4 Kasım 2026 Çarşamba

09:05   İŞKAD KADıN GIRIŞIMCI ÖDÜLLERI SAHIPLERINI BULDU: ADANA’DA İLHAM VEREN GECE!   06:57   MÜSİAD 113. GİK TOPLANTıSı MERSIN’DE GERÇEKLEŞTIRILECEK: DEV YATıRıM HAMMLESI   19:05   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "FON KRIZI" ÇıKıŞı: ’195 MILYAR DOLARLıK KAYıP VAR, MASADAKI İSIMLER TEKER TEKER GIDIYOR!’   18:26   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN İŞITME ENGELLI VATANDAŞLARA GÖRÜNTÜLÜ DESTEK KÖPRÜSÜ   17:03   MILYONLARıN GÖZÜ OCAK AYıNA ÇEVRILDI! 4 AYLıK ENFLASYON FARKı KESINLEŞTI: MAAŞLARA NE KADAR ZAM GELECEK?   16:37   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN EMLAK VE ÇTV ÖDEMELERI İÇIN KRITIK UYARı! SON GÜN 30 KASıM   15:30   SIYASETTE TAŞLAR YERINDEN OYNAYACAK: ÖZGÜR ÖZEL MEYDAN OKUDU, ’TARIH VERIP’ SANDıĞı İŞARET ETTI!   11:58   GÜLNAR’DA GÖREV DEĞIŞIMI SONRASı İLK ZIYARET! GÜLŞAH YıLDıRıM GENÇ’TEN DIKKAT ÇEKEN “EMANET” AÇıKLAMASı   10:25   MUT’TA ÖĞRENCILERIN YENI ADRESI OLDU! BÜYÜKŞEHIR’DEN EĞITIME TAM DESTEK   10:10   ENAG EKIM 2026 ENFLASYON RAKAMLARıNı AÇıKLADı: YıLLıK ARTıŞ YÜZDE 45,12 OLDU   09:50   KORKMAZ ENES ERGUN TUTUKLANDı: BORSA İSTANBUL’DA GENEL MÜDÜRLÜK GÖREVINE ATILA TÜRELI GETIRILDI   09:25   AKARYAKıTTA ’TARIHI ZAM’ İSYANı: ’AT, EŞEK DEVRINE GERI DÖNECEĞIZ!’   07:05   YENİ PARTI’DEN TARIHI ADıM! 81 İLDE 3 BIN SANDıK KURULUYOR: GENEL BAŞKANLıK İÇIN DEV ÖN SEÇIM   06:43   GENÇLERBIRLIĞI’NDEN ERYAMAN’DA GOL ŞOV: ALANYASPOR’U 5-0 GEÇTI, HASRET BITTI!   11:30   AKARYAKıTTA GÖRÜLMEMIŞ REKOR ZAM DALGASı! OTOGAZA (LPG) BU GECE YARıSı 9 TL ZAM GELIYOR   10:58   SIYASETTE SıCAK GELIŞME: KENT UZLAŞıSı MECLIS ÜYELERI DEM PARTI’YE KATıLıYOR!   10:14   TARSUS’UN ÇEHRESINI DEĞIŞTIRECEK DEV PROJE! ESKI ŞELALE OTEL ARAZISINDE HUMMALı ÇALıŞMA   10:08   MERSIN VE ÇEVRESI İÇIN KRITIK UYARı: METEOROLOJI’DEN ŞIDDETLI YAĞıŞ, SEL VE HORTUM ALARMı!   11:28   TARSUS’TA 9 BIN YıLLıK TARIH SAHNEYE ÇıKıYOR: 5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   01:05   ’CUMHURIYET BU MILLETIN BAŞıNDAKI YÜCE ÇATıDıR’: ÖZGÜR ÖZEL’DEN KADıKÖY’DE TARIHI ÇıKıŞ  
 
     
   

CHP Genel Seçim İçin Yurt Dışı Seçmene Özel Çalışma Başlatıyor


31 Mart yerel seçimlerinde oyların yüzde 37,7’sini alarak 47 yıl sonra birinci parti olarak çıkan CHP olası erken seçim için krtik önemde bir toplantıyı bu hafta düzenliyor. CHP, genel seçimlerde belirleyici olan yurt dışı seçmen oylarıyla ilgili başlattığı çalışma kapsamında yurt içindeki örgütlenme seferberliğinin benzerini hedefliyor. CHP, yurt dışı örgütlenme seferberliğini İstanbul’da düzenleyeceği çalıştayla başlatacak. 28 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan dört günlük “Yurt Dışı Örgütlenme İkinci Yüzyıl Vizyonu Çalıştayı”, yurt dışı birlik ve temsilcilikleriyle akademisyenleri bir araya getiterek yurt dışındaki Türklerin yaşadığı sorunları ele alacak. CHP Lideri Özel ve İBB Başkanı İmamoğlu, programın ikinci gününde çalıştay katılımcılarıyla bir araya gelecek.

 

Tarih : 27 Haziran 2024 Perşembe 14:35   Okunma : 758

HABER: GÜLARA SUBAŞI

(ANKARA) - 31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 37,7 oy alarak birinci parti olan CHP, 28 Haziran-1 Temmuz arasında İstanbul`da düzenlenecek “Yurt Dışı Örgütlenme İkinci Yüzyıl Vizyonu Çalıştayı”na hazırlanıyor. Genel seçimlerde belirleyici olan yurt dışı seçmenlerin örgütlenme seferberliği çalışmasının ilk adımı olan çalıştaya, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılacak.

Çalıştayın ilk günü programın tanıtımı, atölyelerin oluşturulması ve katılımcıların tanışmasıyla geçecek. İkinci günde çalıştayın koordinasyonunu üstlenen Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Parti Meclis Üyesi Mehmet Tüm açış konuşması yapacak. Açış konuşmasının ardından Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu katılımcılara hitap edecek.

Ovalıoğlu`nun konuşmasının ardından program, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin`in konuşmalarıyle devam edecek. Ardından saat 11.00`de CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çalıştay katılımcılarına hitap edecek. Konuşmasının ardından Özel`in görevde olan birlik başkanlarıyla basına kapalı bir toplantı yapması bekleniyor.

Çalıştayın kalan günlerinde, partinin ilgili birimlerinin yetkili kişileri ve akademisyenlerin konuşmları, atölye çalışmaları, örgütlenme önerilerinin paylaşılması, birliklerin sunumları ve birlik başkanlarının konuşmaları, örgütlenme modellerinin incelenmesiyle devam edecek. Çalıştay 29 Haziran`da, sonuç bildirgesinin hazırlanmasıyla kapanacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA