2 Haziran 2025 Pazartesi

10:01   BÜYÜKŞEHIR, ‘DOĞUMDAN ÖLÜME’ BELEDIYECILIK ANLAYıŞı İLE VATANDAŞıN HER ANıNDA YANıNDA    09:35   CHP ADANA MILLETVEKILI DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN 15 ILÇE IÇIN 15 AYRı SORU ÖNERGESI   08:40   YUMURTALıK, BAYRAMA VE YAZ SEZONUNA HAZıRLANıYOR   08:22   İÇMIMARLAR ODASı ADANA ŞUBE BAŞKANı MUSTAFA BAYıK, “İÇMIMARLıK GELECEĞE IZ BıRAKMAKTıR”    07:20   AK PARTI YENIŞEHIR İLÇE DANıŞMA MECLISI TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   14:45   BÜYÜKŞEHIR İLE MERSIN’DE HERKES SPOR YAPıYOR   20:20   YENIŞEHIR BELEDIYESI HALK KARTıN MAYıS AYı TUTARLARıNı YATıRDı   19:20   BAŞKAN YıLDıZ: “HIÇBIR BELEDIYE BAŞKANı DIZ ÇÖKMEYECEK, HIZMETLERIMIZE DURMADAN DEVAM EDECEĞIZ’’   17:21   DOĞAN DALDA: ‘MIP’YI ATATÜRK PARKı’Nı DÜZENLEMEYE ÇAĞıRıYORUZ!’   15:11   TARSUS’TA MINIKLERDEN MEZUNIYET COŞKUSU   13:57   KURBAN BAYRAMı E-TICARET SEKTÖRÜNÜ HAREKETLENDIRDI   10:45   MESKİ, SILIFKE’DE İÇME SUYU İYILEŞTIRME ÇALıŞMALARıNı TAMAMLADı   21:37   “İLIÇ’TE SIYANÜR SıZıYOR, MARMARA’DA MÜSILAJ HORTLUYOR AMA ‘ÇED OLUMLU’ DIYORLAR”   19:17   BÜYÜKŞEHIR, HALK KART ÖDEMELERI HESAPLARA YATıRıLDı   16:56   SARAÇHANE EYLEMLERINDE TUTUKLANAN 14 ÖĞRENCIYE TAHLIYE   14:02   MERSIN SANAYIDE VITES YÜKSELTTI; 23 FIRMA BIRINCI İSO 500’DE   13:05   “TÜRKIYE’NIN MADEN YATAKLARı VE RUHSATLARı HARAÇ MERAÇ SATıŞA ÇıKıYOR”   10:30   BÜYÜKŞEHIR’IN MERCAN BILIM MERKEZI’NDE ÇOCUKLARA SıFıR ATıK BILINCI AŞıLANıYOR   10:13   MERSINLI ÜRETICILER BÜYÜKŞEHIR’LE BILINÇLENIYOR   14:30   KAĞıT, KARTON VE AMBALAJ SEKTÖRÜ, KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN’DA GÜÇLENIYOR  
 
     
   

Ali Yerlikaya`dan Kayseri Açıklaması...


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kayseri`de, bir Suriyelinin küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğunun ortaya çıkması üzerine dün gece yaşanan olaylara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

 

Tarih : 1 Temmuz 2024 Pazartesi 14:20   Okunma : 573

İçişleri bakanı Ali Yerlikaya Kayseri`de yaşanan olaylara ilişkin, "İnsani değerlerimize yakışmayan bir tavırla yasa dışı hareket ederek Suriye uyruklu şahıslara ait ev, iş yeri ve araçlara zarar vermiştir. Söz konusu eylemlere güvenlik güçlerimizin müdahalesi esnasında 67 şahıs gözaltına alınmıştır" açıklaması yaptı. 

"Dün akşam saatlerinde Kayseri, Melikgazi Eskişehir Bağları bölgesinde Suriye uyruklu I.A adlı şahıs, akrabası olan Suriyeli bir kız çocuğunu taciz etmesi üzerine, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak güvenlik güçlerine teslim edilmiştir. Konuyla ilgili derhal soruşturma başlatılmıştır. Ancak daha sonra vatandaşlarımız bu bölgede toplanmış, insani değerlerimize yakışmayan bir tavırla yasa dışı hareket ederek Suriye uyruklu şahıslara ait ev, iş yeri ve araçlara zarar vermiştir. Söz konusu eylemlere güvenlik güçlerimizin müdahalesi esnasında 67 şahıs gözaltına alınmıştır. Toplanan kalabalık saat 02.00`dan sonra dağılmıştır.

Türkiye bir hukuk devletidir. Güvenlik güçlerimiz tüm suç ve suçlularla mücadelesini dün olduğu gibi bugün de sürdürmektedir. Yüce Türk Adaleti, suçlulara hak ettikleri cezaları vermektedir.  Halkımızın kamu düzenini, güvenliğini ve insan haklarını gözetmeden çevreye zarar vermesi kabul edilemez. İnancımızda, medeniyet değerlerimizde, Aziz Milletimizin sicilinde olmayan yabancı düşmanlığına müsaade edemeyiz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA