29 Nisan 2026 Çarşamba

16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”   14:48   SOL PARTI ÜYELERININ PANKART DAVASı ÖNCESINDE AÇıKLAMA: “LAIKLIĞI SAVUNANLAR SUSTURULMAK ISTENMEKTEDIR”  
 
     
   

MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin 15-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında düzenlediği etkinliklerin ilki Dj Umut Kılıç’ın performansı oldu.

 

Tarih : 16 Mayıs 2024 Perşembe 12:06   Okunma : 710

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı kutlamak için hazırladığı etkinlikler, Özgecan Aslan Meydanı`nda başladı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı organizasyonunda gerçekleşen konser ve farklı aktiviteler için meydana kurulan etkinlik alanı, ilk günden gençlerin ilgisini çekti. Dj Kılıç`la eğlenceye başlayan gençler, Ritmo Ritim Perküsyon ve Sanat Atölyesi`nin performansının yanı sıra Anemon Dans Grubu`nun gösterisi ile de keyifli anlar yaşadı. Angora Dans Grubu`nun sergilediği renkli gösteri ile dansa ve müziğe doyan gençler, Capoeira Workshop`u ve mini gösteri ile de farklı deneyimler elde etti.

Alana kurulan langırt, şişme oyun alanı, spor alanları, 3x3 basketbol etkinlikleri, ayak tenisi, voleybol, badminton ve dart etkinliklerinde vakit geçiren gençler, arkadaşlarıyla günün tadını çıkardı. Ayrıca alanda bulunan VR Mersin ve Teleskop Gösterimi de katılımcılara ilginç deneyimler yaşattı. Gençlik Haftası ve bayram kutlamasının ilk günü, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası`nın konseri ile sona erdi. Konsere katılan vatandaşlar, eğlenmenin keyfini çıkardı.

“BU TÜR ETKİNLİKLER, BİZLERİN DE SAHNE ALABİLMESİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Ritmo Ritim Perküsyon ve Sanat Atölyesi Şefi Murat Salih Gökhan Erkeç, bu tür etkinliklerin, sanatçıların sahne alması için önemli olduğunu belirterek, “Bu kadar güzel bir organizasyonu Başkanımız vasıtasıyla insanlara aksettirebiliyorsak ne mutlu bize. Bu etkinliklerin devam etmesini isteriz, çünkü bizim en büyük sıkıntımız sahnelerin az olması. Bazen çalışma alanı bulmakta bile zorluk çekiyoruz. Şu zamana kadar yapılan faaliyetlerde Vahap Başkanımız öncü oldu. Mersin ve Mersinli mutlu olsun istiyor” diye konuştu.

Büyükşehir`in 19 Mayıs etkinliğine katılanlardan Muhammet Efe Topal, alanı beğendiğini vurgulayarak, “Çok eğlenceliydi. Bisiklet sürdük, basketbol oynadık. Atamız, 19 Mayıs`ı iyi ki bize armağan etmiş. Ne güzel eğleniyoruz” derken, Deniz Ege Küçükaslan ise, “Eğlenceli bir yer. Arkadaşlarımdan gelmek isteyenler de var. Her şey için teşekkür ederiz” dedi.

GENÇLİK BAYRAMI`NDA MABEL MATİZ SAHNE ALACAK

Sesi, şarkıları, tarzı ve yorumu ile milyonların beğenisini kazanan Mabel Matiz, 18 Mayıs`ta saat 21.00`de Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda sahne alacak. Konser öncesinde ise saat 19.00`da Dj Emir Saltabaş performansını sergileyecek.

MANUŞ BABA TARSUSLULARLA BULUŞACAK

18 Mayıs`ta Tarsus Cumhuriyet Meydanı`nda da, Gençlik Bayramı kutlamaları çerçevesinde saat 20.30`da Mersinli sanatçı Manuş Baba sahne alacak. Manuş Baba öncesinde saat 18.30`da Dj Umut Kılıç, 19.30`da ise Refresh Band performansı ile Tarsusluların karşısında olacak.

HER GÜN FARKLI ETKİNLİKLER GENÇLERİ BEKLİYOR

16 Mayıs Perşembe günü 15.00-17.00 saatlerinde konser alanında Dj Emircan Saltabaş sahne alacak. 17.00-17.30 arası zumba, 17.35-18.00 arası Apçinus Koşu Grubu, 18.05-19.00 arası da Dharma Yaşam/Temel Yoga etkinliği gerçekleşecek. 16 Mayıs günü süren etkinlikler, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası`nın 19.30`da gerçekleştireceği konserle zirveye ulaşacak.

17 Mayıs Cuma günü etkinlikleri yine Dj Emircan Saltabaş`ın performansı ile başlarken; 17.00 -17.10 arasında D&S Dans Grubu, 17.20-18.00 saatlerinde zumba gösterisi, 18.05-18.20 saatlerinde Angora Dans Grubu, 18.30-19.00 saatleri arasında ise Capoeira Workshop-Mini Gösterisi yapılacak. 17 Mayıs etkinliklerinde ayrıca saat 19.30-20.30 arası Akrobatik Spor Gösterisi Mersinlilerle buluşacak.

19 MAYIS`TA KUTLAMALAR ZİRVEYE ULAŞACAK

19 Mayıs`ta ise kentin farklı noktalarında Dj performansları, dans, müzik ve sportif etkinlikleri ile Gençlik Bayramı coşkusu zirveye ulaşacak. Sahilde Marina yanında 10.00-17.00 saatleri arasında yelken, kano ve Sub`ın yer aldığı Su Sporları Gösterisi, Mersin Gelincik Tepesi`nde 10.00-18.00 saatlerinde Yamaç Paraşütü yapılacak.

Futbolseverler için Mersin Büyükşehir Belediyesi Macit Özcan Spor Tesisleri`nde saat 15.00`te 19 Mayıs Futbol Turnuvası gerçekleşecek.

Özgecan Aslan Barış Meydanı`nda 15.00-16.00 saatlerinde Dj Umut Kılıç, 17.00-17.20 saatlerinde Hiit Cardio, 17.30-17.50 saatlerinde Cycle, 18.00-18.40 saatlerinde Step, 18.50-19.20 saatlerinde ise fonksiyonel spora ev sahipliği yapılacak. 19 Mayıs etkinlikleri 19.45-20.45 saatleri arasında Demir& Uband Orkestrası ve Yaren Özcan konseri ile son bulacak.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA