14 Mart 2026 Cumartesi

19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:37   CHP’LI TRAKYA BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı...ÇANAKKALE BELEDIYE BAŞKANı MUHARREM ERKEK: "ASLA VE ASLA BIR MILIM DAHI GERI ADıM ATMAYACAĞıZ"   16:34   GÜVENPARK KATLIAMı’NıN 10. YıLı... MANSUR YAVAŞ: "ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   16:33   ÜNLÜ TARIHÇI İLBER ORTAYLı HAYATıNı KAYBETTI   15:39   ÖMER GÜNEL GÖZALTıNA ALıNDı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ÖMER GÜNEL’IN SIYASI BIR OPERASYONUN HEDEFI OLDUĞU APAÇıK ORTADADıR"   15:37   CHP’DEN DOĞU AKDENIZ YEREL MEDYA BULUŞMASı… CHP’LI BULUT: “TRT SAVCıLıĞA SOYUNDU”   15:36   GÖZALTıNA ALıNAN KUŞADASı BELEDIYE BAŞKANı GÜNEL’DEN AÇıKLAMA... "MÜCADELEM SADECE HAKSıZLıĞA KARŞı DEĞIL, KÖTÜLÜĞE VE KÖTÜYE KARŞı DA OLACAK"   15:36   MSB: İRAN’DAN ATEŞLENIP TÜRK HAVA SAHASıNA GIREN BIR BALISTIK MÜHIMMAT NATO HAVA VE FÜZE SAVUNMA UNSURLARı TARAFıNDAN ETKISIZ HALE GETIRILDI   14:23   CHP’LI ESKI İL BAŞKANLARıNDAN BAŞKAN SEÇER’E DESTEK ZIYARETI   13:35   ÖZGÜR ÖZEL, SOSYALIST ENTERNASYONAL PREZIDYUM TOPLANTıSı’NA KATıLDı: "BU BASKı REJIMI ALTıNDA IKTIDARA DOĞRU YÜRÜMEYE ÇALıŞıYORUZ"   22:30   MERSIN’DE GÖNÜL SOFRASı TOROSLAR’DA KURULDU: BAŞKAN SEÇER’DEN ’BIRLIK’ MESAJı!   21:58   MERSIN’DE ADıYAMAN RÜZGARı: BALYANLıLAR BAŞKAN VAHAP SEÇER’I ÇIÇEKLERLE KARŞıLADı   16:17   AYŞEGÜL DOĞAN: "BAYRAM ARIFESINDE YA DA SONRASıNDA DEM PARTI İMRALı HEYETI TEKRAR ADADA SAYıN ÖCALAN’LA BIR GÖRÜŞME YAPABILIR"   16:16   AYLIN NAZLıAKA: "YETKILILERI DERHAL HAREKETE GEÇMEYE, ROJIN KABAIŞ’IN AILESININ GÜVENLIĞINI SAĞLAMAYA ÇAĞıRıYORUZ"   16:15   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… MAHKEME BAŞKANı VE GAZETECILER ARASıNDA GERILIM SONRASı DURUŞMAYA 16 MART PAZARTESI GÜNÜNE KADAR ARA VERILDI   15:56   GÖKHAN GÜNAYDıN: "23 YıL SONRA AKP’NIN GELDIĞI NOKTA TÜRKIYE AÇıSıNDAN BIR MILLI GÜVENLIK SORUNUDUR"   15:55   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN "MÜJDE" AÇıKLAMASıNA EMEKLILERDEN TEPKI: HER ZAMAN BAYRAM ÖNCESI YATıRıLıYORDU. BU MÜJDE DEĞIL   15:30   TUNCER BAKıRHAN’DAN 12 MART AÇıKLAMASı: "ARADAN GEÇEN 31 YıLA RAĞMEN KATLIAMıN TÜM YÖNLERIYLE AYDıNLATıLMAMıŞ OLMASı ACıYı DERINLEŞTIRMEYE DEVAM EDIYOR"   15:29   ÖZGÜR ÖZEL’DEN İSTIKLAL MARŞı’NıN KABULÜNÜN 105’INCI YıLı MESAJı: "BÜYÜK ŞAIRIMIZ MEHMET AKIF ERSOY’U VE MILLI MÜCADELE KAHRAMANLARıMıZı SAYGıYLA ANıYORUM"   13:28   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… İMAMOĞLU’NDAN DURUŞMADA EKRANA YANSıTıLAN TABLOYA TEPKI: “BAŞSAVCı GÖRÜNÜMLÜ SIYASETÇININ LIDERLIĞINDE ÇALıŞAN SAVCıLıK YAPTı BUNLARı”  
 
     
   

Mersin`de Kıyafet Evi`nden, açıldığı günden bu yana toplam 21 bin 300 aile yararlandı


Mersin Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Kıyafet Evi, dar gelirli ailelerin 0-12 yaş aralığındaki çocuklarına yılda 3 kez ve her seferinde 3 parça giyim desteği sağlıyor. Kıyafet Evi`nden, açıldığı günden bu yana toplam 21 bin 300 aile faydalandı. 

 

Tarih : 30 Mart 2025 Pazar 09:37   Okunma : 560

(MERSİN)- Mersin Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Kıyafet Evi, dar gelirli ailelerin 0-12 yaş aralığındaki çocuklarına yılda 3 kez ve her seferinde 3 parça giyim desteği sağlıyor. Kıyafet Evi`nden, açıldığı günden bu yana toplam 21 bin 300 aile faydalandı. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardımlar kapsamında hayata geçirdiği ‘Kıyafet Evi` projesiyle dar gelirli ailelere destek olmaya devam ediyor. Ekonomik olarak zorlanan aileler için büyük bir destek olan bu hizmet ailelerin bütçesine katkı sağlarken, çocukların giyim ihtiyacını karşılayarak onların mutluluğunu da artırıyor. 

Sosyal güvencesi bulunmayan ailelerin 0-12 yaş aralığındaki çocukları, her bayram öncesinde olduğu gibi bu yıl da mağaza konseptinde hazırlanan Kıyafet Evi`nden diledikleri kıyafetleri seçebiliyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen projeyle dar gelirli ailelerin çocukları için ayırdıkları giyim bütçesine destek olmayı amaçladıklarını ifade eden Kıyafet Evi görevlisi Zilan Özdemir, “Dar gelirli ailelerimizin çocukları için ayırdıkları giyim bütçesine destek olmak ve bir nebzede olsa ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçen Kıyafet Evi, 2020 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor” dedi.

Kıyafet Evi`nden faydalanan aile sayısının her geçen gün arttığını ifade eden Özdemir, “Bugüne kadar Kıyafet Evi`nden yararlanan aile sayısı 21 bin 300. Kıyafet Evi`nden faydalanmak isteyen aileler, gerekli belgeler ile başvuru yapabilirler. Evrakların incelenmesi ve onaylanmasının ardından da Kıyafet Evi`nden faydalanabilirler” ifadelerini kullandı.

Kıyafet evindeki seçenekleri de aktaran Özdemir, ``Dar gelirli ailelerimizin 0-12 yaş arası çocuklarına yılda 3 defa ve her seferinde 3 parça olmak üzere; ayakkabı, mont, alt ve üst giyim ile iç giyim desteği sağlıyoruz. MERCEK Kurs Merkezlerindeki kursiyerlerin diktikleri kıyafetler de Kıyafet Evi`nde yer alıyor. Çocuklar kıyafetlerini kendileri seçiyor`` diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA