28 Ekim 2026 Çarşamba

20:08   CHP’NIN İPTAL EDILEN KURULTAYı AİHM YOLUNDA! YENİ PARTI’DEN KRITIK ADıM   09:26   ÖZGÜR ÖZEL 81 İL BAŞKANıYLA MASADA: ’ARTıK KIMSE KOLTUĞUNU VEKILE BORÇLU OLMAYACAK’   01:10   MERSINLI KADıN ÇIFTÇILER KONGRE SARAYı’NDA BULUŞTU: EMEĞIN BEREKETI GELECEĞE TAŞıNıYOR   10:59   SÜRÜCÜLER DIKKAT! 1 KASıM’DA DEPOLAR ALEV ALACAK: BENZIN VE MOTORINE YÜKLÜ ZAM KAPıDA!   10:35   SıRBISTAN’DA TARIHI DEPREM! 12 YıLLıK VUCIC DEVRI BITTI: ÖĞRENCILER SANDıKTAN ZAFERLE ÇıKTı   10:01   MEDYA DÜNYASıNDA BASKıLAR SÜRÜYOR: GAZETECILERIN TUTUKLANMASı VE ETIK TARTıŞMALARı DERINLEŞIYOR   09:59   MERSIN’DE TURIZM SEKTÖRÜNE DEV DESTEK: MERCEK’LE YENI BIR MESLEK KAPıSı AÇıLıYOR!   16:31   CUMHURIYETIN 103. YıLıNA ÖZEL UNUTULMAZ GECE: MERSIN DOB ’ÜÇ DESTAN’ İLE SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR   16:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AKDENIZ’E DEV YATıRıM: 659 BIN TON ASFALT, 750 MILYONLUK KAVŞAK!   20:23   LÖSEV’DEN 28. YıLDA DEV ETKINLIK: GÜNDOĞDU’DAN KÜLTÜRPARK’A TURUNCU KORTEJ!   20:20   TARSUS’UN YEŞIL ALTıNı COŞKUYLA KUTLANıYOR: 3. ULUSLARARASı SARıULAK ZEYTIN FESTIVALI KAPıLARıNı AÇTı   19:23   ULAŞıMDA DEVRIM GIBI TEKLIF: TAKSI, MINIBÜS VE KAMYONLARA ÖTV’SIZ AKARYAKıT YOLDA Mı?   19:08   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKCI MGC’YI ZIYARET ETTI: ’ÖZGÜR BASıN EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’   18:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖZEL GEREKSINIMLI ÇOCUKLARıN AILELERINE GÜVENLI İNTERNET VE MAHREMIYET EĞITIMI   18:39   MERSIN’DE BÜYÜLEYICI BIR MITOLOJIK DENEYIM: ’PAN’ıN SON DANSı’ SAHNE ALıYOR!   18:30   GELECEĞIN KAPTANLARı MERSIN’DE YETIŞIYOR! VALI TOROS SIMÜLATÖR KOLTUĞUNA GEÇTI, ÇALıŞMALARı İNCELEDI   17:23   KKTC 5. CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR VE İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI’DEN OKUL ZIYARETI   09:41   UZAKTAKI KÖYLERE MOBIL KUAFÖR DESTEĞI! BINLERCE VATANDAŞıN AYAĞıNA KADAR GITTI   09:34   MERSIN İŞ DÜNYASıNDA DEV BULUŞMA! VEYSEL SARı’DAN SANAYI SITESI MESAJı: ’ESNAF KALKıNMANıN FIDANLıĞıDıR’   09:30   İSTANBUL SIYASETINDE DEPREM: 23 YıLLıK PARTISIYLE YOLLARıNı AYıRDı, KADıKÖY’ÜN RENGINI DEĞIŞTIRDI!  
 
     
   

Özgür Karabat: "Bu mücadele sadece İmamoğlu mücadelesi değil, topyekün bir kurtuluş mücadelesi"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, "Bizi sadece birkaç kişiden ibaret sanıyorlarsa ve onları cezaevine atarız diye düşünüyorlarsa gözleri gerçekten iktidar hırsıyla kör olmuştur. Her taraf Ekrem İmamoğlu, her taraf Türkiye. Burada anayurdu demir ağlarla örenlerin iddiası var. Bu iddia padişah fermanı dinlemez" dedi.

 

Tarih : 13 Nisan 2025 Pazar 16:37   Okunma : 519

Haber: Mehmet Oflaz/Mehmet Rebii Özdemir Kamera: Ünal Aydın

(SAMSUN) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, "Bizi sadece birkaç kişiden ibaret sanıyorlarsa ve onları cezaevine atarız diye düşünüyorlarsa gözleri gerçekten iktidar hırsıyla kör olmuştur. Her taraf Ekrem İmamoğlu, her taraf Türkiye. Burada anayurdu demir ağlarla örenlerin iddiası var. Bu iddia padişah fermanı dinlemez" dedi.

CHP, Samsun Cumhuriyet Meydanı`nda, "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi düzenledi. Miting öncesinde ANKA Haber Ajansı`na açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, şunları söyledi:

"Maltepe`deki buluşma son değil, başlangıç demiştik. Ekrem İmamoğlu özgürlüğüne kavuşana kadar, adayımız yanımıza, sandık önümüze gelene kadar bu mitingler devam edecek. Samsun sıradan bir kent değil. Samsun, padişahın fermanına karşı, Anadolu ve Rumeli`nin özgürleşmesi için atılan ilk adımın olduğu yer. Bu toprakların bağımsızlık mücadelesinin başladığı yerdeyiz bugün. Buradan başlıyor olmak son derece anlamlı. Bu ülkeye sahip çıkacağız. Kendi iktidarlarının bekası için Ekrem İmamoğlu`nu tutuklamak ve ona karşı bu ülkenin hazinesini boşaltmak, jeopolitik değerlerini ve Kıbrıs`taki haklarını feda etmeyi göze almış bir iktidardan bahsediyoruz. Bu mücadele sadece Ekrem İmamoğlu mücadelesi değil, topyekün bir kurtuluş mücadelesidir. Bu mücadele sonuna kadar devam edecek. Bu mücadeleyi kazanacağız.

Sanıyorlar ki kıymetli arkadaşlarımızı başka cezaevlerine gönderdiklerinde Ekrem İmamoğlu`nun sesini kesecekler. Bilmedikleri bir şey var: Az önce `Korkma` diye başlayan İstiklal Marşı`nı okuyanlar burada. Onlar, Ekrem İmamoğlu`nun sesi. Bizi sadece birkaç kişiden ibaret sanıyorlarsa ve onları cezaevine atarız diye düşünüyorlarsa gözleri gerçekten iktidar hırsıyla kör olmuştur. Her taraf Ekrem İmamoğlu, her taraf Türkiye. Burada anayurdu demir ağlarla örenlerin iddiası var. Bu iddia padişah fermanı dinlemez."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA