1 Mayıs 2025 Perşembe

22:09   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:50    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:47   CHP`LI DINÇER: "TÜRKIYE`DEKI DOĞURGANLıK ORANLARıNıN DÜŞMESININ SEBEBI, AKP IKTIDARıNıN BIZZAT KENDISIDIR"   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:47   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN, ‘`YENI SÜREÇ`` UYARıSı: “OLUMSUZ KIMI PRATIKLERLE, SÖYLEMLERLE KARŞıLAŞABILIRIZ, BUNLAR BIZI KORKUTMALı. UZAKLAŞTıRMAMALı``     16:28   ANKARA`DA SOKAK HAYVANLARıNı ÖLDÜRDÜĞÜ SUÇLAMASıYLA TUTUKLANAN DOKTOR HAKKıNDAKI TÜM IDDIALARı REDDETTI   16:13   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA AILESINI KAYBEDEN ANNE DUYGU CAN: "BIRI YANıMA YAKLAŞTı. ‘VALI BEY ÜZÜLÜYOR. BURADA AĞLAMA` DEDI BANA. BEN ÖMRÜMÜ ADADıĞıM EVLATLARıMı KAYBEDERKEN, ACıM BILE RAHATSıZLıK SAYıLDı"   15:56   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, ÇOCUKLARıN SESI OLDU  
 
     
   

Mersin GİAD Cumhur İttifakı Adayları İle Bir Araya Geldi


Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Muhammet Gültak, Mersin GİAD yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi.

 

Tarih : 18 Şubat 2019 Pazartesi 16:20   Okunma : 1552

Mersin’de 200’ü aşkın üyesi ile iş dünyasına ışık tutan Mersin GİAD, Mersin adaylarını konuk ederek adayların projeleri hakkında bilgi almaya devam ediyor. Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Muhammet Gültak, AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol ve Mersin GİAD üyelerinin katıldığı toplantıda Cumhur İttifakı adayları Mersin ile ilgili projelerini anlatarak üyelerin sorularını yanıtladı.

Mersin GİAD olarak bütün siyasi partilere aynı mesafede yaklaştıklarını belirten Başkan Mehmet Serkan İzol, kent için proje üreten bütün siyasi partilerin destekçisi olduklarının altını çizdi. İzol, ‘Mersin GİAD olarak 200’ü aşkın üyemizle birlikte kentimizin çıkarları doğrultusunda adım atan ve kent odaklı çalışmalarına aktif bir şekilde devam eden bir STK konumundayız. Bizler herhangi bir siyasi parti gözetmeksizin Mersin’i geliştirmek, kalkındırmak ve güçlendirmek isteyen herkesin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Burada önemli olan partiler ve siyasi kavramlar değil, Mersin’dir. Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Sn. Hamit Tuna’nın 15 yıllık belediye başkanlığı sürecinde neler yaptığını yakından biliyoruz. Toroslar’a büyük yenilikler kazandırdı. Kendisine şahsım ve derneğim adına Mersin’e kattığı değerler için şükranlarımı sunuyorum. Umut ediyoruz ki 31 Mart günü seçimin galibi kim olursa olsun Mersin kazanır. Bizler Mersin’in ve iş dünyasının geleceğini düşünmek zorundayız. Geleceğe güvenle bakmak için şuan ki bulunduğumuz konumu iyi değerlendirmemiz gerekiyor’ dedi.

15 yılda Toroslar’ı Mersin’in en gelişmiş ilçelerinden biri yaptıklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, ‘Toroslar’da 15 yıl boyunca edindiğimiz tecrübeleri Mersin’in genelinde uygulayacağız’ dedi. Tuna, ‘Bizler ne söylediysek yerine getirme noktasında gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Mersin’in bütün sorunlarına hâkimiz ve bu sorunların çözümü için Toroslar ilçesinde edindiğimiz tecrübeleri Mersin geneline yaymak için çalışacağız. Birçok projemiz var. Burada sizlere projelerimizi tek tek anlatarak sizleri sıkmak istemiyorum; fakat Toroslar’da girdiğimiz ilk seçimde vatandaşlarımıza ‘Bize 5 yıl görev verin, sizlerin yüzünü kara çıkartmayacağız’ dedik ve sonrasındaki tüm seçimlerde ayrım yapmaksızın tüm vatandaşlarımızdan oy alarak tekrar seçildik. Şimdi hedefimiz Büyükşehir Belediyesi. Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir Belediyesi’ni ve 13 ilçemizi kazanacağımıza olan inancımız tamdır’ ifadelerini kullandı.

'Kafası karışık bir Akdeniz'de yaşadık'

Mersin'in huzurlu olması için Akdeniz'de huzur ve güven ortamının devam etmesi gerektiğini belirten Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Muhammet Gültak, 'Akdeniz ilçesi bundan 3 yıl öncesine kadar terörün yoğun yaşandığı bir ilçeydi. 3 yıl önce kayyumun atanması ile birlikte Akdeniz'de huzur ortamı sağlandı. Akdeniz'de yaşayan vatandaşlarımıza hem devletin hem de partimizin şefkat elini uzatarak Akdeniz'e yeniden huzuru getirdik. Akdeniz'de bu huzur ve güven ortamının devamını sağlamak için her zaman büyük çabalar sarf ettik ve bundan sonrası için de Akdeniz'i Mersin'in en yaşanabilir ilçesi yapmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Akdeniz'in huzurlu olması demek Mersin'in huzurlu olması demek' dedi.

'Ben Yenişehir'de yaşayan 260 bin nüfusun tamamının adayıyım'

Yenişehir bölgesinde görüş ayrımı yapmadan her kesime hizmet etmek için yola çıktıklarını belirten Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı Bekir Topçu, 'Ekmeğini yediğim, çocuklarımı büyüttüğüm, aşık olduğum Yenişehir'e hizmet edip borcumu ödemek için bu yola çıktım. Ben sadece Cumhur İttifakına gönül verenlerin değil, Yenişehir'de yaşayan 260 bin nüfusun tamamının adayıyım. Projelerimiz hazır; Yenişehir’i bambaşka bir görünüme kavuşturacağız' dedi.

'Gece uyumadan, gündüz yorulmadan Mezitli için çalışıyoruz'

'Mezitli'nin sorunlarını ve Mezitli'de yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek adına her kalbe dokunmaya gayret gösteriyoruz' diyen Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ise, 'Biz bu yola çıkarken, Mezitli'nin hak etmediği bir konumda olduğuna inanarak yola çıktık. Mezitli'nin birçok eksiği var. Bizler bu eksikleri tamamlamak için göreve talip olduk. Gece uyumadan, gündüz yorulmadan Mezitli halkının sorunlarına çare bulmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın desteğiyle Mezitli'ye hizmet etme şerefini yaşayacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. 31 Mart günü Mezitli ve Mezitli'de yaşayanların refahı için değişim günü olacaktır' ifadelerini kullandı.

Toplantı üyelerin adaylara sordukları sorular ile son buldu.

Paylaş :
Etiketler :  hamit tuna, toroslar, cumhur ittifakı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA