4 Kasım 2026 Çarşamba

19:05   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "FON KRIZI" ÇıKıŞı: ’195 MILYAR DOLARLıK KAYıP VAR, MASADAKI İSIMLER TEKER TEKER GIDIYOR!’   18:26   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN İŞITME ENGELLI VATANDAŞLARA GÖRÜNTÜLÜ DESTEK KÖPRÜSÜ   17:03   MILYONLARıN GÖZÜ OCAK AYıNA ÇEVRILDI! 4 AYLıK ENFLASYON FARKı KESINLEŞTI: MAAŞLARA NE KADAR ZAM GELECEK?   16:37   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN EMLAK VE ÇTV ÖDEMELERI İÇIN KRITIK UYARı! SON GÜN 30 KASıM   15:30   SIYASETTE TAŞLAR YERINDEN OYNAYACAK: ÖZGÜR ÖZEL MEYDAN OKUDU, ’TARIH VERIP’ SANDıĞı İŞARET ETTI!   10:25   MUT’TA ÖĞRENCILERIN YENI ADRESI OLDU! BÜYÜKŞEHIR’DEN EĞITIME TAM DESTEK   10:10   ENAG EKIM 2026 ENFLASYON RAKAMLARıNı AÇıKLADı: YıLLıK ARTıŞ YÜZDE 45,12 OLDU   09:50   KORKMAZ ENES ERGUN TUTUKLANDı: BORSA İSTANBUL’DA GENEL MÜDÜRLÜK GÖREVINE ATILA TÜRELI GETIRILDI   09:25   AKARYAKıTTA ’TARIHI ZAM’ İSYANı: ’AT, EŞEK DEVRINE GERI DÖNECEĞIZ!’   07:05   YENİ PARTI’DEN TARIHI ADıM! 81 İLDE 3 BIN SANDıK KURULUYOR: GENEL BAŞKANLıK İÇIN DEV ÖN SEÇIM   06:43   GENÇLERBIRLIĞI’NDEN ERYAMAN’DA GOL ŞOV: ALANYASPOR’U 5-0 GEÇTI, HASRET BITTI!   11:30   AKARYAKıTTA GÖRÜLMEMIŞ REKOR ZAM DALGASı! OTOGAZA (LPG) BU GECE YARıSı 9 TL ZAM GELIYOR   10:58   SIYASETTE SıCAK GELIŞME: KENT UZLAŞıSı MECLIS ÜYELERI DEM PARTI’YE KATıLıYOR!   10:14   TARSUS’UN ÇEHRESINI DEĞIŞTIRECEK DEV PROJE! ESKI ŞELALE OTEL ARAZISINDE HUMMALı ÇALıŞMA   10:08   MERSIN VE ÇEVRESI İÇIN KRITIK UYARı: METEOROLOJI’DEN ŞIDDETLI YAĞıŞ, SEL VE HORTUM ALARMı!   11:28   TARSUS’TA 9 BIN YıLLıK TARIH SAHNEYE ÇıKıYOR: 5. ULUSLARARASı TARSUS FESTIVALI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   01:05   ’CUMHURIYET BU MILLETIN BAŞıNDAKI YÜCE ÇATıDıR’: ÖZGÜR ÖZEL’DEN KADıKÖY’DE TARIHI ÇıKıŞ   14:11   MERSIN’DE CUMHURIYET’IN 103. YıLı COŞKUSU! BAŞKAN VEKILI GÜLŞAH YıLDıRıM GENÇ’TEN ANLAMLı MESAJ   11:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ERDEMLI VE SILIFKE ÜRETICISINE TAM DESTEK: FIDANDAN HAYVANA, GÜNEŞ PANELINDEN TOHUMA   10:25    CHP’DE DERIN ÇATLAK VE FLAŞ KURULTAY HAMLESI! KURMAYLARDAN ZIRVEDE ŞOK ’HANÇER’ SÖZLERI!  
 
     
   

Netanyahu, İsrailli Generallerin Ateşkes İstediği İddialarına Yanıt Verdi


İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, bazı generallerin ateşkes istediğine ilişkin haberlerin ardından açıklama yaptı. Haberlere tepki gösteren Netanyahu, ateşkes ihtimalini sert bir dille reddederek, “Bozgunculuk rüzgarlarına teslim olmayacağız” dedi.

 

Tarih : 3 Temmuz 2024 Çarşamba 11:15   Okunma : 748

(ANKARA) - İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrailli generallerin tüm hedeflere ulaşılmasa da kalan rehinelerin serbest bırakılmasını sağlamanın en iyi yolunu ateşkes olarak gördükleri yönündeki iddialara, “Açıkça söyleyeyim, bu olmayacak” yanıtını verdi.

The New York Times, İsrailli güvenlik yetkililerine dayandırdığı haberinde üst düzey generallerin, savaşın tüm hedeflerine ulaşılamaması anlamına gelse bile, kalan rehinelerin serbest bırakılmasını güvence altına almanın en iyi yolu olarak ateşkesi gördüklerini yazmıştı.

Netanyahu, “Şunu açıkça ifade etmek için buradayım: Bu olmayacak. Ne New York Times`ta ne de başka bir yerde bozgunculuk rüzgarlarına teslim olmayacağız. Biz zafer ruhundan ilham alıyoruz” ifadelerini kullandı.

İsrail`in son hedefi Han Yunus

Öte yandan, Birleşmiş Milletler (BM), İsrail`in güneydeki Han Yunus kenti yakınlarındaki bölgeleri terk etmeleri için verdiği askeri emirden 250 bin kadar kişinin etkilendiğini açıkladı. Gazze`de yerinden edilenlerin toplam sayısının 1 milyon 900 bine ulaştığı tahmin ediliyor.

Dünya Sağlık Örgütü temsilcisi Rik Peeperkorn, yüzlerce hasta ve yaralının Han Yunus`taki Avrupa Hastanesi`nden kaçmasının ardından sadece üç hastanın kaldığını söyledi ve İsrail`in kara harekatı yaklaşırken hastanenin saldırılardan korunmasını istedi.

İsrail`in Gazze`ye yönelik savaşında 7 Ekim`den bu yana en az 37 bin 925 kişi öldürüldü ve 87 bin 141 kişi yaralandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA