5 Temmuz 2025 Cumartesi

09:44   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: PATRON ÇıLDıRDı, ADANA VE ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANLARı GÖZALTıNA ALıNDı.   09:39   MUHITTIN BÖCEK GÖZALTıNA ALıNDı... BURHANETTIN BULUT: "SIYASI INTIKAM AMACıYLA YARGıYı SOPA YAPANLARıN DERDI HUKUK DEĞIL, KENDI IKTIDARLARıNı KORUMAK"   09:01   GÖKHAN GÜNAYDıN: ADANA VE ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ GÖZALTıNDA   08:56   ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANı TUTDERE: SABAH ANKARA’DA EVIMDEN GÖZALTıNA ALıNDıM   23:54   MANAVGAT BELEDIYE BAŞKANı KARA GÖZALTıNA ALıNDı... CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA: "NEREYE GÖTÜRÜLDÜKLERINI BULMAYA ÇALıŞıYORUZ"   18:10   MANAVGAT BELEDIYE BAŞKANı KARA GÖZALTıNA ALıNDı... CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA:    17:59   DORUK DÖRÜCÜ ADLI KONTROL TEDBIRI UYGULANARAK SERBEST BıRAKıLDı   17:49   CHP’NIN KURULTAY DAVASı... ANKARA 26. ASLIYE CEZA MAHKEMESI, BIR KEZ DAHA GÖREVSIZLIK KARARı VEREREK, DOSYAYı ANKARA BÖLGE ADLIYE MAHKEMESI 5. CEZA DAIRESI’NE GÖNDERDI   16:55   ÖZGÜR ÖZEL: "İMAMOĞLU’NU RISK OLARAK ORTADAN KALDıRMAK IÇIN HER ŞEYI DENIYORLAR. EN SON BIR ROKETATARLA SALDıRACAKLAR"   15:46   SOLI GÜNEŞ FESTIVALI COŞKUSU SÜRÜYOR!    15:34   TOROSLAR BELEDIYESI’NIN VETERINER İŞLERI MÜDÜRLÜĞÜ ÇALıŞMALARıNA BAŞLADı   15:15   MERSIN’DE ÇOCUKLAR FUTBOLA BU ŞENLIK ILE DOYDU   09:55   ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER ; HAYALLERIMIZ SUYA DÜŞTÜ... BUNU HAK ETMIYORUZ... ADIL KONTENJAN ISTIYORUZ   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YOL ÇALıŞMALARı İLÇELERDE DE DEVAM EDIYOR   09:30   YERLI ÜRETIM DEVI EKON, WIN EURASIA’DA GLOBAL BÜYÜME HEDEFINI YINELEDI   09:20   SANAYI DÖNÜŞÜMÜNDE YENI BIR ADıM: DIJITALLEŞMENIN KALBI İSTANBUL’DA ATıYOR   09:10   ÖĞRENCILERIN EN SEVDIĞI ŞEHIRLERDEN BIRI YINE MERSIN OLDU   19:25   MILLETVEKILI ALI BOZAN: HER ŞEYE KEPÇEYLE MAAŞLARA KAŞıK UCUYLA ZAM!   17:59   AKİB KOORDINATÖR BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: YıLıN İLK YARıSıNDA YıLDıZ PAZARLARıMıZ SLOVENYA, BULGARISTAN VE SURIYE   17:51   GÜLNAR’ıN VERIMLI TOPRAKLARı BÜYÜKŞEHIR’LE YEŞERIYOR  
 
     
   

Binlerce Gülnarlı İftarda Başkan Seçer’le Buluştu


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan’ın son günlerini ilçedeki vatandaşlarla bir arada geçirmeye devam ediyor. Seçer, Ramazan’ın 27. Gününde iftarını Gülnar sakinleri ile birlikte yaptı.

 

Tarih : 2 Haziran 2019 Pazar 14:03   Okunma : 1310

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer ilçede yalnızca iftar programına katılmakla da kalmayarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. CHP İlçe örgüt ziyareti ile ilçe turuna başlayan Seçer, ardından Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ı makamında ziyaret etti. Gülnar’da çalışan personeli ile de buluşarak bayramlaşan Seçer, Gülnarlı muhtarlarla ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Seçer, ziyaret turunun ardından iftar alanına geçerek, Gülnarlı hemşehrileriyle buluştu.

Ramazan ayı boyunca Mersin’de gidilmedik ilçe bırakmayan Seçer, iftar programı kapsamında bu kez Gülnar’daydı. Kurdurduğu iftar sofraları ile binlerce Gülnarlıyı aynı masada buluşturan Seçer’e, Gülnarlılar’dan yoğun ilgi vardı. İftar saatinden önce alana gelen Seçer, herkesi selamladı, çocukları sevdi, gençlerle selfie çektirdi. Yoğun ilgiden dolayı iftarını yapacağı masaya ulaşmakta bir hayli zorlanan Seçer, iftar masasında da vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini reddetmedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Müziği Ekibi tarafından Ramazan ayının ruhuna uygun seslendirilen eserlerin ardından Başkan Seçer Gülnarlı vatandaşlara seslendi.

“Gönlümüz birbirine yakın”

Başkan Seçer iftar programları vesilesi ile tüm ilçelerde vatandaşlarla hemhal olduklarını ifade etti. Ramazan ayı gibi mübarek bir ayda vatandaşlarla bir arada olmaktan daha çok mutluluk duyduğunu söyleyerek sözlerini sürdüren Seçer, “Gönlümüz birbirine yakın. Sizlerle bir arada olmak beni mutlu ediyor. Ramazan boyunca her gün bir ilçemizde, iftar soframızda yurttaşlarımızla aynı sofrayı paylaştık. Ramazan ayı bizlere birbirimize yardımcı olma, kardeşçe, birlik, beraberlik içerisinde olma duygularını hatırlatıyor. Kardeşçe, dostça olmak çok güzel bir duygu” dedi.

“Ben tüm partililerin belediye başkanıyım”

Seçer, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Mersin’de birliğe ve beraberliğe imza atacaklarını sözlerine ekledi ve; “Biz barış, kardeşlik istiyoruz. Kamplaşma, ayrışma istemiyoruz. Ben 31 Mart akşamından sonra tüm Mersin halkının belediye başkanıyım.  Rahat olun. Ben Gülnarlının, Tarsuslunun ve tüm partililerin belediye başkanıyım. Ayrım, gayrım yok. Bizi kendi içimizdeki bölünme zayıflatır. Bu tuzağa düşmeyelim. Bunu yapanlara pirim vermeyelim” şeklinde konuştu.

“Halkımızın bizden beklentilerini bir bir yerine getireceğiz”

Mersin’de geçici bir ekonomik sıkıntı yaşandığını ancak bu sıkıntıları aşacak güçte olduklarını ifade ederek vatandaşları rahatlatan Seçer,  “Mersin’de yaşadığımız ekonomik sıkıntılar var ama hiç merak etmeyin çok kısa sürede bunları aşacak, irade ortaya koyabilecek belediye başkanınız var. Çok kısa süre içerisinde bu zorlukları aşacağız. Halkımızın bizden beklentileri olan hizmetleri bir bir yerine getireceğiz. Hiç şikâyet etmiyoruz. Siyaset şikâyet yeri değil, sorun çözme yeridir” ifadelerini kullandı.

“Ortak paydamız Gülnar ve Gülnar halkı”

Konuşmasının devamında Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ı sahneye davet eden Seçer, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti. Seçer sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan Ünüvar’a ile farklı partilerden olabiliriz. Kendisi benim partimden değil ama biz başta Gülnar halkına ve Mersin halkına hizmet etmek için birlikte yola çıktık. Bundan sonra ayrım olmadan, iş birliği içerisinde Gülnar halkına hizmet vereceğiz. Ortak paydamız Gülnar ve Gülnar halkı. Önümüz bayram. Şimdiden bayramınızı kutluyorum. En kötü günümüz birlik, beraberlik ve mutluk içerisinde olduğumuz günler gibi olsun”

Okunan Kuran-ı Kerim tilaveti, edilen dualar ve top atışının ardından Başkan Seçer ve vatandaşlar hep birlikte orucunu açtı. İftarın ardından Seçer, Gülnar Belediye Başkanı Ünüvar’ın çay teklifini geri çevirmedi ve Yörük Sofrası mesire alanında Ünüvar ve vatandaşlarla birlikte çay içti, sohbet etti.

Paylaş :
Etiketler :  başkan, vahap, seçer, iftar, çadırı, kampüs, MTOSB, Gülnar

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA