22 Ocak 2026 Perşembe

16:39   BAKAN TUNÇ: “MATTIA AHMET MINGUZZI DAVASıNDA VERILEN KARAR, ADALETIN GECIKMEDEN VE EKSIKSIZ ŞEKILDE TECELLI ETTIĞININ AÇıK GÖSTERGESIDIR"   16:38   CHP’LI AKAY VE TANAL’DAN ÜST DÜZEY BÜROKRATLARıN ÖZEL SEKTÖRE GEÇIŞLERININ SıNıRLANDıRıLMASı IÇIN KANUN TEKLIFI   15:35   İSTINAF, MATTIA AHMET MINGUZZI’NIN KATILLERINE VERILEN 24’ER YıL HAPIS CEZASıNı HUKUKA UYGUN BULDU   15:32   TGC: "BASıN KARTı SAHIPLERININ YEŞIL PASAPORT KAPSAMıNA ALıNMASı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN GÜÇLENDIRILMESI ANLAMıNA GELECEKTIR"   13:28   DOKTOR DERTLI HASTA DERTLI... KıRıMLı: ZORUNLU OLARAK TAZE MEYVE SEBZE YIYIN, PROTEIN AĞıRLıKLı BESLENIN DIYORUZ, AMA IMKANLARı YOK. BU BATAN BIR GEMININ IÇINDEN KAŞıKLA SUYU BOŞALTMAYA BENZIYOR   13:27   KAMER GENÇ’IN VEFATıNıN 10’UNCU YıLı... CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL:    10:59   “GÜLCAN KıŞ’TAN TBMM’YE TARIHI TEKLIF: BORÇ KRIZINE SOSYAL DEVLET ÇÖZÜMÜ”   10:28   MERSIN’DE SIVRISINEĞE KARŞı ORTAK MÜCADELE: BÜYÜKŞEHIR’DEN BILINÇLENDIRME HAMLESI   10:21   “KARTALKAYA FACIASıNıN YıLDÖNÜMÜNDE DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN MECLISTE VICDAN ÇAĞRıSı: ‘İÇIMIZDEKI YANGıN SÖNMEDI’”   09:28   ATLANTIK’TE 10 TON KOKAIN: İSTANBUL’DA DEV SORUŞTURMA, 10 TUTUKLAMA!   17:04   KARTALKAYA OTEL YANGıNı FACIASıNıN 1. YıLı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "TURIZM BAKANı MEHMET NURI ERSOY, YARGıLANACAKTıR, YARGıLANMADAN BU DOSYA KAPANMAYACAK"   17:02   ÜMIT ÖZDAĞ: "MILLI BIRLIĞIMIZI EN FAZLA ZEDELEYEN HUSUSLARıN BAŞıNDA IKTIDARıN MUHALEFETE KARŞı UYGULADıĞı DÜŞMAN CEZA HUKUKU GELMEKTEDIR"   17:01   TURAN TAŞKıN ÖZER’DEN "SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK" AÇıKLAMASı: "TÜM KURUMLARıN ELINI TAŞıN ALTıNA KOYUP IVEDI KARARALAR ALMASı GEREKIR"   16:55   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: KIMSE BENIM KÜRT KARDEŞIMIN IRADESINI IPOTEK ALTıNA ALAMAZ, KÜRTLERIN TEK TEMSILCISIYMIŞ GIBI KONUŞAMAZ   12:37   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR: “TÜRK BAYRAĞı’NA YAPıLAN ALÇAK EYLEMI LANETLIYORUZ”   12:33   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN EVLERE UZANAN SOSYAL DESTEK   12:24   MERSIN BELLEK OFISI KENT MIRASıNı GELECEK NESILLERE TAŞıYACAK   19:25   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN BÜYÜK DOKUNUŞ: MAHALLELER YEPYENI PARKLARLA BULUŞTU”   19:03   “MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN VERDI’NIN ÖLÜMSÜZ RIGOLETTO’SU SAHNEDE”   18:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE ÜCRETSIZ FIZIKI YETERLILIK KURSU: HAYALLERE GIDEN YOL AÇıLDı  
 
     
   

AK PARTİ MERSİN GENİŞLETİLMİŞ İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ


AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Suphi Öner Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda, bir sonraki seçime hazırlık yapıldığı ve seçmenle iletişimin yeniden kurulması gerektiği vurgulandı.

 

Tarih : 13 Mayıs 2024 Pazartesi 23:49   Okunma : 2359

Ak Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi.

Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantının divan başkanlığını, önceki dönem AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Veli Tolu yaptı.

Tolu, burada yaptığı konuşmada, partilerinin bir sonraki seçime hazırlık yaptığını belirtti.

Yerel seçim sonuçlarını analiz ettiklerini anlatan Tolu, şöyle devam etti:

"Bizim bugüne kadar geçirmiş olduğumuz tüm seçimlerde seçmenin yüzde 65'i bir şekilde AK Parti'ye oy vermiş. Genel, yerel seçimler, referandumda oy vermiş. Seçmen bir gönül bağı kurmuş. Son yaşadığımız seçim sonuçlarından da çıkardığımız analiz şu; evet bir kırgınlık oluşmuş, sandığa gitmemiş. Şu kesin ki bizim seçmenimiz bizden duygusal olarak kopmamış. Sandığa gitmemiş oranlara yansımış ama oy sayısı olarak muhalefet partilerin oyunu yükseltmemiş. Bizim yüzde 65 oy vermiş seçmeni bir an önce bulup, tekrar onlarla iletişime geçip, onların gönüllerini alıp, gönül köprülerini yeniden kurmamız gerekiyor."

Tolu, hep birlikte gönül köprülerini tekrar kuracaklarını belirterek yakında bir seçim varmış gibi çalışacaklarını vurguladı.

"Sorunların çözüm odağı olacağız"

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever de bir sonraki seçimlerin hazırlıklarını bu toplantıyla başlatmış olduklarını belirtti.

Teşkilatlarının yanında olduklarını ifade eden Sever, "Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. El ele, kol kola, omuz omuza vereceğiz. Partimizi kurulduğu günden bu yana sahip olduğu değerleri öne çıkaracağız. Kimsesizlerin kimi, dertlerin dermanı, sorunların çözüm odağı olacağız. Halka hizmeti Hakk'a hizmet anlayışıyla çalışacağız." diye konuştu.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı da seçim bittikten sonra vatandaştan kopmadıklarını ve milletvekillerinin 2002 ruhuyla çalışmaya devam ettiğini vurguladı.

Belediye meclisinde İstiklal Marşı'nı okuyamayanlara eleştirilerde bulunan Kıratlı, "Biz olduğumuz ve bulunduğumuz her yerde değerlerimizi yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Tüzükte varmış, yokmuş. Biz oraya bakmıyoruz. Biz lafta Atatürkçü değiliz. Bunlar Gazi Mustafa Kemal'i yanlış anlamışlar." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir de yerel seçimlerde teşkilatlarının büyük özveri ve gayretle çalıştığını belirterek seçimlerde istedikleri sonuca ulaşamadıklarını belirtti.

Eksikliklerini ve hatalarını tek tek inceleyeceklerini dile getiren Aldemir, önlerindeki 4 yıl boyunca kapı kapı dolaşmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Mersin Kadın Kolları Başkanı Fatma Abacı da geleceğe umutlarının her zamankinden daha güçlü olduğunu belirterek kadın kolları olarak yorulmak bilmeden çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Mersin Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz da AK Parti'nin gençlerin partisi olmaya devam edeceğini kaydetti.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA