16 Mart 2026 Pazartesi

14:46   MERSIN’DE SOSYAL BELEDIYECILIK DEVRIMI: HER ÇOCUĞA EŞIT GELECEK, HER MAHALLEYE FıRSAT!   13:55   MERSIN’DEN DÜNYAYA 1,7 MILYAR DOLARLıK İMZA: İŞTE İHRACATıN 50 DEV FIRMASı!   10:40   OTOYOLDA %650 ZAM KAPıDA! CHP’LI YAVUZYıLMAZ İSIM VEREREK UYARDı: "BU BIR SOYGUN PLANıDıR"   10:31   İRAN’DAN ABD ÜSSÜNE AĞıR DARBE! NETANYAHU İÇIN DEHŞET VEREN ’ÖLÜM’ YEMINI: ’PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ!’   10:29   LIMON İTHALATıNDA VERGI ŞOKU! ÖMER FETHI GÜRER RAKAMLARLA KONUŞTU: "ÜRETICI SOĞUYOR, TÜKETICI KAYBEDIYOR"   23:46   ANAMUR’DA TARIHI GECE: VAHAP SEÇER’DEN 4 DEV MÜJDE BIRDEN! 2028’E KADAR HER ŞEY DEĞIŞECEK   23:40   TOROSLAR’DA "MUTFAK" DEĞIL SANKI ÇÖP EV! MERDIVEN ALTı PASTA İMALATHANESINE ŞOK BASKıN   23:35   TARSUS’TA BAYRAM ERKEN GELIYOR: ST. PAUL MEYDANı’NDA BAYRAM İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   11:40   BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: MERSIN’DE 115 BIN NOKTADA 7/24 İLAÇLAMA MESAISI!   01:01   MERSIN’DE "ALGı OPERASYONU"NA BAŞKAN SEÇER’DEN SERT YANıT: "AILEMLE AYNı KAZANDAN YEMEK YIYORUM!"   01:01   MERSIN’DE ‘GÖNÜL SOFRASı’ MEZITLI’DE KURULDU: BAŞKAN SEÇER KADıN EMEĞINE VURGU YAPTı!   19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:40   MERSIN’DE RAMAZAN BEREKETI: ÇAĞDAŞKENT İFTARıNDA BINLER AYNı SOFRADA BULUŞTU!   16:37   CHP’LI TRAKYA BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı...ÇANAKKALE BELEDIYE BAŞKANı MUHARREM ERKEK: "ASLA VE ASLA BIR MILIM DAHI GERI ADıM ATMAYACAĞıZ"   16:34   GÜVENPARK KATLIAMı’NıN 10. YıLı... MANSUR YAVAŞ: "ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   16:33   ÜNLÜ TARIHÇI İLBER ORTAYLı HAYATıNı KAYBETTI   15:39   ÖMER GÜNEL GÖZALTıNA ALıNDı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ÖMER GÜNEL’IN SIYASI BIR OPERASYONUN HEDEFI OLDUĞU APAÇıK ORTADADıR"   15:37   CHP’DEN DOĞU AKDENIZ YEREL MEDYA BULUŞMASı… CHP’LI BULUT: “TRT SAVCıLıĞA SOYUNDU”   15:36   GÖZALTıNA ALıNAN KUŞADASı BELEDIYE BAŞKANı GÜNEL’DEN AÇıKLAMA... "MÜCADELEM SADECE HAKSıZLıĞA KARŞı DEĞIL, KÖTÜLÜĞE VE KÖTÜYE KARŞı DA OLACAK"   15:36   MSB: İRAN’DAN ATEŞLENIP TÜRK HAVA SAHASıNA GIREN BIR BALISTIK MÜHIMMAT NATO HAVA VE FÜZE SAVUNMA UNSURLARı TARAFıNDAN ETKISIZ HALE GETIRILDI  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MOBİL KUAFÖRÜ, MEVSİMLİK İŞÇİLERİN ÇOCUKLARINA HİZMET VERDİ


Dar gelirli aileler başta olmak üzere, kırsalda kuaför ve berber hizmetine kolaylıkla ulaşamayan herkesin faydalandığı Mersin Büyükşehir`in ‘Mobil Kuaför` aracı, bu kez rotasını çocuklar için Mezitli ilçesinde yer alan Huköy Eğitim ve Etkinlik Köyü`ne çevirdi. Pikolo Derneği`nin yürütmüş olduğu ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi` projesine Mobil Kuaför aracı ile destek veren Büyükşehir Belediyesi, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının yüzünü güldürdü.

 

Tarih : 9 Eylül 2023 Cumartesi 09:38   Okunma : 434

Dar gelirli aileler başta olmak üzere, kırsalda kuaför ve berber hizmetine kolaylıkla ulaşamayan herkesin faydalandığı Mersin Büyükşehir`in ‘Mobil Kuaför` aracı, bu kez rotasını çocuklar için Mezitli ilçesinde yer alan Huköy Eğitim ve Etkinlik Köyü`ne çevirdi. Pikolo Derneği`nin yürütmüş olduğu ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi` projesine Mobil Kuaför aracı ile destek veren Büyükşehir Belediyesi, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının yüzünü güldürdü.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde, ‘Yar Saçların Lüle Lüle` sloganıyla mahalle mahalle dolaşıp Mersin`inin köylerinde hizmet veren ‘Mobil Kuaför` aracı, berber ve kuaför hizmetini vatandaşın ayağına götürmeyi sürdürüyor. Bir kuaför salonunda bulunan bütün teknik malzemelerin bulunduğu mobil araçta; saç kesiminden saç boyasına, kişisel bakımdan tıraşa kadar hem kadın hem erkek için ihtiyaç duyulan tüm kuaförlük hizmeti sunuluyor. Ekipmanlar, her kullanım sonrası sterilize edilerek yeni kullanıma hazır hale getiriliyor.

MOBİL KUAFÖR`DEN YEDİDEN YETMİŞE HERKES FAYDALANIYOR

Sosyoekonomik yönden dezavantajlı olan mahalleler başta olmak üzere, her yaştan Mersinli`nin faydalandığı ‘Mobil Kuaför` aracı, bu kez Mezitli ilçesinde yer alan Huköy Eğitim ve Etkinlik Köyü`ndeydi. Pikolo Derneği tarafından hayata geçirilen ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi` projesine ‘Mobil Kuaför` aracı ile destek veren Büyükşehir Belediyesi, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına hizmet verdi. Mobil Kuaför`de saçlarını istedikleri şekilde kestiren çocuklara, şampuan ve banyo lifinden oluşan hediye paketleri de dağıtıldı.

YAZGI: “BU PROJEYE MOBİL KUAFÖR ARACI İLE DESTEK VERMEKTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Mersin`in kırsal mahallerinde yaşayan vatandaşlara kuaförlük hizmetini ‘Mobil Kuaför` aracı ile sağladıklarını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı`nda Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Yusuf Yazgı, “Mobil Kuaför, Mersin`in köylerindeki vatandaşlarımızın ayağına hizmet götüren bir kuaför aracı” diye konuştu.

Mobil Kuaför hizmetinden bu kez faydalanan grubun çocuklar olduğunu kaydeden Yazgı, “Pikolo Derneği`nin yürütmüş olduğu ve mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarına yönelik ‘Mevsimlik Tarımda Çocuk İşçiliğinin Önlenmesi` projesine Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak destek vererek, çocuklarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz” dedi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA