1 Mayıs 2025 Perşembe

01:20   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: TELEF OLAN, BU HALKı YıLLARDıR YOKSULLUĞA MAHKÛM EDEN, LIYAKATSIZLIĞI ÖDÜLLENDIREN, GENÇLERI UMUTSUZLUĞA SÜRÜKLEYEN ÇÜRÜMÜŞ AKP IKTIDARı OLACAKTıR   22:09   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:50    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:47   CHP`LI DINÇER: "TÜRKIYE`DEKI DOĞURGANLıK ORANLARıNıN DÜŞMESININ SEBEBI, AKP IKTIDARıNıN BIZZAT KENDISIDIR"   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:47   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN, ‘`YENI SÜREÇ`` UYARıSı: “OLUMSUZ KIMI PRATIKLERLE, SÖYLEMLERLE KARŞıLAŞABILIRIZ, BUNLAR BIZI KORKUTMALı. UZAKLAŞTıRMAMALı``     16:28   ANKARA`DA SOKAK HAYVANLARıNı ÖLDÜRDÜĞÜ SUÇLAMASıYLA TUTUKLANAN DOKTOR HAKKıNDAKI TÜM IDDIALARı REDDETTI   16:13   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA AILESINI KAYBEDEN ANNE DUYGU CAN: "BIRI YANıMA YAKLAŞTı. ‘VALI BEY ÜZÜLÜYOR. BURADA AĞLAMA` DEDI BANA. BEN ÖMRÜMÜ ADADıĞıM EVLATLARıMı KAYBEDERKEN, ACıM BILE RAHATSıZLıK SAYıLDı"  
 
     
   

CHP`nin İmamoğlu kampanyasına Arguvan`dan yoğun destek: "Hukuk ve demokrasi için imza atıyoruz"


Cumhuriyet Halk Partisi`nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun serbest bırakılması ve erken seçim talebiyle başlattığı imza kampanyasına Arguvan`da yoğun ilgi gösterildi. Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, “Biz bu haksızlığa, hukuksuzluğa karşı bir Arguvanlı olarak, Arguvan halkı olarak duyarsız kalmamız mümkün değil. Genel Merkezimizin kararı doğrultusunda imza kampanyası başlattık” dedi.

 

Tarih : 2 Nisan 2025 Çarşamba 18:19   Okunma : 281

(MALATYA) - Cumhuriyet Halk Partisi`nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun serbest bırakılması ve erken seçim talebiyle başlattığı imza kampanyasına Arguvan`da yoğun ilgi gösterildi. Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, “Biz bu haksızlığa, hukuksuzluğa karşı bir Arguvanlı olarak, Arguvan halkı olarak duyarsız kalmamız mümkün değil. Genel Merkezimizin kararı doğrultusunda imza kampanyası başlattık” dedi.

Malatya`nın Arguvan ilçesinde, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanması ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin erkene alınması talebiyle ilçe merkezinde imza kampanyası standı açıldı. İlçe pazarı olması nedeniyle yoğunluğun yaşandığı ilçede, CHP`nin imza standında yağmura rağmen imza kuyruğu oluştu.

CHP İlçe Kadın Kollarının yürüttüğü kampanyaya Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, İlçe başkanı, belediye meclis üyeleri de destek verdi.

“Bu hukuksuzluğa sessiz kalamayız”

İmza standında ANKA Haber Ajansı`na konuşan Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, şunları söyledi:

“Yaşananlar ortada. Geleceğimiz ortada. İmamoğlu gibi hiçbir hakka, hukuka sığmayan şekilde tutuklanması ve diğer belediye başkanlarımız için de bu geçerli tabi. Biz bu haksızlığa, hukuksuzluğa karşı bir Arguvanlı olarak, Arguvan halkı olarak duyarsız kalmamız mümkün değil. Genel Merkezimizin kararı doğrultusunda imza kampanyası başlattık. Bu imza kampanyasının öncelikle tutuklu, haksız yere tutuklanmış olan belediye başkanlarımızın serbest bırakılması, işlerine, vazifelerine geri dönmesi; ikincisi, erken seçim talep ediyoruz. Çünkü erken seçim olması gerekiyor. Artık ülkenin ekonomisi belli, yaşananlar ortada.

Bu anlamda bu gayret içerisindeyiz. Tüm Arguvan halkına teşekkür ediyorum. Duyarlılıklarını her zaman gösteriyor, görüyorsunuz. İnsanlarımız bayram demiyor, hafta sonu, yağmur dinmez demeden bu kampanyamıza destek veriyorlar. Başarılı bir kampanya olacağına inanıyorum ve bu mücadelenin en iyi şekilde sonuçlanacağını düşünüyorum."

“Tüm köylerimize ulaşacağız”

CHP Arguvan İlçe Başkanı Hüseyin Üstün, şunları söyledi:

“Ekrem İmamoğlu için yapılan kampanyaya yoğun bir ilgi var Arguvan`da. Herkese teşekkür ediyoruz gelenlere. İnşallah iyi olur, temennimiz o. Köylerde de başlayacağız. Bayram sonu kısmet olursa tüm mahallelerimize ulaşacağız. Bugün de Çarşamba pazarı olduğu için yine köylerden gelen vatandaşlar var, sağ olsunlar. Gelip imzalarını atıyorlar, desteklerini veriyorlar.”

Eski Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Fidan, “Hayırlı olsun diyelim. İnşallah başaracağız. İmamoğlu`na da şans diliyorum, sonuç iyi olacak. Her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

İmza kampanyasına katılan Ekrem Kara, “Ekrem İmamoğlu`nun özgürlüğü ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin öne alınması için, bu iktidardan kurtulmak için” dedi.

"Ekrem İmamoğlu`na, türkü diyarı Arguvan`dan kocaman selamlar"

Cumhuriyet Halk Partisi Arguvan İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Yıldırım, "Öncelikle geldiğiniz için teşekkür ederiz. Bu kampanyayı çok güzel bir şekilde yürütüyoruz. Halkımızın desteği, halkımızın katılımı çok güzel. Buradan Sayın Ekrem İmamoğlu`na, türkü diyarı Arguvan`dan kocaman selamlar gönderiyoruz" şeklinde konuştu.

İmza kampanyasına destek veren kadın yurttaş, “Vallahi bu kampanya çok güzel oldu, iyi oldu. İnşallah İmamoğlu da çıkar, diğer belediye başkanları da çıkar” dedi.

Bir diğer yurttaş, “Her şey çok güzel olacak. İnşallah, her şey çok güzel olacak. İmamoğlu için özgürlüğünü istiyoruz” ifadelerini kullandı.  

İmza kampanyasına katılan diğer bir kadın yurttaş, “Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiçbirimiz" şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA