28 Ekim 2026 Çarşamba

20:08   CHP’NIN İPTAL EDILEN KURULTAYı AİHM YOLUNDA! YENİ PARTI’DEN KRITIK ADıM   09:26   ÖZGÜR ÖZEL 81 İL BAŞKANıYLA MASADA: ’ARTıK KIMSE KOLTUĞUNU VEKILE BORÇLU OLMAYACAK’   01:10   MERSINLI KADıN ÇIFTÇILER KONGRE SARAYı’NDA BULUŞTU: EMEĞIN BEREKETI GELECEĞE TAŞıNıYOR   10:59   SÜRÜCÜLER DIKKAT! 1 KASıM’DA DEPOLAR ALEV ALACAK: BENZIN VE MOTORINE YÜKLÜ ZAM KAPıDA!   10:35   SıRBISTAN’DA TARIHI DEPREM! 12 YıLLıK VUCIC DEVRI BITTI: ÖĞRENCILER SANDıKTAN ZAFERLE ÇıKTı   10:01   MEDYA DÜNYASıNDA BASKıLAR SÜRÜYOR: GAZETECILERIN TUTUKLANMASı VE ETIK TARTıŞMALARı DERINLEŞIYOR   09:59   MERSIN’DE TURIZM SEKTÖRÜNE DEV DESTEK: MERCEK’LE YENI BIR MESLEK KAPıSı AÇıLıYOR!   16:31   CUMHURIYETIN 103. YıLıNA ÖZEL UNUTULMAZ GECE: MERSIN DOB ’ÜÇ DESTAN’ İLE SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR   16:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AKDENIZ’E DEV YATıRıM: 659 BIN TON ASFALT, 750 MILYONLUK KAVŞAK!   20:23   LÖSEV’DEN 28. YıLDA DEV ETKINLIK: GÜNDOĞDU’DAN KÜLTÜRPARK’A TURUNCU KORTEJ!   20:20   TARSUS’UN YEŞIL ALTıNı COŞKUYLA KUTLANıYOR: 3. ULUSLARARASı SARıULAK ZEYTIN FESTIVALI KAPıLARıNı AÇTı   19:23   ULAŞıMDA DEVRIM GIBI TEKLIF: TAKSI, MINIBÜS VE KAMYONLARA ÖTV’SIZ AKARYAKıT YOLDA Mı?   19:08   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKCI MGC’YI ZIYARET ETTI: ’ÖZGÜR BASıN EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’   18:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖZEL GEREKSINIMLI ÇOCUKLARıN AILELERINE GÜVENLI İNTERNET VE MAHREMIYET EĞITIMI   18:39   MERSIN’DE BÜYÜLEYICI BIR MITOLOJIK DENEYIM: ’PAN’ıN SON DANSı’ SAHNE ALıYOR!   18:30   GELECEĞIN KAPTANLARı MERSIN’DE YETIŞIYOR! VALI TOROS SIMÜLATÖR KOLTUĞUNA GEÇTI, ÇALıŞMALARı İNCELEDI   17:23   KKTC 5. CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR VE İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI’DEN OKUL ZIYARETI   09:41   UZAKTAKI KÖYLERE MOBIL KUAFÖR DESTEĞI! BINLERCE VATANDAŞıN AYAĞıNA KADAR GITTI   09:34   MERSIN İŞ DÜNYASıNDA DEV BULUŞMA! VEYSEL SARı’DAN SANAYI SITESI MESAJı: ’ESNAF KALKıNMANıN FIDANLıĞıDıR’   09:30   İSTANBUL SIYASETINDE DEPREM: 23 YıLLıK PARTISIYLE YOLLARıNı AYıRDı, KADıKÖY’ÜN RENGINI DEĞIŞTIRDI!  
 
     
   

CHP`den 31 Mart yerel seçimlerinin yıl dönümünde videolu paylaşım: “Ayağa kalkın. Bu yürüyüş iktidar yürüyüşüdür”


31 Mart yerel seçimlerinin yıl dönümünde CHP`nin resmi X hesabından yayımlanan videolu paylaşımda, “Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar. Ayağa kalkın. Bu yürüyüş iktidar yürüyüşüdür” mesajı verildi.

 

Tarih : 31 Mart 2025 Pazartesi 11:55   Okunma : 967

(ANKARA) - 31 Mart yerel seçimlerinin yıl dönümünde CHP`nin resmi X hesabından yayımlanan videolu paylaşımda, “Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla yorulmazlar. Ayağa kalkın. Bu yürüyüş iktidar yürüyüşüdür” mesajı verildi.

CHP`nin yüzde 47 oy oranıyla birinci parti olarak çıktığı 31 Mart yerel seçimlerinin yıl dönümü dolayısıyla CHP`nin kurumsal X hesabından videolu bir paylaşım yapıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in yaptığı il gezileri ve katıldığı aday tanıtım toplantılarındaki konuşmalarından kesitler içeren videoda, 1 Ocak`tan 31 Mart`a kadar devam eden yerel seçim kampanya sürecine yer verildi.

"Size söz veriyoruz, başınızı öne eğdirmeyeceğiz”

Videoda Özel`in şu sözleri yer aldı:

“Biz bir ittifakın parçasıyız, bileşeniyiz, içindeyiz. Bu ittifakın adı, Türkiye İttifakı`dır. Türkiye İttifakı, renklerini ay yıldızlı al bayraktan alır. Türkiye İttifakı milli takım gol atınca, Filenin Sultanları dünya şampiyonu olunca, İstiklal Marşı söylenirken ağlayanların ittifakıdır. Bu seçimi Türkiye kazanacak. Bu seçimi Türkiye İttifakı kazanacak. Buna inanıyoruz, buna güveniyoruz. Biz, Türkiye`yi seven herkesten oy istiyoruz. Biz bu ülkeyi seviyoruz, bu ülkeyi seven herkese kucaklarımızı açıyoruz, Türkiye`yi kucaklıyoruz. 31 Mart seçimleri bu hükümetten hesap sorma, ‘Artık yeter. Canımı yakma` deme seçimleri. Gelin, 31 Mart`ta bu iktidarın karşısına dimdik dikilecek olan CHP`ye destek verin. Size söz veriyoruz, başınızı öne eğdirmeyeceğiz.”

"Türkiye`de büyük bir mücadele başlatacağız”

Seçim gecesinin haber bültenlerinden kesitlerin yer aldığı videoda, Özgür Özel`in seçim gecesi partisinin genel merkezinde yaptığı konuşmadan şu ifadeler de yer aldı:

“CHP artık görülmez yüzde 25`lik tavanı, söz verdiğimiz gibi kırmıştır, tuzla buz etmiştir. TRT`nin bize yaptığı onca haksızlığa, adaletsizliğe karşın, ‘Bir sürprizimiz var` demiştim. Onlara sürprizim TRT ekranlarında CHP`nin şu anda birinci parti olmasıdır. Milletin bize yüklediği sorumluluğun gereği olarak Türkiye`de büyük bir mücadele başlatacağız. Bugün yerelde kurduğumuz iktidarı, yeni seçimlerde daha da büyüteceğiz. Yeni başlıyoruz.”

"Bu yürüyüş, iktidar olana kadar sürecek”

Videonun 31 Mart yerel seçimlerinden sonrasını anlatan bölümlerinde ise Özel`in şu sözleri duyuldu:

“Kalkınma belediyeciliğiyle şehirlerimizi dirençli ve güvenli hale getirecek, refah belediyeciliğiyle halkımıza huzurlu ve konforlu bir yaşam sunacağız. Dayanışma belediyeciliğiyle adil ve yaşanabilir kentler için seçmenimizden, milletimizden destek alıp bunu doğru yöneterek dayanışma belediyeciliğini tüm Türkiye`ye yayacağız. Şimdi bizim sloganımız: İşlimiz, gücümüz Türkiye. Her türlü zor şartta, her türlü zorlukta birisinin ne dediğini hatırlayın. O birisi karşınızdadır. Siz onun belediye başkanlarısınız. Hadi, ayağa kalkın ve bu işi başarın. Milletimiz size güveniyor. Partimiz size güveniyor. Ben size güveniyorum. Ayağa kalkın ve bu ülkeyi kurtarın. Bu yürüyüş, iktidar olana kadar sürecek. ‘Yoruluruz` demeyin çünkü o diyor ki ‘Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar.` Türkiye İttifakı`nın, Türkiye Cumhuriyeti`nin gerçek iktidar yürüyüşünü hep birlikte başlatıyoruz. Yolumuz açık olsun, yolunuz açık olsun."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA