18 Ekim 2025 Cumartesi

22:13   BOŞ TENCERELER KONUŞTU, KADıNLAR AYAĞA KALKTı: CHP MERSIN’DEN YOKSULLUĞA SERT TEPKI   15:12   YENIŞEHIR BELEDIYESI 2. AKDENIZ BIENALI’NE EV SAHIPLIĞI YAPıYOR   15:10   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SOKAK HAYVANLARı İÇIN “DOĞAL YAŞAM ALANı” PROJESI    13:58   AK PARTI’YE GEÇECEĞI IDDIA EDILEN BURCU KÖKSAL: BULUNDUĞUM YERDEYIM, HIÇBIR YERE GITMIYORUM   13:57   SINEMA SALONLARıNDA BU HAFTA: 8 YENI FILM VIZYONA GIRECEK   13:56   KONGREYE SAATLER KALA ÇAĞATAY GÜÇ IL BAŞKANLıĞı ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   13:53   CAN HOLDING’E YENI OPERASYON... KENAN TEKDAĞ VE ŞAKIR CAN’ıN DA ARALARıNDA BULUNDUĞU 36 ISIM HAKKıNDA GÖZALTı KARARı VERILDI   09:45   MERSIN’DE SANATıN YENI SESI: BÜYÜKŞEHIR’DEN ODA ORKESTRASı ATAĞı   08:22   AYM’DEN GEZI DAVASı İÇIN HAK İHLALI TESPITI: “ADIL YARGıLANMA HAKKı YOK SAYıLDı”   18:50   TOROSLAR’DA 2026 VIZYONU: 3.8 MILYARLıK BÜTÇEYLE DÖNÜŞÜM BAŞLıYOR!   16:14   AKDENIZ’IN IŞıĞı, TARSUS’UN KALBINDE YANDı   16:09   “MEDENI HAKLAR REHBERI” PROJESI İLE ADALETE ERIŞIM GÜÇLENIYOR   16:07   MILLETVEKILI ALI BOZAN: BU SALDıRıNıN SORUMLUSU, BU ÜLKENIN BARıŞıNA ALÇAKÇA SALDıRANLARDıR.   16:06   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN DERVIŞOĞLU’NA TEPKI   16:05   NARIN GÜRAN CINAYETI DAVASı’NDA YENI GELIŞME   11:53   BAŞKAN BAŞ’TAN KHK YÜRÜYÜŞÜNE NET DESTEK: “EKMEĞIYLE OYNANAN HER EMEKÇI İÇIN BURADAYıZ!”   10:40   BAŞKAN BOLTAÇ: “BIR KADıN ÜRETIRSE, BIR ŞEHIR BÜYÜR, BIR ÜLKE GÜÇLENIR”   10:28   TÜRKIYE NATO’DA GÜÇLÜ MESAJ VERDI: TSK GAZZE GÖREV GÜCÜ’NE HAZıR!   10:25   ÜÇÜNCÜ KıŞTA HÂLÂ KONTEYNERDE: DEPREM KONUTLARıNDA GERÇEK ORTAYA ÇıKTı   09:50   TRUMP’TAN GAZZE MESAJı: “HAMAS SILAHSıZLANMAZSA BIZ DEVREYE GIRERIZ”  
 
     
   

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış: "Gençliğe umut değil, korku vaadediyorlar"


CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, "Gençlerden oy alamayacaklarını çok iyi biliyorlar. Bu yüzden baskıyı artırıyorlar. Gençliğe umut değil, korku vaadediyorlar. Ama boşuna. Bu ülkenin gençleri tutsak değil; bu ülkenin umudu ve geleceğidir. Ve biz, CHP olarak, o geleceği karanlığa teslim etmeyeceğiz" dedi.

 

Tarih : 10 Nisan 2025 Perşembe 13:46   Okunma : 1744

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, yaptığı yazılı açıklamada, bugün Türkiye`de gençlerin, umutsuzlukla, baskıyla ve borçla sınandığını, AK Parti iktidarının gençlerden korktuğunu, çünkü artık onlara sunacak bir gelecek vaadi kalmadığını belirtti.

Gençlerin sistematik biçimde dışlandığını ve susturulmaya çalışıldığını ifade eden Kış, şunları kaydetti:

"Üniversiteden mezun olan gençler KYK borçlarıyla boğuşuyor, iş bulamıyor. Hakkını aradığında ise karşısına cop, gözaltı ve ters kelepçe çıkıyor. Çünkü Saray rejimi gençleri bir tehdit olarak görüyor. Gençlerden oy alamayacaklarını çok iyi biliyorlar. Bu yüzden baskıyı artırıyorlar. Gençliğe umut değil, korku vaat ediyorlar. Ama boşuna. Gençlerin sesini kısmaya çalışan bu baskıcı zihniyet başarılı olamayacak. Ne yaparlarsa yapsınlar, boşuna. Baskıyı artırdıkça biz daha da çoğalacağız. Gençler diz çökmeyecek, susmayacak, biat etmeyecek.

Bu ülkenin gençleri tutsak değil; bu ülkenin umudu ve geleceğidir. Ve biz, CHP olarak, o geleceği karanlığa teslim etmeyeceğiz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA