1 Mayıs 2026 Cuma

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

Yozgat`ta köylüler, Ekrem İmamoğlu için bir kez daha traktörleriyle alana indi


Yozgat`ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasını protesto etmek için yapılan eylemlere daha önce de traktörleriyle destek veren çiftçiler, bir kez daha alana indi. Çiftçilerin, Kazankaya köyünden Aydıncık ilçe merkezine gitmelerine jandarma izin vermedi.

 

Tarih : 6 Nisan 2025 Pazar 18:03   Okunma : 329

Haber: Seyfi ÇELİKKAYA

(YOZGAT) - Yozgat`ta CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasını protesto etmek için yapılan eylemlere daha önce de traktörleriyle destek veren çiftçiler, bir kez daha alana indi. Çiftçilerin, Kazankaya köyünden Aydıncık ilçe merkezine gitmelerine jandarma izin vermedi.

Yozgat`ın Aydıncık ilçesinde CHP teşkilatı tarafından, Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasını proteste etmek amacıyla miting düzenlendi. Bölgenin en fazla soğan, patates ve şeker pancarı üretiminin yapıldığı, daha önce belde olan Aydıncık ilçesinin Kazankaya köyü meydanında toplanan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan CHP Aydıncık İlçe Başkanı Sadık Erdoğan, şunları söyledi:

``Emekçiler, işçiler, köylüler, vicdan sahibi insanlardan, Yozgat`tan, AKP`nin kalesinden, yüzde 84 oy aldık diye sevinenlerin kalesinden, Silivri`ye kucak dolusu saygıyla, sevgiyle selamlarımı yolluyorum. Korkmuyoruz, korkmayacağız, yılmıyoruz, her şey çok güzel olacak. Kumpaslarla, iftiralarla, sayın cumhurbaşkanı adayımız, Ekrem İmamoğlu`na yapılan kumpaslara ses çıkartmak için bugün buradayız. Tutuklayacaksanız, jeloboncu Melih Gökçek`i tutuklayın. Parsel parsel Ankara`yı satanları tutuklayın. Bursa Belediye Başkanı`nı tutuklayın. `Müslümanız, Müslümanız` diyerek geçinip, iftiralarla, yalanlarla, dolanlarla 16 milyon insanın seçtiği başkanı tutuklamaya hakkınız yok. Yozgat çıldırmış olmalı, Aydıncık çıldırmış olmalı, Kazankaya çıldırdı, gelin tutuklayın.``

Jandarma izin vermedi

Konuşmanın ardından toplanan kalabalık, traktörlerine ve motorlu araçlarına binerek, köy içerisinde tur attı. Bölge çiftçisi, traktörlerine, tarım alanlarında kullandıkları pulluk, mibzer, ilaçlama makinası, römork gibi tarım aletlerini bağlayarak katıldıkları konvoyda klakson çalıp, protestoda bulundu. Konvoy köy içerisindeki turun ardından ilçe merkezine yöneldi. Ancak, jandarma ilçe merkezine gidilmesine izin vermedi. Protesto eylemi sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA