1 Mayıs 2025 Perşembe

22:09   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:50    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:47   CHP`LI DINÇER: "TÜRKIYE`DEKI DOĞURGANLıK ORANLARıNıN DÜŞMESININ SEBEBI, AKP IKTIDARıNıN BIZZAT KENDISIDIR"   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:47   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN, ‘`YENI SÜREÇ`` UYARıSı: “OLUMSUZ KIMI PRATIKLERLE, SÖYLEMLERLE KARŞıLAŞABILIRIZ, BUNLAR BIZI KORKUTMALı. UZAKLAŞTıRMAMALı``     16:28   ANKARA`DA SOKAK HAYVANLARıNı ÖLDÜRDÜĞÜ SUÇLAMASıYLA TUTUKLANAN DOKTOR HAKKıNDAKI TÜM IDDIALARı REDDETTI   16:13   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA AILESINI KAYBEDEN ANNE DUYGU CAN: "BIRI YANıMA YAKLAŞTı. ‘VALI BEY ÜZÜLÜYOR. BURADA AĞLAMA` DEDI BANA. BEN ÖMRÜMÜ ADADıĞıM EVLATLARıMı KAYBEDERKEN, ACıM BILE RAHATSıZLıK SAYıLDı"   15:56   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, ÇOCUKLARıN SESI OLDU  
 
     
   

Yozgat çiftçisi, İmamoğlu`na destek için traktörleriyle sokağa indi


Yozgat`ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasını protesto etmek için yapılan eylemlere destek vermek üzere motorlu araçlarla konvoy düzenlendi. Yüzlerce aracın katıldığı konvoya, çiftçiler traktörleriyle katıldı.

 

Tarih : 2 Nisan 2025 Çarşamba 09:32   Okunma : 357

Haber: Seyfi ÇELİKKAYA

(YOZGAT) - Yozgat`ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasını protesto etmek için yapılan eylemlere destek vermek üzere motorlu araçlarla konvoy düzenlendi. Yüzlerce aracın katıldığı konvoya, çiftçiler traktörleriyle katıldı.

Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasını proteste etmek için yapılan çağrı doğrultusunda vatandaşlar Aydıncık ilçesinin Kazankaya köyündeki CHP irtibat bürosu önünde toplandı. Konvoy için araçlarıyla gelen vatandaşlara, bölgede soğan, patates, pancar ekimi yapan çiftçiler de destek verdi. Bölge çiftçisi, traktörlerine, tarım alanlarında kullandıkları pulluk, mibzer, ilaçlama gibi tarım aletlerini bağlayarak katıldıkları konvoyda çaldıkları klaksonlarla seslerini duyurmaya çalıştı.

İlçe merkezindeki Aydıncık Kaymakamlığı önüne kadar giden protestocular, burada Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı`nı okudu.

"Yatlara, gemiciklere mazot vergisiz, çiftçiye gelince verginin vergisi var"

CHP Aydıncık İlçe Başkanı Sadık Erdoğan, burada yaptığı basın açıklamasında, çiftçinin mağdur edildiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Bugün buraya çarpık düzene dur demek ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu`na destek için toplanmış bulunmaktayız. Peki nasıl destek olacağız? Aydıncık`tan bile serimizi yükselterek, traktörlerle Yozgat`ta Silivri`ye selam yollayarak. Ekrem Başkan yalnız değildir. Arkasında Türkiye Cumhuriyeti`nin kurucu önderi, Kurtuluş Savaşı kahramanı, Gazisi, mavi gözlü dev ulu önder Mustafa Kemal Atatürk`ün on milyonlarca askeri var. Çarıklarla kurulan bu ülkeyi ellerinde Kur`an, dillerinde yalan olan sarıklılara sattırmayacağız. Uyduruk belgelerle, gizli tanıklarla, iftira ile Sayın Ekrem İmamoğlu`na kumpas kurarak cezaevine atanlardan en ağır şekilde hesap soracağız. Soruşturma yapacaksanız gidin görevden el çektirilen jeliboncu Melih`ten hesap sorun. Ayakkabı kutuculardan hesap sorun, FETÖ`nün elini, eteğini öpenlerden hesap sorun.

CHP iktidarında satılan, çalınan bütün kamu malları geri alınacak, size söz veriyoruz. Partimizin iktidarında zenginden, hırsızdan, yandaştan alınıp halka dağıtılacak. Bunların hesabını tek tek zindanlarda verecekler. Gençler özgürce, yaşlılarımız huzur içinde yaşayacaklar. Burada çoğunluğumuz çiftçi ya da çiftçi çocuğu. Yatlara, gemiciklere mazot vergisiz, çiftçiye gelince verginin vergisi var. İlaç, gübre, tohum maliyetleri almış başını gitmiş. Alım garantisi yok, bedava su yok, elektrik beşli çetede. Elinizi vicdanınıza koyun, artık yeter."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA