23 Aralık 2025 Salı

19:05   AKDENIZ’DE KıŞ BAKıMı: AĞAÇLAR GÜÇLENIYOR, TRAFIK GÜVENLIĞI ARTıYOR   15:37   DEM PARTI İMRALı HEYETI, CHP’YI ZIYARET ETTI... ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE’NIN HEM TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFINI, HEM DEMOKRATIK TÜRKIYE HEDEFINI BIRLIKTE HAYATA GEÇIREBILECEK YARıNLARı UMUT EDIYORUZ”   15:35   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN, MILLI SAVUNMA BAKANı GÜLER VE MİT BAŞKANı KALıN, SURIYE CUMHURBAŞKANı ŞARA TARAFıNDAN KABUL EDILDI   15:34   LEYLA ZANA, “ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK” MITINGINDE KONUŞACAK   15:31   İYİ PARTILI ÇÖMEZ: "AMERIKAN ADALET BAKANLıĞı EPSTEIN DOSYASıNDA TÜRKIYE’DEN KÜÇÜK KıZ ÇOCUKLARıNıN ISTISMAR ADASıNA GÖTÜRÜLDÜĞÜ YAZıYOR"   11:33   MERSIN OPERASı KAPALı GIŞE SEZONUNU “YENI YıL ŞARKıLARı” KONSERIYLE ZIRVEYE TAŞıYOR!   10:23   “TÜRKIYE DARALıRKEN AKDENIZ HAZıR GIYIM İHRACATTA REKOR KıRDı: %68 ARTıŞLA 45,6 MILYON DOLAR”   10:05   TARSUS’UN LEZZETLERI DÜNYA SAHNESINDE: FıNDıK LAHMACUN VE KAYNAR PROJESIYLE GASTRONOMI YOLCULUĞU   02:57   AKDENIZ’DE KıŞ BAKıMı: AĞAÇLAR GÜÇLENIYOR, TRAFIK GÜVENLIĞI ARTıYOR   12:30   “SEÇER’DEN DEMOKRASI VURGUSU: ‘TÜRKIYE HUKUK DEVLETI İSE HERKES ÖZGÜRCE KONUŞACAK’”   09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”  
 
     
   

Bu Pazarımızı Seçime Ayıralım


CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Pazar günü bütün dostlarımızın, arkadaşlarımızın sandığa gitmesini sağlayalım. Sandıklar açılırken oy kullandığımız okullara gitmeniz, oradaki görevli arkadaşlarımıza moral olur. Onun için bu pazarımızı seçime ayıralım” dedi.

 

Tarih : 30 Mart 2019 Cumartesi 11:32   Okunma : 2159

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmaları kapsamında Özyiğit, Akyürek Makinaİmalat Fabrikasını ziyaret etti. Referandum döneminde il başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatan Özyiğit, o dönemde Mezitli Belediye Başkanı ve eski milletvekillerinden Vahap Seçer ile birlikte Akyürek Makina İmalat Fabrikasına geldiklerini ve ‘Hayır’ oyu istediklerini anlattı. O dönem oy istemeye gelen üçlünün bugün Belediye Başkan adayları olduğunu ifade eden Özyiğit, kendisi ve Mezitli Belediye Başkan adayı Neşet Tarhan ile Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer için oy istedi.    

Daha sonra sırasıyla İkinci Bahar Emekli Evi, Barboros Mahallesi Semt Pazarı, Dumlupınar ve Aydınlıkevler Mahallelerinde site toplantıları yapan Abdullah Özyiğit, yaptığı konuşmalarda yerel seçimleri yeni bir başlangıç fırsatı olarak gördüklerini söyledi.

yen Abdullah Özyiğit,  “Bu ülkede yeni bir başlangıca ihtiyaç var. Bu yeni başlangıcın ilk adımı Pazar günü atılacak. Beka sorunu diyorlar ya, yazlık sarayları, kışlık sarayları, uçan sarayları olanlar için beka sorunu. Ama bu ülkenin birliğinin, beraberliğinin, bu ülkede güzel şeyler olmasının başlangıcı. Bu ülkede açlığın, yokluğun, yoksulluğun ortadan kaldırılmasının başlangıcı. Sandıktan çok ciddi bir mesaj vermek gerekiyor” diye konuştu.

İktidar partisinin ve ortağının seçim için devletin tüm olanaklarını kullandığını, buna rağmen seçmeni etkilemekte zorlandığını ifade eden Özyiğit,  “Seçim için devletin tüm güçlerini kullanıyorlar. Ama bunlar da yetmediği için yalanlar söylüyorlar. Halk ekmek kulübelerinde çalışan herkesi örgütlemişler, CHP’li Vahap Seçer Büyükşehir Belediye Başkanı olursa halk ekmek kapatılacak, siz de ucuz ekmek alamayacaksınız diyorlar. Vahap Seçer hangi partiden geliyor? CHP’den. Sosyal demokrat bir partinin halkın çıkarını değil sermayenin çıkarını gözetmesi düşünülebilir mi? İnsanların zekasıyla dalga geçmeleri kabul edilebilir değil” dedi.

Ekonomik krizin derinleştiğini, hayat pahalılığının artığını ifade eden Abdullah Özyiğit, “Bunun sorumlusunun kim olduğunu halka anlatmalıyız. Pazar günü bütün dostlarımızın, arkadaşlarımızın sandığa gitmesini sağlayalım. CHP örgütleri olarak biz sandıklara sahip çıkacağız ama bunların bu konudaki marifetine akıl sır ermez. Bu seçimde karşımıza neyi çıkaracaklarını bilmiyoruz. O nedenle sandıklar açılırken oy kullandığımız okullara gitmemiz oradaki görevli arkadaşlarımıza moral olur. Onun için bu pazarımızı seçime ayıralım” ifadelerini kullandı.

Akşam saatlerindeyse Özyiğit, Sivrialan Mersin Oluşumu tarafından düzenlenen Aşık Veysel’in 46. ölüm yıl dönüm anmasına katıldı. Özyiğit, son olarak Limonluk Mahallesi’nde ev ziyaretinde bulundu.

Paylaş :
Etiketler :  abdullah özyiğit, yenişehir, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA