25 Şubat 2026 Çarşamba

12:30   AKDENIZ BARO BAŞKANLARıNDAN ADANA BAM’A ’GECIKEN ADALET’ ÇıKARTMASı   11:41   DIYARBAKıR’DA SKANDAL İDDIA: 1. DERECE ARKEOLOJIK SİT ALANı GES PROJESI İÇIN MI KAYDıRıLDı?   10:55   MERSIN LIMANı’NDA ’SENDIKA’ DEPREMI! GÜLCAN KıŞ TBMM’YI AYAĞA KALDıRDı: "BU AÇıK BIR DÜŞMANLıKTıR!"   10:30   MERSIN’DE KIMSE YALNıZ DEĞIL: VAHAP SEÇER’IN ‘GÖNÜL KÖPRÜSÜ’ EVLERE MISAFIR OLUYOR!   09:45   DEPO DEĞIL DERT DOLUYOR! MAZOT 61 LIRAYı AŞTı: "ÇIFTÇININ ALıN TERI HORTUMLA ÇEKILIYOR"   09:10   VAHAP SEÇER’DEN KAHRAMAN PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı:    08:59   BALıKESIR’DE YASA BOĞAN KAZA! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞEHIT PILOT İBRAHIM BOLAT İÇIN TAZIYE MESAJı   01:01   SILIFKE’DE RAMAZAN COŞKUSU ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER "BU SOFRALAR MILLETIN EMANETI" DEDI!   22:05   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN UÇUŞ: ÖZEL ÇOCUKLAR BULUTLARA DOKUNDU!   22:02   MILLI EĞITIM BAKANı YUSUF TEKIN’E SERT TEPKI: "ANAYASA’Yı İHLAL EDIYOR, İSTIFA ETMELI!"   16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"   16:25   MAHKEME KARARı ISTINAFTAN DÖNDÜ, GAZETECI ORHAN BURSALı BERAAT ETTI   15:01   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, SAADET PARTISI IFTARıNA YÖNELIK ELEŞTIRILERI YANıTLADı: "O MASADAN DÜŞMANLıK ÇıKARANLAR TARIHE GÖMÜLECEK"   14:59   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: SAYıN BAHÇELI’NIN İMRALı VE SAYıN ÖCALAN IÇIN ÖZEL STATÜ VURGUSU SON DERECE ÖNEMLI BIR VURGUDUR   14:57   “AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı” 17’INCI GÜNÜNDE TUTUKLU SANıKLARıN AVUKATLARıNıN BEYANLARıYLA DEVAM EDIYOR   14:51   İYİ PARTI’LI AYYÜCE TÜRKEŞ TAŞ: "ÖCALAN’ıN STATÜSÜ GAYET NET VE BELLIDIR. KENDISI 55 BIN KIŞININ KATILI, HAIN BIR TERÖRIST BAŞıDıR"   14:50   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI: "TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFININ ICRASıNDA PKK’NıN KURUCU ÖNDERININ BÜYÜK BIR DAHLI VE PAYı VARDıR. BU ÇAĞRı AYNı ŞEKILDE KCK’Yı DA BAĞLAMAKTADıR"   09:30   MERSIN’DE KADıNLARıN   
 
     
   

Bu Pazarımızı Seçime Ayıralım


CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Pazar günü bütün dostlarımızın, arkadaşlarımızın sandığa gitmesini sağlayalım. Sandıklar açılırken oy kullandığımız okullara gitmeniz, oradaki görevli arkadaşlarımıza moral olur. Onun için bu pazarımızı seçime ayıralım” dedi.

 

Tarih : 30 Mart 2019 Cumartesi 11:32   Okunma : 2169

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmaları kapsamında Özyiğit, Akyürek Makinaİmalat Fabrikasını ziyaret etti. Referandum döneminde il başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatan Özyiğit, o dönemde Mezitli Belediye Başkanı ve eski milletvekillerinden Vahap Seçer ile birlikte Akyürek Makina İmalat Fabrikasına geldiklerini ve ‘Hayır’ oyu istediklerini anlattı. O dönem oy istemeye gelen üçlünün bugün Belediye Başkan adayları olduğunu ifade eden Özyiğit, kendisi ve Mezitli Belediye Başkan adayı Neşet Tarhan ile Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer için oy istedi.    

Daha sonra sırasıyla İkinci Bahar Emekli Evi, Barboros Mahallesi Semt Pazarı, Dumlupınar ve Aydınlıkevler Mahallelerinde site toplantıları yapan Abdullah Özyiğit, yaptığı konuşmalarda yerel seçimleri yeni bir başlangıç fırsatı olarak gördüklerini söyledi.

yen Abdullah Özyiğit,  “Bu ülkede yeni bir başlangıca ihtiyaç var. Bu yeni başlangıcın ilk adımı Pazar günü atılacak. Beka sorunu diyorlar ya, yazlık sarayları, kışlık sarayları, uçan sarayları olanlar için beka sorunu. Ama bu ülkenin birliğinin, beraberliğinin, bu ülkede güzel şeyler olmasının başlangıcı. Bu ülkede açlığın, yokluğun, yoksulluğun ortadan kaldırılmasının başlangıcı. Sandıktan çok ciddi bir mesaj vermek gerekiyor” diye konuştu.

İktidar partisinin ve ortağının seçim için devletin tüm olanaklarını kullandığını, buna rağmen seçmeni etkilemekte zorlandığını ifade eden Özyiğit,  “Seçim için devletin tüm güçlerini kullanıyorlar. Ama bunlar da yetmediği için yalanlar söylüyorlar. Halk ekmek kulübelerinde çalışan herkesi örgütlemişler, CHP’li Vahap Seçer Büyükşehir Belediye Başkanı olursa halk ekmek kapatılacak, siz de ucuz ekmek alamayacaksınız diyorlar. Vahap Seçer hangi partiden geliyor? CHP’den. Sosyal demokrat bir partinin halkın çıkarını değil sermayenin çıkarını gözetmesi düşünülebilir mi? İnsanların zekasıyla dalga geçmeleri kabul edilebilir değil” dedi.

Ekonomik krizin derinleştiğini, hayat pahalılığının artığını ifade eden Abdullah Özyiğit, “Bunun sorumlusunun kim olduğunu halka anlatmalıyız. Pazar günü bütün dostlarımızın, arkadaşlarımızın sandığa gitmesini sağlayalım. CHP örgütleri olarak biz sandıklara sahip çıkacağız ama bunların bu konudaki marifetine akıl sır ermez. Bu seçimde karşımıza neyi çıkaracaklarını bilmiyoruz. O nedenle sandıklar açılırken oy kullandığımız okullara gitmemiz oradaki görevli arkadaşlarımıza moral olur. Onun için bu pazarımızı seçime ayıralım” ifadelerini kullandı.

Akşam saatlerindeyse Özyiğit, Sivrialan Mersin Oluşumu tarafından düzenlenen Aşık Veysel’in 46. ölüm yıl dönüm anmasına katıldı. Özyiğit, son olarak Limonluk Mahallesi’nde ev ziyaretinde bulundu.

Paylaş :
Etiketler :  abdullah özyiğit, yenişehir, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA