8 Mart 2026 Pazar

15:27   CHP’LI AYLIN NAZLıAKA’DAN TARIHI ‘MOR VE YEŞIL’ ÇıKıŞı! "HER ÇOCUĞUN BIR KREŞI OLACAK"   15:19   EMEKLI KADıNLARDAN 8 MART’TA SERT MESAJ: “YOKSULLUĞA, SÖMÜRÜYE VE ŞIDDETE KARŞı EŞIT BIR YAŞAM İSTIYORUZ”   13:37   SEMIH PALAMUT’TAN 8 MART’TA MESAJ: "FıRSAT EŞITLIĞI LÜTUF DEĞIL, DEMOKRASININ TEMELIDIR!"   11:35   KADıNLARıN ACıSı, DIRENIŞI VE UMUDU TÜRKÜLERLE SAHNEYE TAŞıNDı...   10:01   MEZITLI’DE DEV İFTAR: BAŞKAN TUNCER VE YÜZLERCE VATANDAŞ AYNı SOFRADA BULUŞTU!   09:45   BAŞKAN SEÇER’DEN ‘8 MART DÜNYA KADıNLAR GÜNÜ’ MESAJı   19:51   MERSINLI KADıNLAR HAYALLERINI ÇIÇEK AÇTıRıYOR: EV HANıMLıĞı ARŞIVDE, GIRIŞIMCILIK ZIRVEDE!   16:39   İPA: "KADıNLARıN EN BÜYÜK KORKUSU, CINAYET VE ŞIDDET"   16:33   BAKıRKÖY CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: "CASPERLAR" SILAHLı SUÇ ÖRGÜTÜNE YÖNELIK OPERASYONDA 5 ŞÜPHELI GÖZALTıNA ALıNDı   15:33   İRAN CUMHURBAŞKANı PEZEŞKIYAN: ARABULUCULUK, ÇATıŞMAYı ATEŞLEYENLERI HEDEF ALMALı   14:32   AZERBAYCAN, İRAN’DAKI DIPLOMATIK PERSONELINI ÇEKIYOR; BAKÜ İHA SALDıRıSıNDAN TAHRAN’ı SORUMLU TUTTU   13:30   ANKA’YA KONUŞAN EMEKÇI KADıNLAR: ÖLMEK, ŞIDDETE, TACIZE UĞRAMAK ISTEMIYORUZ... KADıNı EZMEYE ÇALıŞAN HERKESE; ERKEĞE, PATRONA, SISTEME KARŞı MÜCADELE IÇERISINDEYIZ   13:29   CHP MILLI EĞITIM POLITIKA KURULU BAŞKANı SUAT ÖZÇAĞDAŞ: “OKULLARA 65 BIN GÜVENLIK GÖREVLISI IÇIN KANUN TEKLIFI VERDIK”   09:36   MERSIN’DE ÇÖP DEĞIL “HAZINE” ÜRETILIYOR: TAM 835 TON ATıK TOPRAĞA CAN OLDU!   23:58   CHP’DE EMEKLI SEFERBERLIĞI!,    19:25   KÜRESEL ENERJI KORIDORUNDA KRITIK EŞIK: MESİAD BAŞKANı GÜNDOĞDU’DAN ’MERSIN’ ÇıKıŞı!   16:19   ÇEŞME BELEDIYE BAŞKANı LAL DENIZLI: "KIMSENIN ENDIŞESI OLMASıN, HIÇBIR ZAMAN BANA INANANLARıN BAŞıNı ÖNÜNE EĞDIRMEM"   16:18   İSPANYA SAVUNMA BAKANı ROBLES: İSPANYOL PATRIOT BATARYASı, TÜRKIYE’YE YÖNELEN FÜZENIN DÜŞÜRÜLMESI IÇIN BILGI VERDI   16:16   İRAN: AZERBAYCAN’ı HEDEF ALMADıK   16:15   EKREM İMAMOĞLU: "BUGÜN BANA YAPıLANıN YARıN BAŞKASıNA YAPıLMAYACAĞıNı KIM GARANTI EDEBILIR?"  
 
     
   

CHP Akdeniz İlçe Örgütü, İmamoğlu İçin Demokrasi Nöbetinde: "Hukuk ve Adalet İstiyoruz"


CHP Akdeniz İlçe Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılması ve erken seçim talebiyle başlattığı ulusal imza kampanyasına destek vermek amacıyla ilçenin işlek noktalarında stantlar kurdu.

 

Tarih : 10 Nisan 2025 Perşembe 07:10   Okunma : 727

Mersin/Akdeniz - CHP Akdeniz İlçe Örgütü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun serbest bırakılması ve erken seçim talebiyle başlattığı ulusal imza kampanyasına destek vermek amacıyla ilçenin işlek noktalarında stantlar kurdu. Demokrasi vurgusunun öne çıktığı stantlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

"Parti Değil, Demokrasi Mücadelesi" Vurgusu

CHP Akdeniz ilçe,Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerinin görev yaptığı stantlarda imza veren vatandaşlar dikkat çeken açıklamalarda bulundu:

"Demokrasi için imza veriyoruz" diyen bir genç, "Maksadımız demokrasinin gelmesi, burada aday veya parti önemli değil. İsviçre ve İsveç'ten daha demokratik bir ülke hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bir diğer vatandaş ise, "Suç olsa insanın zoruna gitmez. Boş yere cezaevine atarlarsa, gel de üzülme" şeklinde tepki gösterdi.

Kampanyaya katılan bir başka yurttaş, "Hak, hukuk, adalet için imza veriyorum. Bu haksızlıklara son verilmesini istiyorum" dedi.

Vatandaşlardan Anlamlı Destek

İmza kuyruğunda bekleyen vatandaşlardan biri duygularını şöyle dile getirdi:

"İmamoğlu'na destek olmak için elimizden geleni yapacağız. Allah hayırlı olana yardımcı olsun."

CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, yaptığı açıklamada:

"Hukukun üstünlüğüne inanan tüm yurttaşlarımızı kampanya’ya katılmaya davet ediyoruz. Amacımız sadece bir siyasetçiyi savunmak değil, demokratik haklarımızı korumaktır."

Türkiye Genelinde Yayılan Kampanya

CHP'nin Türkiye çapında başlattığı imza kampanyası: Erken seçim talebi, Gözaltına alınanların serbest bırakılması, Hukukun üstünlüğünün tesisi gibi temel taleplerle sürdürülüyor. Akdeniz'deki stantların önümüzdeki günlerde ilçenin farklı mahallelerinde de kurulması planlanıyor.

Paylaş :
Etiketler :  CHP Akdeniz, Ekrem İmamoğlu, imza kampanyası, demokrasi nöbeti, erken seçim, siyasi tutuklular

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA