28 Ekim 2026 Çarşamba

20:08   CHP’NIN İPTAL EDILEN KURULTAYı AİHM YOLUNDA! YENİ PARTI’DEN KRITIK ADıM   09:26   ÖZGÜR ÖZEL 81 İL BAŞKANıYLA MASADA: ’ARTıK KIMSE KOLTUĞUNU VEKILE BORÇLU OLMAYACAK’   01:10   MERSINLI KADıN ÇIFTÇILER KONGRE SARAYı’NDA BULUŞTU: EMEĞIN BEREKETI GELECEĞE TAŞıNıYOR   10:59   SÜRÜCÜLER DIKKAT! 1 KASıM’DA DEPOLAR ALEV ALACAK: BENZIN VE MOTORINE YÜKLÜ ZAM KAPıDA!   10:35   SıRBISTAN’DA TARIHI DEPREM! 12 YıLLıK VUCIC DEVRI BITTI: ÖĞRENCILER SANDıKTAN ZAFERLE ÇıKTı   10:01   MEDYA DÜNYASıNDA BASKıLAR SÜRÜYOR: GAZETECILERIN TUTUKLANMASı VE ETIK TARTıŞMALARı DERINLEŞIYOR   09:59   MERSIN’DE TURIZM SEKTÖRÜNE DEV DESTEK: MERCEK’LE YENI BIR MESLEK KAPıSı AÇıLıYOR!   16:31   CUMHURIYETIN 103. YıLıNA ÖZEL UNUTULMAZ GECE: MERSIN DOB ’ÜÇ DESTAN’ İLE SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR   16:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AKDENIZ’E DEV YATıRıM: 659 BIN TON ASFALT, 750 MILYONLUK KAVŞAK!   20:23   LÖSEV’DEN 28. YıLDA DEV ETKINLIK: GÜNDOĞDU’DAN KÜLTÜRPARK’A TURUNCU KORTEJ!   20:20   TARSUS’UN YEŞIL ALTıNı COŞKUYLA KUTLANıYOR: 3. ULUSLARARASı SARıULAK ZEYTIN FESTIVALI KAPıLARıNı AÇTı   19:23   ULAŞıMDA DEVRIM GIBI TEKLIF: TAKSI, MINIBÜS VE KAMYONLARA ÖTV’SIZ AKARYAKıT YOLDA Mı?   19:08   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKCI MGC’YI ZIYARET ETTI: ’ÖZGÜR BASıN EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’   18:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖZEL GEREKSINIMLI ÇOCUKLARıN AILELERINE GÜVENLI İNTERNET VE MAHREMIYET EĞITIMI   18:39   MERSIN’DE BÜYÜLEYICI BIR MITOLOJIK DENEYIM: ’PAN’ıN SON DANSı’ SAHNE ALıYOR!   18:30   GELECEĞIN KAPTANLARı MERSIN’DE YETIŞIYOR! VALI TOROS SIMÜLATÖR KOLTUĞUNA GEÇTI, ÇALıŞMALARı İNCELEDI   17:23   KKTC 5. CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR VE İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI’DEN OKUL ZIYARETI   09:41   UZAKTAKI KÖYLERE MOBIL KUAFÖR DESTEĞI! BINLERCE VATANDAŞıN AYAĞıNA KADAR GITTI   09:34   MERSIN İŞ DÜNYASıNDA DEV BULUŞMA! VEYSEL SARı’DAN SANAYI SITESI MESAJı: ’ESNAF KALKıNMANıN FIDANLıĞıDıR’   09:30   İSTANBUL SIYASETINDE DEPREM: 23 YıLLıK PARTISIYLE YOLLARıNı AYıRDı, KADıKÖY’ÜN RENGINI DEĞIŞTIRDI!  
 
     
   

Özgür Özel`den siyasi parti liderlerine teşekkür mesajı geldi


CHP`nin 21`inci Olağanüstü Kurultayı`nda yeniden genel başkan seçilen Özgür Özel, kendisini tebrik eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan`a, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu`na, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu`na ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan`a sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür mesajı yayımladı.

 

Tarih : 6 Nisan 2025 Pazar 23:49   Okunma : 722

(ANKARA) - CHP`nin 21`inci Olağanüstü Kurultayı`nda yeniden genel başkan seçilen Özgür Özel, kendisini tebrik eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan`a, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu`na, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu`na ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan`a sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür mesajı yayımladı.

CHP`nin 21`inci Olağanüstü Kurultayı`nda yeniden genel başkan seçilen Özgür Özel`e, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan`dan tebrik mesajı gelmişti. 

Kurultay sonrasında Özgür Özel, X hesabı üzerinden liderlere teşekkür mesajı yayımladı. Özel, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan`a, "Sayın Genel Başkanım; Tebrik mesajınız için teşekkür ederim. Sizin şahsınızda, tüm DEVA Partilileri saygı ve hürmetle selamlıyorum. Ağır ekonomik kriz altında geçim mücadelesi veren milletimizin menfaati için ortak aklı gözeterek çalışmaya devam edeceğiz" sözleriyle teşekkür etti. 

Özel, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu`na, "Sayın Genel Başkanım; Kutlama mesajınız için teşekkür ederim. Sizin şahsınızda, tüm Gelecek Partilileri saygı ve hürmetle selamlıyorum. Adaletin hakim olduğu bir Türkiye için mesai harcamaya azimle devam edeceğiz" cümleleriyle yanıt verdi. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan`ın tebrik mesajını alıntılayarak cevap veren Özel, "Sayın Genel Başkanım; Tebrik mesajınız için teşekkür ederim. Sizin şahsınızda, tüm Saadet Partilileri saygı ve hürmetle selamlıyorum. Siyasetçilerin, eşit ve adil rekabet ortamında özgürce yarışabileceği gerçek bir demokratik düzeni kurmak için hep birlikte çalışmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. 

Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu`na ise, "Sayın Genel Başkanım; Kutlama mesajınız için teşekkür ederim. Sizin şahsınızda, tüm İYİ Partilileri saygı ve hürmetle selamlıyorum. Türkiye için demokrasi mücadelesini dayanışma içinde, kararlılıkla sürdüreceğiz" diyerek teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA