28 Mayıs 2026 Perşembe

01:52   KONFERANS LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU: CRYSTAL PALACE TARIH YAZDı!   01:10   İZMIR’DEKI MITINGE KARıŞMıŞTı: TOMA’YA ÇıKAN ŞÜPHELI HAKKıNDA FLAŞ GELIŞME! BAKANLıK VE VALILIK HAREKETE GEÇTI   22:39   AVRUPA’DAN ANKARA DEPREMINE İLK TEPKI! PES’TEN CHP VE ÖZGÜR ÖZEL AÇıKLAMASı: ’TEHLIKELI TıRMANıŞ’   21:30   ÇYDD’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU YÖNETIMINE ŞOK YANıT: ’KAYYUMDAN GELECEK BAĞıŞı KABUL ETMEYIZ!’   20:58   ÖZGÜR ÖZEL’IN ACı GÜNÜ: AMCASı NECATI ÖZEL HAYATıNı KAYBETTI   20:52   CHP’DE ’HARAM ARAÇ’ TEŞHIRINE SERT TEPKI! ÖZGÜR KARABAT SUSTUĞU GERÇEKLERI TEK TEK ANLATTı: "O ZıRHLı ARAÇ..."   18:30   CHP İSTANBUL İL BAŞKANLıĞı’NDAN FLAŞ AÇıKLAMA! RESMI HESAP ELE GEÇIRILDI   18:05   ’GENEL MERKEZIN ÖNÜNE SIYAH GIYIMLI MAFYA GELDI!’ CHP’LI BULUT’TAN GÜNDEMI SARSACAK ’APARAT’ ÇıKıŞı: ’BIZIM RAKIBIMIZ SARAYDıR!’   17:37   CHP GENEL MERKEZI ÖNÜNDE ŞOK GÖRÜNTÜ: KıLıÇDAROĞLU O ARAÇLARı "SATıLıK HARAM ARAÇ" YAZıSıYLA TEŞHIR ETTI!   12:02   CHP’DEN GÜNDEMI SARSACAK ‘KUKLA MUHALEFET’ ÇıKıŞı! ’SARAY ELIYLE PARTIYE ATANDıLAR’   08:58   BAHÇELI’DEN CHP İÇIN SÜRPRIZ ’9 EYLÜL’ ÇıKıŞı: ’KıLıÇDAROĞLU PARTIYI TEMIZLEYIP KONGREYE GÖTÜRMELI’   07:21   VAHAP SEÇER’DEN GÜNDEMI SARSACAK ‘MUTLAK BUTLAN’ ÇıKıŞı: ’BU BIR TUZAKTıR, OYUNA GELMEYECEĞIZ!’   06:51   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ÇıKıŞ: ’İNEK HıRSıZıNı AFFETTIN, BENI MI AFFEDEMIYORSUN?’   02:10   İZMIR’DE HAREKETLI SAATLER! GÜZELBAHÇE BELEDIYE BAŞKANı MUSTAFA GÜNAY TUTUKLANDı: CHP’DEN İLK TEPKI SERT OLDU   19:50   CHP’LI MUTLUAY’DAN BAYRAM MESAJı   19:40   CHP’LI KADIR ÖZCAN’DAN BAYRAMDA ’ORTAK SORUMLULUK’ ÇAĞRıSı   19:25   CHP’LI MUSTAFA KEKLIK’TEN BAYRAM MESAJı: "BIZI BIZ YAPAN PAYLAŞMA KÜLTÜRÜDÜR"   19:19   CHP’LI AKBAŞ’DAN KURBAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   14:35   ANKARA’DA BAYRAM MASASı KURULDU AMA İKI KRITIK ÇATLAK VAR! SIYASETIN BAYRAMLAŞMA PROGRAMıNDA ŞOK CHP DETAYı   14:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN İZMIR GÜNDOĞDU’DA TARIHI ÇıKıŞ: ’İLK KEZ BU SOKAKLARDA BÜYÜK BIR ÖFKE GÖRÜYORUM’  
 
     
   

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan: 2 Haziran`da daha güçlü bir oy farkıyla Hilvan`ı alacağız


DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, 2 Haziran`da yerel seçimin yenileneceği Şanlıurfa`nın Hilvan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Hilvan`da seçimi tekrar kazanacaklarını ifade etti.

 

Tarih : 30 Mayıs 2024 Perşembe 22:08   Okunma : 517

(ŞANLIURFA) - DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, 2 Haziran`da yerel seçimin yenileneceği Şanlıurfa`nın Hilvan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Hilvan`da seçimi tekrar kazanacaklarını ifade etti.

31 Mart yerel seçimlerde oy pusularının yakılmasının ardından yapılan itiraz sonucu Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçimlerin yenileme kararının alındığı Şanlıurfa`nın Hilvan ilçesinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan`ın katılımıyla ‘Halk Buluşması` mitingi düzenlendi. Mitingde konuşan Eş Genel Başkan Bakırhan, 2 Haziran`daki seçimi kazanmada kararlı olduklarını vurguladı.

“Hilvan seçimlerinin yenilenmesi haksızlıktır” diyen Bakırhan, “Bitlis`te 2800`e yakın oyumuz bilinçli olarak yok sayıldı, itiraz ettik ama İl Seçim Kurulu ile YSK itirazımızı reddetti. Hilvan`da belediyeyi oylarınızla aldık ama rakip partinin adaylarının, birilerinin MOBESE`lerin gördüğü bir yerde 2 sandığı ateşe vermesi üzerine seçim yenileme kararı alındı. Bitlis`te seçim yenilenmiyor, Şırnak`ta hileyle aldıkları seçim yenilenmiyor, Kars`ta kaçak ve haram seçmenlerle aldıkları seçimler yenilenmiyor ama Hilvan`da seçim yenileniyor. Bu haksızlık değil de nedir? Ama onların unuttuğu bir şey vardı” dedi.

‘İŞKUR`u AKP`nin ilçe binası haline getirmişler`

Bakırhan, seçime sayılı günler kala İşkur bünyesinde işe alımlara da dikkat çekerek, şunları ifade etti:

“Utanmadan ne diyorlar? “Bize oy verin, İşkur aracılığı ile çocuklarınızı işe koyacağız”. E be yalancılar, 22 yıldır iktidardaydınız, niye şimdiye kadar koymadınız da seçime 3 gün kala çocuklarımızı işe koyuyorsunuz? Be hırsızlar, be hak yiyenler. Sanıyorlar ki Hilvan`ın gençleri, emekçileri bu yalana kanacak. Bunlara adalet, kalkınma diyorlar ama yalan ve haramın dışında bir şey bilmiyorlar. İşkur`u AKP`nin ilçe binası haline getirmişler. İŞKUR bir partinin değil devletin kurumudur, demek ki İşkur sizin emrinizdedir. İşe alacağız dediğiniz insanları işe alacaksınız, girişini yapacaksınız, 3 gün sonra da kapının önüne koyacaksınız. Öyle değil mi? Bugüne kadar AKP verdiği hangi sözü yerine getirmiştir? İktidara geldiklerinde adaletli davranacaklarını söylemişlerdi.”

Hilvan halkına seçim günü sandığa gidip, oylara sahip çıkması çağrısında bulunan Bakırhan, “Değerli halkımız, inşallah 2 Haziran`da daha güçlü bir oy farkıyla Hilvan`ı alacak mıyız? Sizden iki söz daha almak istiyorum. Sandıklar yakılmasın, çalınmasın diye sandıkları koruyacak mıyız? Gençler, bu sandık koruma işi sizin ve kadın arkadaşlarındır. Oy kullanan ama çeşitli sebeplerden dolayı mevsimlik tarım işçisi olarak Hilvan`ın dışında bulunan arkadaşlarımızı, akrabalarımızı sandığa davet edecek miyiz?” şeklinde konuştu.
 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA