22 Haziran 2026 Pazartesi

19:24   BAKAN GÜRLEK: ORGANIZE SUÇ ÖRGÜTLERIYLE MÜCADELE IÇIN BAŞSAVCıLıKLARA GENELGE GÖNDERILDI   18:22   ZEYNEL EMRE: "PM’NIN DÜŞTÜĞÜNÜN MAHKEME TARAFıNDAN TESPITI AÇıSıNDAN BU HAFTA BAŞVURU YAPACAĞıZ"   16:21   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NUN KATıLDıĞı CENAZE TÖRENI: "ÖZGÜR ÖZEL GENEL BAŞKAN" ISIMLIĞI SÖKÜLDÜ   15:13   AZIZ İHSAN AKTAŞ: "İNANıYORUM KI MAHKEMENIZ ETKIN PIŞMANLıK IFADEMIN ALEYHIME KULLANıLMASıNA IZIN VERMEYECEKTIR"   14:10   BIRLEŞIK EMEKLILER SENDIKASı’NDAN “MUTLAK BUTLAN” TEPKISI: “DEMOKRASIYE VURULMUŞ BIR DARBEDIR”   13:53   ÖZGÜR ÖZEL MYK’Yı TOPLADı: GRUP TOPLANTıSı YAPıLıP YAPıLMAYACAĞıNA KARAR VERILECEK   13:52   CHP YURT DıŞı BIRLIKLERI: “ÖZGÜR ÖZEL VE EKREM İMAMOĞLU’NUN YANıNDAYıZ”   13:37   İBB DAVASı’NDA 54’ÜNCÜ GÜN: İMAMOĞLU’NUN "BENIM IÇIN TOPLAYıN" DEDIĞI KOMAR ÇIÇEĞI SALONA GETIRILDI   11:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS HAZıRLıK KURSLARı IÇIN ÖN KAYıTLAR SÜRÜYOR   18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI  
 
     
   

Vahap Seçer, CHP Yenişehir İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı`na katıldı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Yenişehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘CHP Yenişehir İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı`na katıldı.

 

Tarih : 25 Mayıs 2024 Cumartesi 11:45   Okunma : 495

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Yenişehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘CHP Yenişehir İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı`na katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi`nde düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısı`na, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır,  CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, Yenişehir Belediye Başkan Vekili Özgür Emire, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan, CHP Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Emre, Yenişehir İlçe Belediye Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, CHP Önceki dönem milletvekilleri, CHP önceki dönem il başkanları ve partililer katılım sağladı.

“Hem Türkiye`de hem de şehrimizde çok değerli bir sonuç aldık”

Danışma Kurulu Toplantısı`nda konuşan Başkan Seçer, sahada yapılan çalışmaların çok önemli olduğuna işaret etti. Uzun yıllardır protokollerde yalnızca iktidar mensubu kişilerin yer aldığını fakat 31 Mart seçimlerinde yerel yönetimlerde yaşanılan devrimle bunun değiştiğini belirten Seçer, “31 Mart`tan sonra 2 bayram oldu; 23 Nisan ve 19 Mayıs. Tablo tamamen değişti. Gittik, gördük, ellerini tuttuk, kalplerine girdik, olanca hızımızla çalıştık. Kampanyada etik şartlar altında her türlü enstrümanı, argümanı kullandık ve hem Türkiye`de hem de şehrimizde çok değerli bir sonuç aldık” dedi.

Mersin`de aldığı yüzde 60 oyu her vatandaşa tek tek dokunarak aldığını belirten Seçer, “Çıkıp hizmetinizi anlatırsanız, sizin yanınıza koştura koştura gelen Yörük kadının, erkeğin, çocuğun elini canı gönülden sıkar, gözünün içine bakarsanız hiç merak etmeyin; ‘Bu seçimde zaten size oy verdim, hiç oy vermemiştim` der, bir dahaki seçimde de verir. Asıl bizi sevindirecek olan, 4 yıl sonra yapılacak olan genel seçimde de partimize oy verme ihtimalleri” diye konuştu.

Siyasi mühendislik yapmaya gerek olmadığını söyleyen Seçer, toplumun sosyolojisinin belli olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

“İnsanlar Türkiye toplumunun realitesini çalışıyor, yıllarca bilimsel araştırmalar yapıyor önünüze koyuyor. ‘Al bu sosyolojiye göre stratejini belirle` diyor. Belediye başkanlarının takip edeceği yol, strateji budur. Her yıl yaptığımız alan yoklamalarında; ‘toplumun talebi nedir, şikayeti nedir, eksiği nedir, özlemini nedir, Yenişehir`de nedir, Mut`ta nedir?` yatırım programlarını bu çerçevede yaptık.” 

“İktidar kapısının anahtarı belediye başkanlarının elindedir”

Hiçbir zaman güçsüz bir belediye olduklarını söylemediğini belirten Seçer, “Biz 5 yıl sürede yaptığımız hizmetlerimizle örgüt başkanlarımızın, yöneticilerimizin, siz değerli üyelerimizin başını öne eğdirmedik. Çünkü sizin belediye başkanlarınız hizmet yaptı. Kimi eksik yaptı, kimi gayet iyi yaptı, kimi çok iyi yaptı ama herkes sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla bu kente hizmet etme gayreti içerisinde oldu. Bundan sonraki süreçte biz işimize bakarız, yolumuza devam ederiz” dedi.

Seçer, yeni kazanılan belediyeler ve belediye başkanlarının yanında olduklarının altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Asıl maharet onlarda, 2024`te iktidarın kapısının anahtarı onların elinde. Kilidi takarlar, açarlar ya da açamazlar ama eski görev yapan, özellikle ikinci dönemini yaşayan 6 büyükşehrin yine bu süreçte lokomotif olacağını düşünüyorum. İşte o zaman 5 yıldır Türkiye`de estirilen Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliği, Cumhuriyet Halk Partili Başkanların sosyal demokrat, halkçı belediyeciliği katlanarak devam ederse, yine konuşulursak hiç merak etmeyin 2028 yılında ya da daha önce yapılacak seçimlerde iktidar kaçınılmaz. Tabii ki Türkiye`nin konjonktürü ve Cumhuriyet Halk Partisi`nin üreteceği politika, güdeceği siyaset genel seçimlerde asıl belirleyici olur.” 

Yurttaşa daha güzel projeler uygulayacaklarını da sözlerine ekleyen Seçer, “Daha kalıcı, güvenilir ve güçlü bir hizmet anlayışıyla sadece yerel yönetimlerde şahsımıza değil, genel seçimlerde de ‘madem başkanlar iyi yönetiyor, neden Cumhuriyet Halk Partili bir hükümet bu ülkeyi yönetmesin?` anlayışını onların aklına sokacağız. Onlara o güveni inancı vereceğiz” diyerek, konuşmasını tamamladı.

CHP Yenişehir İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı`nda; CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer, Hasan Ufuk Çakır ile CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz ve CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Çalışkan da birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından CHP Yenişehir İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı; katkı sunmak, soru sormak ve eleştiride bulunmak isteyen partililere söz verilmesinin ardından sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA