26 Aralık 2025 Cuma

09:20   MERSIN’DE KıRSALA ŞEHIR KONFORU: ESENLI–HEBILLI YOLU YENILENDI   23:29   MERSIN, KADıN SINEMASıNıN BAŞKENTI OLDU: UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI 2. KEZ ŞEHIRDE   21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı   15:16   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, REGAIP KANDILI’NI KUTLADı   15:15   11. YARGı PAKETI YÜRÜRLÜĞE GIRDI... ADALET BAKANı TUNÇ: "BUGÜN ITIBARıYLA DÜZENLEMEDEN FAYDALANACAK HÜKÜMLÜLERIN IŞLEMLERI BAŞLATıLMıŞTıR"   15:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: FUTBOL KULÜPLERI MAGAZIN KONUSU YAPıLAMAZ; GERÇEK GÜNDEM ÜLKENIN SORUNLARıDıR   22:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÇARPıCı IDDIALAR: “96 MILYONLUK VILLA, 40 MILYONLUK EV… BU MAAŞLA NASıL ALıNDı?”   20:39   “TOROSLAR’DA YıLBAŞı COŞKUSU: CUMHURIYET ALANı RENGÂRENK PAZARA DÖNÜŞTÜ”   20:10   “MÜSİAD MERSIN, SUDAN ILE STRATEJIK TICARET KÖPRÜSÜ KURDU”   19:47   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:35   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı  
 
     
   

Esenyurt Belediye Başkanı Özer: "Belediyenin tesisleri diğer kurumlara verilmiş ama onlar da doğru dürüst işletemiyor"


Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, belediyenin spor tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Özer, "Aslında Esenyurt Belediyesi`nin birçok tesisi var. Bu tesislerin birçoğu Milli Eğitim Bakanlığı`na ve diğer kurumlara verilmiş. Bunlar eğer halkın yararına kullanılıyorsa kimde olduğunun çok önemi yok ama bu tesisleri alanlar da maalesef doğru dürüst işletemiyorlar" dedi.

 

Tarih : 1 Eylül 2024 Pazar 11:22   Okunma : 414

(İSTANBUL)-Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, belediyenin spor tesislerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Özer, "Aslında Esenyurt Belediyesi`nin birçok tesisi var. Bu tesislerin birçoğu Milli Eğitim Bakanlığı`na ve diğer kurumlara verilmiş. Bunlar eğer halkın yararına kullanılıyorsa kimde olduğunun çok önemi yok ama bu tesisleri alanlar da maalesef doğru dürüst işletemiyorlar" dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Belediye`nin spor tesislerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Ziyaretler kapsamında Gürbüz Süleymanoğlu Spor Merkezi, Merkez Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi ile Necmi Kadıoğlu Stadyumu ve Spor Kompleksi`ne giden Özer, branş derslerine de katıldı. Başkan Özer, fitness salonlarını gezerek spor yapan vatandaşlarla sohbet etti.

"Bu tesisler Esenyurt halkının"

Özer, Belediye`nin elinden alınarak başka kurumlara verilen tesislerin atıl durumda bırakıldığını belirterek şunları kaydetti:

"Necmi Kadıoğlu stadyumu 10 yıllığına İstanbulspor`a verilmiş, 3.5 yıl kaldı. Bir stadımız daha var. Ona da Gençlik ve Spor Bakanlığı el koymuş. Aslında Esenyurt Belediyesi`nin birçok tesisi var. Bu tesislerin birçoğu Milli Eğitim Bakanlığı`na ve diğer kurumlara verilmiş. Bunlar eğer halkın yararına kullanılıyorsa kimde olduğunun çok önemi yok ama bu tesisleri alanlar da maalesef doğru dürüst işletemiyorlar. Bu statlar daha çok bir gelir kaynağı da olduğu için farklı bir ayrıcalığı var. Aslında bunlar Esenyurt halkının malı, yani kimse kimseye bu tesisleri peşkeş çekemez. Esenyurt halkı buna karar verir. Onun için bugün bütün tesislerimizi olabildiğince gezdik. Geride kalanları da gezeceğiz. Bunları onaracağız, eksikliklerini gidereceğiz, ayağa kaldıracağız ve halkımızın hizmetine sunacağız.

"Önceliğimiz halkın spor yapabileceği alanlar yaratmak"

Esenyurt`ta spor anlamında bir potansiyel var. Bugün gezdim. Her bir tesisimizde 6 bine yakın çocuğumuz eğitim alıyor. Ayrıca şampiyonlarımız da var. Yaklaşık 20 bin kişi bu anlamda bu tesislerimizden istifade ediyor. Biz bunların sayısını daha da artıracağız. Çünkü halkımızın yaşamını sağlıklı bir biçimde idame ettirebilmesi için spor yapması gerekiyor. Spor yapmak gidip bir yerde karate, boks yapmak demek değildir. Yürümek, bisiklete binmektir. Yürüyüş alanlarında sabah jimnastiği yapabilmektir. Ama maalesef Esenyurt`ta bunlar yok. Onun için birinci derecede önceliğimiz halkın spor yapabileceği alanlar yaratmak ve bu olanakları onlara sunabilmektir. Ayrıca amatör spor yapanları destekleyeceğiz. Zaten onlara olanaklar sunuyoruz. Bir de Esenyurt`un sosyolojisine uygun, geleceği olan bir spor kulübü de kurmak istiyoruz. Bizi Türkiye`de ve dünyada temsil edecek güçlü bir yanımızı keşfedip onu geliştirmek istiyoruz."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA