:01   MERSIN’DE "ALGı OPERASYONU"NA BAŞKAN SEÇER’DEN SERT YANıT: "AILEMLE AYNı KAZANDAN YEMEK YIYORUM!"   01:01   MERSIN’DE ‘GÖNÜL SOFRASı’ MEZITLI’DE KURULDU: BAŞKAN SEÇER KADıN EMEĞINE VURGU YAPTı!   19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:40   MERSIN’DE RAMAZAN BEREKETI: ÇAĞDAŞKENT İFTARıNDA BINLER AYNı SOFRADA BULUŞTU!   16:37   CHP’LI TRAKYA BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı...ÇANAKKALE BELEDIYE BAŞKANı MUHARREM ERKEK: "ASLA VE ASLA BIR MILIM DAHI GERI ADıM ATMAYACAĞıZ"   16:34   GÜVENPARK KATLIAMı’NıN 10. YıLı... MANSUR YAVAŞ: "ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   16:33   ÜNLÜ TARIHÇI İLBER ORTAYLı HAYATıNı KAYBETTI   15:39   ÖMER GÜNEL GÖZALTıNA ALıNDı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ÖMER GÜNEL’IN SIYASI BIR OPERASYONUN HEDEFI OLDUĞU APAÇıK ORTADADıR"   15:37   CHP’DEN DOĞU AKDENIZ YEREL MEDYA BULUŞMASı… CHP’LI BULUT: “TRT SAVCıLıĞA SOYUNDU”   15:36   GÖZALTıNA ALıNAN KUŞADASı BELEDIYE BAŞKANı GÜNEL’DEN AÇıKLAMA... "MÜCADELEM SADECE HAKSıZLıĞA KARŞı DEĞIL, KÖTÜLÜĞE VE KÖTÜYE KARŞı DA OLACAK"   15:36   MSB: İRAN’DAN ATEŞLENIP TÜRK HAVA SAHASıNA GIREN BIR BALISTIK MÜHIMMAT NATO HAVA VE FÜZE SAVUNMA UNSURLARı TARAFıNDAN ETKISIZ HALE GETIRILDI   14:23   CHP’LI ESKI İL BAŞKANLARıNDAN BAŞKAN SEÇER’E DESTEK ZIYARETI   13:35   ÖZGÜR ÖZEL, SOSYALIST ENTERNASYONAL PREZIDYUM TOPLANTıSı’NA KATıLDı: "BU BASKı REJIMI ALTıNDA IKTIDARA DOĞRU YÜRÜMEYE ÇALıŞıYORUZ"   22:30   MERSIN’DE GÖNÜL SOFRASı TOROSLAR’DA KURULDU: BAŞKAN SEÇER’DEN ’BIRLIK’ MESAJı!   21:58   MERSIN’DE ADıYAMAN RÜZGARı: BALYANLıLAR BAŞKAN VAHAP SEÇER’I ÇIÇEKLERLE KARŞıLADı   16:17   AYŞEGÜL DOĞAN: "BAYRAM ARIFESINDE YA DA SONRASıNDA DEM PARTI İMRALı HEYETI TEKRAR ADADA SAYıN ÖCALAN’LA BIR GÖRÜŞME YAPABILIR"   16:16   AYLIN NAZLıAKA: "YETKILILERI DERHAL HAREKETE GEÇMEYE, ROJIN KABAIŞ’IN AILESININ GÜVENLIĞINI SAĞLAMAYA ÇAĞıRıYORUZ"   16:15   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… MAHKEME BAŞKANı VE GAZETECILER ARASıNDA GERILIM SONRASı DURUŞMAYA 16 MART PAZARTESI GÜNÜNE KADAR ARA VERILDI   15:56   GÖKHAN GÜNAYDıN: "23 YıL SONRA AKP’NIN GELDIĞI NOKTA TÜRKIYE AÇıSıNDAN BIR MILLI GÜVENLIK SORUNUDUR"   15:55   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN "MÜJDE" AÇıKLAMASıNA EMEKLILERDEN TEPKI: HER ZAMAN BAYRAM ÖNCESI YATıRıLıYORDU. BU MÜJDE DEĞIL  
 
     
   

TARSUS BELEDİYESİ`NDE EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI, 15 BİN TL OLDU


Tarsus Belediyesi`nde ara iş sözleşmesi süreci tamamlandı. İmzalanan sözleşme ile yıl içerisinde ödenen sosyal yardımlar hariç en düşük işçi maaşı 15 bin TL oldu. Müjdeyi sosyal medya hesaplarından açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “İmzaladığımız ek toplu iş sözleşmesiyle çalışanlarımızın haklarını daha da güçlendirdik. Her zaman emekçilerimizin yanındayız. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Tarih : 21 Temmuz 2023 Cuma 10:55   Okunma : 544

Tarsus Belediyesi`nde ara iş sözleşmesi süreci tamamlandı. İmzalanan sözleşme ile yıl içerisinde ödenen sosyal yardımlar hariç en düşük işçi maaşı 15 bin TL oldu. Müjdeyi sosyal medya hesaplarından açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “İmzaladığımız ek toplu iş sözleşmesiyle çalışanlarımızın haklarını daha da güçlendirdik. Her zaman emekçilerimizin yanındayız. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan müjdeyi verdi. Türkiye`de asgari ücretin 11 bin 402 lira olarak belirlenmesi üzerine personelin maaşlarına zam yapmak üzere harekete geçen Başkan Bozdoğan DİSK`e bağlı Genel İş Sendikası ile imzalanan ek toplu sözleşme ile Tarsus Belediyesi`nde çalışan personelin en düşük maaşının 15 bin TL olduğunu belirtti. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından imzalanan sözleşmeye göre, 696 Sayılı KHK kapsamında çalışan belediye çalışanlarının, yıl içerisinde verilen sosyal haklar, eş yardımı, çocuk yardımı,  sorumluluk ve pozisyon farkı hariç alacakları en düşük maaşı 15 bin TL oldu.

“EMEKÇİLERİMİZİN DEĞERİNİ BİLİYORUZ VE HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VERİYORUZ”

Başkan Bozdoğan, emekçilerin her zaman yanında olduğunu belirterek, “Tarsus Belediyesi olarak, toplu iş sözleşmesi sürecini başarıyla tamamladık ve Türkiye genelinde en iyi çalışma şartlarını sunan belediyeler arasında yer aldık. Toplu ara iş sözleşmemizle, çalışanlarımızın haklarını daha da güçlendirdik ve onlara daha iyi bir yaşam kalitesi sağlamak için adım attık. Emekçilerimizin değerini biliyoruz ve her zaman yanlarında olacağımızın sözünü veriyoruz. Bu nedenle, asgari ücretin üzerinde bir maaş ödemesini gerçekleştirerek çalışanlarımızın ekonomik açıdan daha güvende olmasını sağladık. Yıl içerisinde verilen en düşük işçi maaşını 15 bin TL seviyesine çıkardık. Çalışanlarımızın mutluluğu ve memnuniyeti, hizmetlerimizin kalitesine doğrudan yansıyacaktır. Onların emeklerine değer veriyor ve her birinin katkısının Tarsus`un güzelliğine katkı sağladığının farkındayız. Bu başarıda emeği geçen tüm belediye çalışanlarımıza ve DİSK`e bağlı Genel İş Sendikası`na teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı olsun ve tekrar teşekkürler” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA