18 Ağustos 2026 Salı

20:35    ORTALıĞı KARıŞTıRACAK HARITA! TRUMP HÜRMÜZ BOĞAZı’Nı ABD TOPRAĞı İLAN ETTI: TAHRAN’DAN YANıT GECIKMEDI   19:23   ENERJI BAKANLıĞı ÖNÜNDE 9. GÜN: BAĞıMSıZ MADEN İŞ BAŞKANıNA EV HAPSI TALEBINE SERT TEPKI!   19:10   SEÇIM ÖNCESI AŞıRı SAĞA KARŞı DEV İTTIFAK: SANAT, SPOR VE İŞ DÜNYASı MITINGE HAZıRLANıYOR   16:58   KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ESNAFıN DÜKKÂNı KURŞUNLANıRKEN, ÇETELER HARAÇ KESERKEN HANGI GÜVENLIKTEN SÖZ EDIYORUZ   15:52   CHP’DEN ODA DAĞıLıMı NEDENIYLE KURTULMUŞ’A TEPKI: TBMM BAŞKANı ‘EVDEN GIDEN DAMADıN KAPıYı SıRTLAMASıNA’ IZIN VERMIŞTIR   15:51   TÜRKIYE MADEN-İŞ SENDIKASı ÜYESI IŞÇILERIN EYLEMI SÜRÜYOR: "BıKTıK ARTıK"   15:50   EĞITIM SEN’DEN 6. DEMOKRATIK EĞITIM KURULTAYı.... KEMAL IRMAK: KURULTAYıMıZı ÇÖZÜM ÖNERILERIMIZI OLUŞTURACAĞıMıZ BIR ZEMIN OLARAK DEĞERLENDIRIYORUZ   15:50   CHP GRUP BAŞKANVEKILI TÜRELI: "İSTANBUL SÖZLEŞMESI’NE GERI DÖNÜLMELI VE SÖZLEŞMENIN TÜM HÜKÜMLERI EKSIKSIZ UYGULANMALıDıR"   15:49   TOM BARRACK: İSRAIL’IN EBU ZUHUR ÜSSÜ’NE SALDıRıLARıNDAN ENDIŞE DUYUYORUZ   14:44   ABDULLAH GÜL’DEN "ÇERÇEVE YASA" AÇıKLAMASı: "KÜRT MESELESININ ÇÖZÜMÜNDE YENI BIR KAPı AÇMıŞTıR"   14:42   SIVAS’TA YOLCU MINIBÜSÜ ŞARAMPOLE DEVRILDI: 4 ÖLÜ, 10 YARALı   14:42   İBB DAVASı’NDA SORGUSU DEVAM EDEN MUZAFFER BEYAZ HAKKıNDAKI TUTUKLAMA TALEBINE RET   14:40   ÜMIT ÖZDAĞ: "PKK AFFıNA KARŞı ÇıKANLAR MAHKEMELERE SÜRÜKLENIYOR"   10:03   AB’DE TEKSTIL DÜZENLEMESI YÜRÜRLÜKTE: AHKİB BAŞKANı AYTEK’TEN İHRACATÇıYA ‘DÖNGÜSEL EKONOMI’ ÇAĞRıSı   09:59   MERSIN İL MILLI EĞITIM MÜDÜRÜ MUHAMMED ÖZDEMIRCI’DEN NURETTIN TOPÇU ANADOLU LISESI’NE KRITIK ZIYARET   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR ÇOCUK KAMPÜSLERI YAZ ATÖLYELERI BAŞLADı   05:55   2026 YKS YERLEŞTIRME SONUÇLARı AÇıKLANDı: ÖSYM SONUÇ SORGULAMA EKRANı AÇıLDı! EK TERCIHLER NE ZAMAN?   05:45   SÜPER LIG’DE NEFES KESEN SEZON AÇıLıŞı! SAMSUNSPOR-GÖZTEPE DÜELLOSUNDA GOL YAĞMURU: 3-3   05:34   TÜMAG’DAN YENİ PARTI’YE ’İPTAL DAVASı’ ÇAĞRıSı: ’AYM’YE BAŞVURUN’   13:39   TOROSLAR’DA ŞENLIK VAR! MERSIN BÜYÜKŞEHIR ‘KÖY BIZIM ŞENLIK BIZIM’ İLE 13 İLÇEYI GEZIYOR  
 
     
   

Seyit Torun: "Silivri`de ne oldu da şimdi oradaki insanları huzursuz ediyorsunuz"


CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için Samsun`da düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde, "Erdoğan, korktuğu için şu anda Ekrem İmamoğlu bunu yaşıyor ama buna sonuna kadar direneceğiz. O sandığı önümüze getireceğiz, adayımızı da yanımıza alacağız. İnsanların özgürlüklerini gasbettikleri gibi aynı yerde kalmalarına dahi tahammül edemiyorlar. Silivri`de ne oldu da şimdi oradaki insanları huzursuz ediyorsunuz? Bu korkunun eseri, hukuksuzluğun, adaletsizliğin eseri. Bu adaletsizliği de korkuyu da yeneceğiz" dedi.

 

Tarih : 13 Nisan 2025 Pazar 17:05   Okunma : 2028

Haber: Mehmet Oflaz - Kamera: Ünal Aydın

(SAMSUN) - CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için Samsun`da düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde, "Erdoğan, korktuğu için şu anda Ekrem İmamoğlu bunu yaşıyor ama sonuna kadar direneceğiz. O sandığı önümüze getireceğiz, adayımızı da yanımıza alacağız. İnsanların özgürlüklerini gasbettikleri gibi aynı yerde kalmalarına dahi tahammül edemiyorlar. Silivri`de ne oldu da şimdi oradaki insanları huzursuz ediyorsunuz? Bu korkunun eseri, hukuksuzluğun, adaletsizliğin eseri. Bu adaletsizliği de korkuyu da yeneceğiz" dedi.

Torun, CHP`nin "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginden önce ANKA Haber Ajansı`na yaptığı açıklamada, bir dizi mitingin ilki olan Samsun mitinginde büyük bir coşku yaşandığını belirterek, insanların hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı iradesini ortaya koyduğunu söyledi.

Yurttaşların tutuklamalar ve operasyonlara karşı olduğunu ifade eden Torun, 19 Mart operasyonu sonrasında Silivri`de tutuklu bulunan İBB bürokratlarının başka cezaevlerine gönderilmesini eleştirerek, şöyle konuştu: 

"Demokrasinin ve Cumhuriyet`in başlangıcındayız. Mitingler burada başlıyor, önümüzdeki hafta Yozgat ve İzmir`de devam edecek. Büyük bir coşku var. İnsanımız içinde yaşadığı hukuksuzluğa, adaletsizliğe karşı iradesini ortaya koyuyor. Samsun meydanı hıncahınç dolu. Bu bir iradenin sesi. Eğer iktidar, bu iradenin sesini duymazdan gelir, milletin iradesine karşı durursa sonuçta bu millet, adayı yanına, sandığı önüne getirir. Burada taşıma bir kalabalık yok. Sadece periferdekiler geldi. Birçok insan şunu söylüyor: ‘Ekrem İmamoğlu`na yapılan haksızlığı asla kabul etmiyoruz.` Şu ana kadar yapılan suçlamaların hepsi boş çıktı. Sadece Erdoğan, korkusundan karşısında güçlü bir Cumhurbaşkanı adayı istemiyor. Erdoğan, korktuğu için şu anda Ekrem İmamoğlu bunu yaşıyor ama buna sonuna kadar direneceğiz. O mücadeleyi meydanlarda, salonlarda, Meclis`te vereceğiz. O sandığı önümüze getireceğiz, adayımızı da yanımıza alacağız. Korkuyorlar artık. İnsanların özgürlüklerini gasbettikleri gibi aynı yerde kalmalarına dahi tahammül edemiyorlar. Silivri`de ne oldu da şimdi oradaki insanları huzursuz ediyorsunuz? Bu korkunun eseri, hukuksuzluğun, adaletsizliğin eseri. Bu adaletsizliği de korkuyu da yeneceğiz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA