26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Başkanlar Projelerini Anlattı


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Demokrat Parti adayı Ayfer Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi adayı Vahap Seçer ve Cumhur İttifakı adayı Hamit Tuna, Toros Üniversitesi’nin düzenlediği ’Mersin Kent Zirvesi’ adlı etkinlikte projelerini anlattı.

 

Tarih : 13 Mart 2019 Çarşamba 14:12   Okunma : 1161

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Demokrat Parti adayı Ayfer Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi adayı Vahap Seçer ve Cumhur İttifakı adayı Hamit Tuna, Toros Üniversitesi'nin düzenlediği 'Mersin Kent Zirvesi' adlı etkinlikte projelerini anlattı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Demokrat Parti adayı Ayfer Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi adayı Vahap Seçer ve Cumhur İttifakı adayı Hamit Tuna, Toros Üniversitesi'nin düzenlediği Mersin Kent Zirvesi adlı etkinlikte projelerini anlattı. Etkinliğe öğrenciler, öğretim görevlileri ve vatandaş büyük ilgi gösterdi.  Sırayla söz alan adaylar, projelerini anlattı ve soruları yanıtladı.

Demokrasi Adına Yola Çıktım

 İlk sözü alan Demokrat Parti adayı Ayfer Yılmaz, sürdürülebilirliği sağlayabilecek bir yönetim şekli ile hareket edilmesi gerektiğinin altına çizerek, "Biliyorsunuz benden öne Burhanettin Kocamaz adaydı. Bir şekilde içeriden başlayıp yukarıya kadar bir üst akılla bir demokrasi ayıbı yaşadık. Demokrasi en iyi idare şekli olduğuna göre elinizde kalan bir sandık demokrasisi var. Orada da bir başkan adayının seçilme hakkının elinden alınması ve siz Mersinlilerin seçme hakkını elden alması var. İşte bu nedenle 31 Mart seçimlerine 28 gün kala Demokrat Parti adına sizler için büyük bir mücadele için yola çıktım." dedi.

Ayfer Yılmaz seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeler hakkında da bilgiler verdi.

 

Tuna: Üzerimden 'Kumpas Yapıldı'

Cumhur İttifakı adayı Hamit Tuna, siyaseti makam ve mevki için yapmadığını belirterek,  "Zamanını geçirip, aday olamayıp, ondan sonra bu suçu da kişisel olarak benim üzerimden 'kumpas yapıldı' denmesini kınıyorum. Siyaset yaptığınız insana güvenmiyorsanız, onunla yol yürümeyeceksin. Şayet güvenmiyorsanız sağlam bir adamınızı yanına koyup, yaptıracaksınız. Vahap Bey bir gün önceden vermiş başvurusunu, ben de bir gün önceden verdim." diye konuştu.

Hamit Tuna, Toroslar Belediyesi Başkanı olduğu dönemde birçok projeye imza attığını ve bu projeleri büyükşehir belediyesine de taşıyacağını belirerek, projeleri hakkında bilgiler verdi.

Seçer: Yükümüz Ağır

Cumhuriyet Halk Partisi adayı Vahap Seçer, demokrasinin toplumun vazgeçilmezi olduğunu belirterek, "160'dan fazla projemiz var ve bunları başkanlığım döneminde birer birer hayata geçireceğiz. Benim için seçim kazanmaktan öte, belediye başkanı olduğum süreçten sonra neler yapacağım çok önemli. Benim omuzlarımdaki yük bu. Önemli bir seçim. Bizlerin yükü sadece kendi seçmen tabanımız değil. Hangi siyasi partiden olursa olsun bütün seçmenlerimizin bize göstereceği teveccühle seçileceğimiz için yükümüz çok daha fazla ağır olacak." dedi.

Vahap Seçer, seçimlere çok kısa bir süre kaldığını ve büyük bir hırs ile çalıştığını belirterek, projelerini anlattı.

Başkan adaylarının konuşmalarından sonra öğrencilerin sorularına geçildi.

Paylaş :
Etiketler :  hamitttuna, vahapseçer, ayferyılmaz, mersin, chp, mhp, dp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA