16 Mart 2026 Pazartesi

13:54   CHP KUŞADASı ÖRGÜTÜNDEN ÇAĞLAYAN ADLIYESI ÖNÜNDE "ÖMER GÜNEL" NÖBETI: HEPIMIZ ÖMER BAŞKAN’ıMıZA DESTEK IÇIN BURADAYıZ   13:53   MURAT EMIR: İBB KUMPAS DAVASıNDA GAZETECILERIN GÖREVINI YAPMALARı ENGELLENIYOR, SUÇ IŞLENIYOR; ALENIYET ILKESI AYAKLAR ALTıNDA ÇIĞNENIYOR   13:52   ATLAS ÇAĞLAYAN’ıN AILESINE YÖNELIK TEHDITLERLE ILGILI 9 KIŞI HAKKıNDA IDDIANAME DÜZENLENDI   12:49   ÖZGÜR ÖZEL: “BIN AYDAN DAHA HAYıRLı OLDUĞU MÜJDELENEN KADIR GECESI MÜBAREK OLSUN”   09:20   MERSIN’IN MINIK ŞEFLERI İŞ BAŞıNDA! TOROSLAR ÇOCUK KAMPÜSÜ’NDE LEZZET RÜZGARLARı ESIYOR   01:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ DOĞUKAN UYAN TUTUKLANDı   01:03   MERSIN’DE DEVLERIN SAVAŞı TEK TARAFLı BITTI: CARETTALAR GALATASARAY’ı PARKEYE GÖMEREK TARIH YAZDı!   14:46   MERSIN’DE SOSYAL BELEDIYECILIK DEVRIMI: HER ÇOCUĞA EŞIT GELECEK, HER MAHALLEYE FıRSAT!   13:55   MERSIN’DEN DÜNYAYA 1,7 MILYAR DOLARLıK İMZA: İŞTE İHRACATıN 50 DEV FIRMASı!   10:40   OTOYOLDA %650 ZAM KAPıDA! CHP’LI YAVUZYıLMAZ İSIM VEREREK UYARDı: "BU BIR SOYGUN PLANıDıR"   10:31   İRAN’DAN ABD ÜSSÜNE AĞıR DARBE! NETANYAHU İÇIN DEHŞET VEREN ’ÖLÜM’ YEMINI: ’PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ!’   10:29   LIMON İTHALATıNDA VERGI ŞOKU! ÖMER FETHI GÜRER RAKAMLARLA KONUŞTU: "ÜRETICI SOĞUYOR, TÜKETICI KAYBEDIYOR"   23:46   ANAMUR’DA TARIHI GECE: VAHAP SEÇER’DEN 4 DEV MÜJDE BIRDEN! 2028’E KADAR HER ŞEY DEĞIŞECEK   23:40   TOROSLAR’DA "MUTFAK" DEĞIL SANKI ÇÖP EV! MERDIVEN ALTı PASTA İMALATHANESINE ŞOK BASKıN   23:35   TARSUS’TA BAYRAM ERKEN GELIYOR: ST. PAUL MEYDANı’NDA BAYRAM İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   11:40   BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: MERSIN’DE 115 BIN NOKTADA 7/24 İLAÇLAMA MESAISI!   01:01   MERSIN’DE "ALGı OPERASYONU"NA BAŞKAN SEÇER’DEN SERT YANıT: "AILEMLE AYNı KAZANDAN YEMEK YIYORUM!"   01:01   MERSIN’DE ‘GÖNÜL SOFRASı’ MEZITLI’DE KURULDU: BAŞKAN SEÇER KADıN EMEĞINE VURGU YAPTı!   19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:40   MERSIN’DE RAMAZAN BEREKETI: ÇAĞDAŞKENT İFTARıNDA BINLER AYNı SOFRADA BULUŞTU!  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi iklim eylem planı hazırlıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı`nın "İklim Değişikliğine Adaptasyon İçin Harekete Geç" projesinin faaliyetlerinden biri olan `İklim Eylem Planı`nın Hazırlanması` kapsamında paydaşların katılımıyla, çevrimiçi ortamda çalıştay gerçekleştirildi. Çalıştayda, Mersin`in iklim değişikliğine karşı daha dirençli hale getirilmesi için atılacak adımlar ele alındı.

 

Tarih : 20 Mart 2025 Perşembe 10:08   Okunma : 659

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın "İklim Değişikliğine Adaptasyon İçin Harekete Geç" projesinin faaliyetlerinden biri olan `İklim Eylem Planı’nın Hazırlanması` kapsamında paydaşların katılımıyla, çevrimiçi ortamda çalıştay gerçekleştirildi. Çalıştayda, Mersin’in iklim değişikliğine karşı daha dirençli hale getirilmesi için atılacak adımlar ele alındı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın "İklim Değişikliğine Adaptasyon İçin Harekete Geç" projesinin `İklim Eylem Planı’nın Hazırlanması` kapsamında çevrimiçi ortamda çalıştay gerçekleştirildi. TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’nin (MAM) moderatörlüğünde düzenlenen çalıştaya, Mersin’deki kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, il müdürlükleri ve meslek odaları katılım sağladı.

İklim değişikliğine karşı dirençli hale getirilmesi için atılacak adımlar ele alındı

Toplantının açılış konuşması, Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı ve Proje Koordinatörü Dr. Bülent Halisdemir tarafından gerçekleştirildi. Açılış konuşmasında, Mersin’in iklim değişikliğine uyum kapasitesini artırmaya yönelik bir eylem planının hazırlanmasının hedeflendiği vurgulandı. Ardından, TÜBİTAK MAM’dan Kıdemli Başuzman Araştırmacı Dr. Deniz Sarı, proje bilgilendirme sunumu yaptı. Çalıştayın devamında, sektörel oturumlara ayrılarak her oturumda `Kritik Sektörlerin ve Alanların Önceliklendirilmesi`ne yönelik değerlendirmeler yapıldı. Gerçekleştirilen çevrimiçi çalıştayda, Mersin’in iklim değişikliğine karşı daha dirençli hale getirilmesi için atılacak adımlar ele alındı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin iklim değişikliği ile mücadele ve uyum konusundaki çalışmalarının kararlılıkla sürdüreceği bildirildi. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA