18 Aralık 2025 Perşembe

14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:03   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:23   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:51   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:40   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:30   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:20   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR   15:37   TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERI TAMAMLANDıKTAN SONRA GELECEK HAFTA 11. YARGı PAKETI GÖRÜŞÜLECEK   15:35   TBB BAŞKANVEKILI SEÇER: “DEMOKRASI BIR MIRAS DEĞIL EMEK ISTEYEN CANLı BIR YAPıDıR”   11:50   ÇYDD’DEN TÜRKAN SAYLAN’ıN DOĞUM GÜNÜNDE ZEYTIN İÇIN GÜÇLÜ ÇAĞRı: “BARıŞıN AĞACıNı GELECEĞE TAŞıYALıM”   10:53   MEZITLI’DE DAYANıŞMANıN SOFRASı BÜYÜYOR: AŞEVI 2025’TE 110 BINI AŞKıN SıCAK YEMEĞI KAPıLARA TAŞıDı   09:30   MERSIN’DE ÜCRETSIZ KAYNAK EĞITIMI İSTIHDAMA AÇıLAN KAPı OLDU   17:10   BAŞKAN SEÇER, GÜLŞAH DURBAY’ıN CENAZESINDE: “ACıNıZı PAYLAŞıYORUM”   15:20   “CHP AKDENIZ’DEN MANISA’YA VEFA: SEMIH PALAMUT’TAN BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY İÇIN BAŞSAĞLıĞı”   13:52   TOROSLAR’ıN YAYLALARıNDA HIZMET SEFERBERLIĞI: ULAŞıMDA YENI DÖNEM  
 
     
   

Aralarında gazetecilerinde bulunduğu birçok kişi sabah saatlerinde gözaltına alındı


İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasının ardından başlayan protestolara ilişkin aralarında gazetecilerin de bulunduğu pek çok kişi sabah saatlerinde gözaltına alındı. 

 

Tarih : 24 Mart 2025 Pazartesi 10:10   Okunma : 2076

(ANKARA) - İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasının ardından başlayan protestolara ilişkin aralarında gazetecilerin de bulunduğu pek çok kişi sabah saatlerinde gözaltına alındı. 

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun 19 Mart`ta gözaltına alınması ve dün tutuklanmasının ardından ülke genelindeki protestolara katılanlara yönelik bazı illerde gözaltı işlemleri, 19 Mart`tan bu yana devam ediyor.

İstanbul merkezli operasyonlarda, bu sabah saatlerinde polisin yaptığı ev baskınlarıyla aralarında gazetecilerin de bulunduğu birçok kişi gözaltına alındı. 

Gazeteciler Ali Onur Tosun, Zeynep Kuray, Bülent Kılıç, Yasin Akgül, Hayri Tunç, Kurtuluş Arı, BirGün yazarı Barış İnce`nin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi, sabah 06.00`daki operasyonla evlerinden alındı. İzmir`de de foto muhabiri Murat Kocabaş`ın sabah saatlerinde evinden gözaltına alındığı belirtildi.

Medya ve Hukuk Çalışmaları Derneği (MLSA), İstanbul`da alınan gazetecilerin Vatan Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğünü bildirdi.

Türkiye Gazeteciler Sendikası`nın (TGS), sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ``Yine şafak baskını, yine gazeteciler. Bu sabah 06.00`da yapılan ev baskınları ile öğrenebildiğimiz kadarıyla 5 meslektaşımız AFP muhabiri Yasin Akgül, Now Haber muhabiri Ali Onur Tosun, Bülent Kılıç, İBB foto muhabiri Kurtuluş Arı gözaltına alındı. Yaşananları ve gerçekleri kitlelere yansıtan gazeteciler, kamuya karşı görevlerini ve sorumluluklarını yerine getiriyor. Gazetecilere yönelik baskı ve susturma politikalarınızdan vazgeçin`` ifadelerine yer verildi. 

SOL Parti`nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da MYK üyesi Deniz Demirdöğen ve il, ilçe yöneticilerinin de gözaltına alındığı bildirildi. Türkiye Komünist Partisi`nden (TKP) yapılan açıklamada, Saraçhane`deki gösteriye katılım gerekçe gösterilerek, TKP İstanbul İl Başkanı Ahmet Dincel ve Parti Meclisi üyesi Arda Hacıyusufoğlu ile 3 parti üyesinin gözaltına alındığı kaydedildi. 

Ayrıca, İstanbul`da bulunan DİSK/Enerji-Sen Genel Merkezi`ne düzenlenen baskında, Enerji-Sen Genel Başkan Süleyman Keskin gözaltına alındı. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA