2 Aralık 2025 Salı

15:15   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TUNCER BAKıRHAN’DAN ÖZEL’E: CELLAT DEFTERINI AÇACAKSAK, GEÇMIŞI KONUŞACAKSAK HEPINIZ BORÇLU ÇıKARSıNıZ   15:13   ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY KONTROL AMAÇLı YOĞUN BAKıMA ALıNDı   15:11   TÜRKIYE O İETT KAPTANıNı ÇOK SEVDI, VIDEOSU 12 MILYONDAN FAZLA IZLENDI   15:09   ÖZGÜR ÖZEL: "BU KOMISYONA NE KATıLMAMıZLA KÜRT OLMAYAN VATANDAŞLARA BIR KÖTÜLÜK YAPTıK, NE DE KOMISYONUN SON SEYAHATINE KATıLMAMıZLA KÜRT ARKADAŞLARıMıZA KARŞı OLUMSUZ BIR TUTUM IÇINDE OLDUK"   10:40   “YENIŞEHIR’DE KADıNLAR SERAMIKLE GELECEĞINI ŞEKILLENDIRIYOR”   09:40   “AKDENIZ’DE YEŞIL DÖNÜŞÜM: ŞAKIR GÜLMEN PARKı BAŞTAN SONA YENILENDI”   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SANAT DOLU AKŞAM: ANADOLU’NUN RUHU KONGRE SARAYı’NDA BULUŞTU   05:37   CHP’DE DEĞIŞIM TAMAMLANDı: ÖZEL’IN YENI KADROSU GÖREVE HAZıR   23:49   TRABZONSPOR KONYASPOR’U 3-1’LE GEÇTI!   20:49   CHP’DE TARIHI REKOR: ÖZGÜR ÖZEL DÖRDÜNCÜ KEZ GENEL BAŞKAN   16:11   VAHAP SEÇER: “CHP’NIN İKTIDARı TÜRKIYE’NIN UMUDU OLACAK”   19:05   CHP İLKE VE DEMOKRASI HAREKETI’NDEN KURULTAY AÇıKLAMASı   18:41   CHP’NIN 39’UNCU OLAĞAN KURULTAYı... İLK GÜN PARTI PROGRAMıNıN KABULÜ VE TÜZÜK DEĞIŞIKLIĞIYLE TAMAMLANDı   18:40   CHP’NIN 39’UNCU OLAĞAN KURULTAYı... 17 YıL SONRA YENILENEN PARTI PROGRAMı OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI   18:39   CHP’NIN 39’UNCU OLAĞAN KURULTAYı... TÜZÜK HAZıRLıK KOMISYONU PM’NIN 80 KIŞIYE ÇıKARıLMASı VE GÖLGE KABINENIN CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI’NE BAĞLANMASıNı ONAYLADı   18:37   CHP’NIN 39’UNCU OLAĞAN KURULTAYı... ÖZGÜR ÖZEL : "BU ÇÖKMÜŞ SISTEME KARŞı UMUDU ÖRGÜTLEMEK IÇIN YOLA ÇıKTıK"   09:18   BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, MERSIN’IN İKLIM DEĞIŞIKLIĞI EYLEM PLANı’Nı HAZıRLıYOR   09:16   BAROLARDAN FATIH ALTAYLı’YA VERILEN HAPIS CEZASıNA TEPKI   09:08   DIYARBAKıR BAROSU: DILAN KARAMAN’ıN ÖLÜMÜ ŞÜPHELI, SÜRECIN TAKIPÇISI OLACAĞıZ   17:07   CHP 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A GIDIYOR... CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI TÜZÜĞE EKLENECEK  
 
     
   

Karaduvar Sahili Baştan Sona Temizlendi


Akdeniz Belediyesi, her gün yüzlerce vatandaşın dinlenmek, piknik yapmak veya denize girme için ziyaret ettiği Karaduvar sahilinde, onlarca kişinin katılımıyla kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 

Tarih : 8 Temmuz 2024 Pazartesi 12:51   Okunma : 884

Eş Başkanlar Hoşyar Sarıyıldız ile Nuriye Arslan’ın da katıldığı etkinlikte, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra, Meclis üyeleri, Muhtarlar, Karaduvar Kültür Sanat Evi kursiyeri kadınlar ve çocukları ile mahalle sakinlerinin katılımıyla Karaduvar sahili baştan sona temizlendi. Ellerine tırmık alan Eş Başkanlar, sahil kumları içine gömülmüş çöpleri toplayıp poşetlere doldurdu. Toplanan poşetler dolusu çöp ve atık, sahilin iç kesiminde bekleyen çöp taksi ve traktörlere yüklenip bölgeden uzaklaştırıldı.

“Çocuklarımıza temiz ve sağlıklı bir doğa bırakmak görevimiz olmalı”

Sahil temizliğinin ardından bir açıklama yapan Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız; “Çocuklarımızın gönlünce koşup oynayacağı, kumdan kaleler yapabilmesi gereken sahilimiz, ne yazık ki çeşitli çöp ve atıklarla, eski kıyafetlerle doldurulmuş durumda. Özen gösterilmediği için sahillerimiz maalesef kirli bir durumda. Bu, hem doğal güzelliğimiz olan sahillerimizi kirletiyor hem de deniz altı ve üstü kumsal bölgelerde yaşayan hayvanlara zarar veriyor.  Çocuklarımıza temiz ve sağlıklı bir doğa bırakmamız gerekirken, ne yazık ki buraları kullanılamaz hale gelmiş. Çevre koruma ekiplerimiz bu konuda gerekli dikkat ve özeni gösteriyor. Önümüzdeki süreçte de sahilimiz tertemiz oluncaya dek bu konudaki kampanyamız devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı, doğamızı, çevremizi ve sokaklarımızı temiz tutmaya, sahip çıkmaya davet ediyoruz” dedi.

“Çevremizi temiz tutalım, geleceğimiz temiz olsun”

Yaklaşık 1 ay önce aynı temizlik kampanyası kapsamında sivil toplum örgütlerinin de katılımıyla Kazanlı sahilinin duyarlı çöp ve atıklardan arındırıldığını hatırlatan Eş Başkan Nuriye Arslan ise, “Bugün de aynı kampanyamız kapsamında Karaduvar sahilimizdeyiz. Aynı zamanda bir duyarlılık oluşturmak için Kültür Evimizin kadın kursiyerleri, Meclis üyelerimiz, müdürlerimiz ile birlikte başlattığımız çevre temizliği için buradayız. Sahillerimizi, denizimizi temiz tutmalı, buralardan ayrıldıktan sonra kalan çöp ve atıkları toplamalı ve çöp konteynırına atmalıyız. Bu konuda tüm halkımızdan duyarlılık bekliyoruz. Bu tür kampanyalarımız, mahallelerimizde ve sahil kesimlerinde devam edecek. Çevremizi temiz tutalım, geleceğimiz temiz olsun” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi, Hoşyar Sarıyıldız, Nuriye Arslan, Mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA