24 Ekim 2025 Cuma

15:05   CHP’LI KıŞ: “BIR YANDA MILYAR EUROLUK KAYNAKLAR, DIĞER YANDA SUSUZ KALAN TARLALAR!”   15:04   CAN ATALAY’DAN TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ’A ÇAĞRı   15:03   CHP’LI ÖZÇAĞDAŞ, YENIŞEHIR BELEDIYESI’NIN ’ERKEN ÇOCUKLUK GELIŞIMI PROJESI’NI INCELEDI   15:01   VAHAP SEÇER: “BIZIM ADAY GÖSTERDIĞIMIZ BIR ARKADAŞıMıZ ÇANKAYA’DA CUMHURBAŞKANı OLACAK”   14:50   GAZETECI ERCÜMENT AKDENIZ HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:47   ÖZGÜR ÖZEL: “İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANı OLDUĞUNDA ILK TALIMATı, ‘CUMHURIYET YURTLARı’Nı BITIRIN’ OLACAK”   14:45   CHP’NIN KURULTAY IPTAL DAVASıNıN BEŞINCI DURUŞMASı YARıN YAPıLACAK   14:44   ABB: MANSUR YAVAŞ’A VERILEN 7 GÜNLÜK SÜRE, MÜLKIYE SORUŞTURMALARıNDA STANDART UYGULAMA   14:42   BULDAN VE SANCAR’DAN EDIRNE VE KANDıRA’DA CEZAEVI ZIYARETI: "DEMIRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ’ıN SÜRECE DESTEĞI TAM"   14:40   ALI YERLIKAYA: “ORGANIZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÜYELERINE YÖNELIK DÜZENLENEN OPERASYONLARDA 42 ŞÜPHELI YAKALANDı”   11:23   MINIK BILIM İNSANLARı MERCAN’DA GELECEĞI KODLUYOR   10:50   YEREL DEMOKRASIYI KANUNLA SUSTURAMAZSıNıZ!   10:35   CUMHURIYET SOHBETI, ESNAF DIYALOĞU, GÖNÜL KÖPRÜSÜ: BOLTAÇ TARSUS’UN KALBINDE   09:30   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN TBMM’DE SERT ÇıKıŞ: “VATANDAŞA YENI YÜK GETIRMEYIN!”   22:21   VAHAP SEÇER: “TARıM MILLI MESELEDIR, ÜRETIMIN DEĞERINI BILIYORUZ”   21:27   MERSIN’DE TARıMıN GELECEĞI GÜNEŞLE, GÜBREYLE, NERGISLE AYDıNLANıYOR   21:01   YUMURTALıK’TA AY YıLDıZ COŞKUSU: 21 MAHALLEDE BAYRAKLAR YENILENDI!   16:16   TARSUS BELEDIYESI DR. ÜSTÜN EZER ZEYTIN GEN KORUMA ALANıNDA HASAT BAŞLADı   16:14   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “KÂĞıT ÜZERINDE HAK VAR, AMA O HAKLARı KULLANAN IŞÇI KALMADı!”   16:12   BÜYÜKŞEHIR İLE MERSIN’DE ÖĞRENCI OLMAK ÇOK KOLAY  
 
     
   

Anadolu Mahallesi Sakinlerinin 3 Aydır Süren Mağduriyeti Ortadan Kalktı


Akdeniz Belediyesi; Homurlu Anadolu Mahallesi’nde bulunan Bahçeler ve Umut sokak üzerinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de desteği ve ağır iş makineleri yardımıyla sathi kaplama çalışması başlattı. Hizmet sayesinde mahalle sakini vatandaşların 3 aydır yaşadığı sıkıntı ortadan kalktı.

 

Tarih : 23 Mayıs 2024 Perşembe 11:54   Okunma : 727

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de desteğiyle ilçeye bağlı Yenitaşkent (Homurlu) Anadolu Mahallesi’nde, Bahçeler ve Umut sokaklar üzerinde soğuk asfalt kaplama çalışması başlattı. Yol üzerinde ilk olarak düzenleme ve yumuşak zemin reglaj çalışması, ardından plentmiks temel malzemesi serimi, sonrasında sathi kaplama serimi ve sıkıştırma işlemi yapan ekipler, bölgede uzunluğu bin 400 metre, toplam alanı da 11 bin 200 metrekare olan bölgeye yaklaşık 2 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Sarıyıldız; “Vatandaşlarımızın mağduriyeti ortadan kalkacak”

Ekiplerin çalışmasını yerinde inceleyen Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, ilçenin yol ve asfalt eksiğini çözüme kavuşturmak için harekete geçtiklerinin altını çizdi. Sarıyıldız; “Seçimden önce başlayıp o günden bu yana da vatandaşlarımızın mağduriyetine neden olan yolun, yenileme çalışması için arkadaşlarımızla alandayız. Homurlu’ya inen bu bölgede; uzunluğu bin 400 metre, toplam alanı İSE 11 bin 200 metrekare olan yolda sathi kaplama çalışması yapılacak. Ekiplerimiz, konuyla ilgili teknik çalışmayı tamamladı, detaylı, hummalı bir hizmet gerçekleşecek. Sonuçta burada yaşayan vatandaşlarımız rahatlayacak, aylardır süren mağduriyetleri ortadan kalkacak” dedi.

“Halkımıza verdiğimiz hizmet sözünü eksiksiz yerine getireceğiz”

Eş Başkan Sarıyıldız; hizmetin, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte yürütüleceği bilgisini de vererek sözlerini şöyle sürdürdü; “Önümüzdeki süreçte de ihtiyaç duyan her mahallemizde bu hizmetimiz olacak. Akdeniz’in tüm mahallelerinde uzun zamandır süren sorunlar başta olmak üzere, kentin kendini yeniden onaracağı, yapılandıracağı bir süreci başlatacağımızı vurgulamıştık. Bu yol, yerel seçimden 1 ay önce yapılması planlanmış fakat çeşitli sebeplerle tamamlanmamış bir alan. Bugün belediyemiz ekipleri, yarım kalmış bu işi bitirmek üzere Büyükşehir ekipleri ile ortaklaşa hizmete başladı. Akdeniz sakinleri adına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Önümüzdeki 5 yıl boyunca halkımıza verdiğimiz hizmet sözünü eksiksiz yerine getireceğiz.”

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Hoşyar Sarıyıldız, Nuriye Arslan, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA