3 Temmuz 2026 Cuma

17:27   DENIZ GÖKTAŞ’ıN GÖZALTıNA ALıNMASıNA SIYASI PARTI VE MESLEK ÖRGÜTLERINDEN TEPKI: DERHAL SERBEST BıRAKıLSıN   15:55   EKREM İMAMOĞLU: "9 TEMMUZ SONRASı TÜRKIYE’DE NE OLACAK?"   15:54   İBB DAVASı’NıN 61’INCI GÜNÜNDE DURUŞMAYA IKINCI ARA: İMAMOĞLU, SADECE SAVUNMASı ALıNıRKEN SALONDA BULUNABILECEK   15:53   SIVAS ANMASıNA KATıLAN ÖZGÜR ÖZEL: "HALKıN IKTIDARı KURULDUĞUNDA 2 TEMMUZ BIR UTANÇ GÜNÜ OLARAK ANıLACAK"   14:53   KOMEDYEN DENIZ GÖKTAŞ, YURT DıŞıNDAN DÖNÜŞÜNDE İSTANBUL HAVALIMANı’NDA GÖZALTıNA ALıNDı   14:52   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASıNıN KARAR DURUŞMASıNıN 12’NCI GÜNÜ BAŞLADı   13:51   AYŞE TOKYAZ DAVASıNDA SAVCı ESKI POLIS SANıK HAKKıNDA AĞıRLAŞTıRıLMıŞ MÜEBBET ISTEDI   13:50   İBB DAVASı’NDA DURUŞMA TAKVIMI GERILIMI: İMAMOĞLU’NUN SALONDAN ÇıKARıLMASı IÇIN TALIMAT VERILDI   12:47   CHP ILE ILGILI ANKET SONUCU: MUTLAK BUTLAN KARARı “SIYASI"   11:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN TARSUS TRAFIĞINE NEFES ALDıRAN KAVŞAK DÜZENLEMESI   10:44   TARSUS DOĞA PARKı’NıN SEVIMLI SAKINLERI ÇEŞITLI YÖNTEMLERLE SERINLETILIYOR   09:43   CHP’LI İLGEZDI KYK YURTLARıNDAKI ÖLÜMLERI MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   09:43   SEVDA ERDAN KıLıÇ: “MADıMAK’ı YAKAN ZIHNIYETLE MÜCADELEMIZ SÜRÜYOR"   17:41   MERKEZ ANKARA’DA 2 IŞÇININ ÖLDÜĞÜ IŞ KAZASıNA ILIŞKIN DAVA… ŞANTIYE ŞEFI VE PROJE MÜDÜRÜNÜN "TAKSIRLE ÖLDÜRME" SUÇUNDAN CEZALANDıRıLMASı ISTENDI   17:32   EDIRNE’DE NATO PROTESTOSU   15:25   CHP’DE 7 YURT DıŞı ÖRGÜTÜNÜN YETKI BELGELERI IPTAL EDILDI   14:24   KUŞADASı’NDA DENIZCILIK VE KABOTAJ BAYRAMı KUTLANMAYA BAŞLANDı   13:38   ANKARA’DA NATO ZIRVESI’NE HAZıRLıK TOPLANTıSı   13:23   İBB ITIRAFÇıSı SOYTEKIN: “DELEGELERIN IRADESININ ETKILENIP ETKILENMEDIĞINE ILIŞKIM BILGIM YOK”   11:01   AVRUPA’Yı KASAN KAVURUCU SıCAKLAR TÜRKIYE’YE GELDI! METEOROLOJI’DEN O BÖLGELERE KRITIK UYARı!  
 
     
   

Özgür Özel`den siyasi parti liderlerine teşekkür mesajı geldi


CHP`nin 21`inci Olağanüstü Kurultayı`nda yeniden genel başkan seçilen Özgür Özel, kendisini tebrik eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan`a, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu`na, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu`na ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan`a sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür mesajı yayımladı.

 

Tarih : 6 Nisan 2025 Pazar 23:49   Okunma : 698

(ANKARA) - CHP`nin 21`inci Olağanüstü Kurultayı`nda yeniden genel başkan seçilen Özgür Özel, kendisini tebrik eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan`a, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu`na, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu`na ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan`a sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür mesajı yayımladı.

CHP`nin 21`inci Olağanüstü Kurultayı`nda yeniden genel başkan seçilen Özgür Özel`e, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan`dan tebrik mesajı gelmişti. 

Kurultay sonrasında Özgür Özel, X hesabı üzerinden liderlere teşekkür mesajı yayımladı. Özel, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan`a, "Sayın Genel Başkanım; Tebrik mesajınız için teşekkür ederim. Sizin şahsınızda, tüm DEVA Partilileri saygı ve hürmetle selamlıyorum. Ağır ekonomik kriz altında geçim mücadelesi veren milletimizin menfaati için ortak aklı gözeterek çalışmaya devam edeceğiz" sözleriyle teşekkür etti. 

Özel, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu`na, "Sayın Genel Başkanım; Kutlama mesajınız için teşekkür ederim. Sizin şahsınızda, tüm Gelecek Partilileri saygı ve hürmetle selamlıyorum. Adaletin hakim olduğu bir Türkiye için mesai harcamaya azimle devam edeceğiz" cümleleriyle yanıt verdi. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan`ın tebrik mesajını alıntılayarak cevap veren Özel, "Sayın Genel Başkanım; Tebrik mesajınız için teşekkür ederim. Sizin şahsınızda, tüm Saadet Partilileri saygı ve hürmetle selamlıyorum. Siyasetçilerin, eşit ve adil rekabet ortamında özgürce yarışabileceği gerçek bir demokratik düzeni kurmak için hep birlikte çalışmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. 

Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu`na ise, "Sayın Genel Başkanım; Kutlama mesajınız için teşekkür ederim. Sizin şahsınızda, tüm İYİ Partilileri saygı ve hürmetle selamlıyorum. Türkiye için demokrasi mücadelesini dayanışma içinde, kararlılıkla sürdüreceğiz" diyerek teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA