6 Ağustos 2026 Perşembe

16:06   TÜRKIYE VE 7 ÜLKE, İSRAIL’IN GAZZE’DEKI SALDıRıLARıNı KıNADı   16:05   ÇAĞLAYAN’DA IFADE VEREN GAZETECI ERTUĞRUL ÖZKÖK: CUMHURBAŞKANıNA HAKARET, ASLA AKLıMıN UCUNDAN DAHI GEÇMEYECEK BIR ŞEY   16:04   DERVIŞOĞLU, 16 AĞUSTOS’TA BALıKESIR KUVAYı MILLIYE MEYDANı’NDA YAPıLACAK "BAYRAK KALDıRıYORUM" MITINGE ÇAĞRıDA BULUNDU   16:02   ERDOĞAN, BAHÇELI’YI KABUL ETTI   16:01   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEKLIFI DEĞERLENDIRMESI: "BÜTÜN SORUNLARı ÇÖZEN NIHAI BIR DÜZENLEME DEĞIL, BIR BAŞLANGıÇ"   16:01   AHMET ÖZER’DEN "ÇERÇEVE YASA" YORUMU: "BU DÜZENLEME BIR SON DEĞIL, YENI BIR BAŞLANGıÇTıR”   13:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI AV. ALI BOZAN, BAKAN YUMAKLı’YA SORDU: "MERSIN’IN YANGıNLARA KARŞı HAZıRLıK KAPASITESI NE DÜZEYDE"   13:53   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN "ÇERÇEVE YASA" TEPKISI: "ŞU ANDA CEZAEVLERINDE BULUNAN ADLI MAHKUMLARıN SUÇU NE, YETERINCE ADAM ÖLDÜRMEMELERI MI?"   13:52   ADALET BAKANı GÜRLEK, UĞUR MUMCU’NUN AILESIYLE GÖRÜŞTÜ   13:50   ÖZGÜR ÖZEL’DEN, ER ŞEHIT YAKıNLARı VE ER GAZILERIN EYLEMINE DESTEK ZIYARETI   13:49   MALATYALı KAYıSı ÜRETICISI MALIYET VE DÜŞÜK FIYAT KıSKACıNDA: “KAYıSıNıN SAHIBI YOK”   13:48   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK’TEN "ÇERÇEVE YASA" AÇıKLAMASı: "HEDEFIMIZ; GÜVENLIĞIN, HUZURUN VE KARDEŞLIĞIN KALıCı OLDUĞU GÜÇLÜ BIR TÜRKIYE’DIR"   10:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AILELERI RAHATLATAN MODEL: GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZI’NE NASıL BAŞVURULUR?   10:15   ÜSKÜDAR’DA KOLTUK SAHIBINI BULDU! GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLAN SINEM DEDETAŞ’TAN İLK AÇıKLAMA: ’EN GÜZEL CEVAP...’   10:10   MEZITLI BELEDIYESI ARAÇ FILOSUNU GÜÇLENDIRDI: HIZMET HıZı İKI KATıNA ÇıKACAK   06:28   TUZLA’DA TRANSFER DEPREMI! ÖZGÜR ÇELIK’TEN ŞOK İDDIA: ’40 MILYARLıK VURGUNA KıLıF Mı ARANıYOR?’   21:39   AKDENIZ BELEDIYE MECLISI’NDEKI GERGINLIĞE CHP’DEN İLK TEPKI! SEMIH PALAMUT ŞEFFAFLıK VURGUSU YAPTı   14:21   DEM PARTI’NIN "ÇERÇEVE YASA" TOPLANTıSı SÜRÜYOR.... BAKıRHAN: "DEĞERLENDIRIYORUZ, IÇERIDE BAKACAĞıZ"   14:20   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN AÇLıK GREVINDEKI ŞEHIT YAKıNLARı VE GAZILERE DESTEK ÇAĞRıSı: "BÜYÜK TÜRK MILLETI’NI CUMARTESI GÜVENPARK’A DAVET EDIYORUM"   14:19   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU’NDAN ’ÇERÇEVE YASA’ TEKLIFINE IMZA ATAN VEKILLERE TEPKI: "SIZ LOZAN’A DEĞIL SEVR’E IMZA ATıYORSUNUZ"  
 
     
   

CHP ANAMUR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURMUŞ DENİZ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz Anamur’da bulunan oda, dernek, birlik, kooperatif, sendika ve çok sayıda kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, Anamur için yapacakları hedefleri konusunda bilgilendirdi.

 

Tarih : 5 Şubat 2024 Pazartesi 11:05   Okunma : 607

CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz Anamur’da bulunan oda, dernek, birlik, kooperatif, sendika ve çok sayıda kurum ve kuruluşları ziyaret ederek Anamur için yapacakları plan, proje, yatırım ve hedefleri konusunda bilgilendirme yaptı.

Ticaret  ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası,  Ziraat  Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Gazeteciler Cemiyeti, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Muhtarlar Derneği, Yardım Sevenler Derneği, Atatürkçü  Düşünce Derneği (ADD), Eğitim-İş, Eğitim Sen, Alevi Kültür Derneği, Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği(ANED), Musiki Derneği, Mersin Çevre ve Doğa Derneği“MERÇED”, Anamur Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği  başkan ve yöneticileriyle görüş alış verilişinde bulunan CHP  Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, Kent Konseyini  aktif hale  getireceklerini, uzlaşı kültürü ve ortak akıl ile her türlü sorunun aşılabileceğini vurguladı.

Belediye Başkan Adayı Deniz, "CHP olarak katılımcı belediyeciliği önemsiyoruz. İlçemizin sakini değil, sahibi ol. Kent Konseyini de bu anlamda önemli buluyorum. Anamur’a gönüllü olarak hizmet eden, şehrin sakini değil sahibi olan tüm hemşehrilerim kentin ihtiyaçları konusunda düşünsün, talep etsin. Kent Konseyi öncü ve belirleyici olsun, bu şehri birlikte yönetelim." dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in seçimi kesin kazanacağını anketlerde belirlendiğini belirten Deniz "Seçimi kazanacağız, buna inanıyorum. Mersin ve Anamur’u Kazanacağız, tüm gelişmeler bunu gösteriyor. Mersin ve Anamur aynı patiden olursa alacağımız her destek, Anamur için çıtanın hızlı yükselmesine neden olacak, güçlü yatırımlarla Anamur’un hak ettiği konuma gelmesini sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Anamur Belediyesinin yıllardır dar bir çerçevede yöneltildiğini belirten Deniz, "Anamur Tarım ve Turizmin tüm olanaklarına sahip, bu şanstan hiç yararlanamıyoruz. İçinde yaşadığımız bu kentin değerini bilemiyoruz, çok önemli imkânların farkında değiliz. Turizm ve Tarım sektöründe bulunan. İş insanlarıyla ve Kent dinamikleriyle güçlü koordinasyon kurarak plan ve programlar çerçevesinde tüm konuları masaya yatırmakla adımlar atacağız." şeklinde açıklama bulundu.

Sosyal çalışmalarla kendinden söz ettirecek ve örnek alınacak bir Belediye olacaklarını belirten Deniz "Özellikle ilçemizdeki emekliler için sosyal bir tesis kurmayı hedefliyoruz. Emeklilerimiz bir araya gelmeli ve sağlayacağımız tüm imkânlardan yararlanarak zaman geçirmelerini istiyoruz. Yaşlı, yatalak ve evinden çıkamayan tüm yaşlılarımıza sağlık başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyoruz, bu konuda projelerimiz hazırlandı. İhtiyaçlı vatandaşlarımızın hep yanında olacağız. Onların yaşamlarına anlamlı katkı sunacağız, sosyal Belediyeciliğin gerektiği ne varsa tümüyle hayata geçireceğiz." dedi .

Deniz, Mart ayı içinde genişletilmiş plan, program, yatırım ve önemli projelerini Anamurlularla paylaşacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Anamur Ekspress

Paylaş :
Etiketler :  CHP, Anamur, Durmuş Deniz, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA