5 Kasım 2025 Çarşamba

15:56   MEZITLI’DE ZEYTININ BEREKETI EĞITIME DÖNÜŞÜYOR   15:54   TOROSLAR’ıN YEŞIL ALANLARı KASıMPATı İLE RENKLENDI   14:28   AİHM’NIN SELAHATTIN DEMIRTAŞ HAKKıNDAKI KARARı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BURASı BIR YARGı ÜLKESIDIR, YARGı NE DERSE O OLUR   14:25   İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA’DAN, "İBB’DEKI VERI SıZıNTıSı SORUŞTURMASıNDA ZAFIYET YOK" DEDIĞI IDDIALARıYLA ILGILI AÇıKLAMA   14:21   BÜLENT ECEVIT’IN 19’UNCU ÖLÜM YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   14:19   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "DILEK HANıM’ıN PASAPORTUNU IPTAL ETTILER; BU YAPTıĞıNıZ UCUZLUK"   09:30   MERSIN’DE KADıNLAR PEDAL ÇEVIRIYOR: ÖZGÜRLÜĞE GIDEN YOL BISIKLETLE BAŞLıYOR   09:15   NEW YORK’TA TARIH YAZıLDı: ZOHRAN MAMDANI BELEDIYE BAŞKANı OLDU   09:13   RAFLARDA TEHLIKE: AKDENIZ’DE TARIHI GEÇMIŞ ÜRÜNLERE ZABıTA MÜDAHALESI   09:07   KUKLALARLA UMUT ÖRÜLDÜ: TARSUS’TA LÖSEMILI ÇOCUKLAR İÇIN DAYANıŞMA ATÖLYESI   09:05   MERSIN’DE SANATıN RITMI YÜKSELIYOR: HAYALLER ENSTRÜMANLA BULUŞUYOR   08:49   ADANA SANAYISI ALARM VERIYOR: 100 FABRIKA KAPANDı, TÜRKIYE 22. SıRAYA GERILEDI!   08:33   EĞITIMDEN ÜRETIME: MERSIN’DE GÜÇLÜ İŞ BIRLIĞI DÖNEMI   23:47   İMAMOĞLU’NDAN ÜMRANIYE’YE DIRENIŞ ÇAĞRıSı: “YA HEP BERABER, YA HIÇBIRIMIZ!”   16:52   AYM BAŞKANı ÖZKAYA: “ADALET YALNıZCA MAHKEME SALONLARıNDA DEĞIL, HAYATıN HER ALANıNDA BIR PUSULADıR”   16:45   TÜSİAD’DAN DEM PARTI’YE KRITIK ZIYARET: EKONOMI VE DEMOKRASI GÜNDEMDE   16:32   ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “BAŞSAVCı AKıN GÜRLEK, MAAŞıN DıŞıNDA GELIRIN VAR Mı?”   16:16   BAROLAR BIRLIĞI BAŞKANı: “DEMIRTAŞ KARARı EZBERE YORUMLANAMAZ!”   16:13   TOROSLAR BELEDIYESI, ÇEVRE BILINCINI ÇOCUK YAŞTA KAZANDıRıYOR   16:11   TARSUS BELEDIYE MECLISI KASıM AYı OLAĞAN TOPLANTıSıNı GERÇEKLEŞTIRDI  
 
     
   

Seyit Torun: "Silivri`de ne oldu da şimdi oradaki insanları huzursuz ediyorsunuz"


CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için Samsun`da düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde, "Erdoğan, korktuğu için şu anda Ekrem İmamoğlu bunu yaşıyor ama buna sonuna kadar direneceğiz. O sandığı önümüze getireceğiz, adayımızı da yanımıza alacağız. İnsanların özgürlüklerini gasbettikleri gibi aynı yerde kalmalarına dahi tahammül edemiyorlar. Silivri`de ne oldu da şimdi oradaki insanları huzursuz ediyorsunuz? Bu korkunun eseri, hukuksuzluğun, adaletsizliğin eseri. Bu adaletsizliği de korkuyu da yeneceğiz" dedi.

 

Tarih : 13 Nisan 2025 Pazar 17:05   Okunma : 1927

Haber: Mehmet Oflaz - Kamera: Ünal Aydın

(SAMSUN) - CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için Samsun`da düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde, "Erdoğan, korktuğu için şu anda Ekrem İmamoğlu bunu yaşıyor ama sonuna kadar direneceğiz. O sandığı önümüze getireceğiz, adayımızı da yanımıza alacağız. İnsanların özgürlüklerini gasbettikleri gibi aynı yerde kalmalarına dahi tahammül edemiyorlar. Silivri`de ne oldu da şimdi oradaki insanları huzursuz ediyorsunuz? Bu korkunun eseri, hukuksuzluğun, adaletsizliğin eseri. Bu adaletsizliği de korkuyu da yeneceğiz" dedi.

Torun, CHP`nin "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginden önce ANKA Haber Ajansı`na yaptığı açıklamada, bir dizi mitingin ilki olan Samsun mitinginde büyük bir coşku yaşandığını belirterek, insanların hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı iradesini ortaya koyduğunu söyledi.

Yurttaşların tutuklamalar ve operasyonlara karşı olduğunu ifade eden Torun, 19 Mart operasyonu sonrasında Silivri`de tutuklu bulunan İBB bürokratlarının başka cezaevlerine gönderilmesini eleştirerek, şöyle konuştu: 

"Demokrasinin ve Cumhuriyet`in başlangıcındayız. Mitingler burada başlıyor, önümüzdeki hafta Yozgat ve İzmir`de devam edecek. Büyük bir coşku var. İnsanımız içinde yaşadığı hukuksuzluğa, adaletsizliğe karşı iradesini ortaya koyuyor. Samsun meydanı hıncahınç dolu. Bu bir iradenin sesi. Eğer iktidar, bu iradenin sesini duymazdan gelir, milletin iradesine karşı durursa sonuçta bu millet, adayı yanına, sandığı önüne getirir. Burada taşıma bir kalabalık yok. Sadece periferdekiler geldi. Birçok insan şunu söylüyor: ‘Ekrem İmamoğlu`na yapılan haksızlığı asla kabul etmiyoruz.` Şu ana kadar yapılan suçlamaların hepsi boş çıktı. Sadece Erdoğan, korkusundan karşısında güçlü bir Cumhurbaşkanı adayı istemiyor. Erdoğan, korktuğu için şu anda Ekrem İmamoğlu bunu yaşıyor ama buna sonuna kadar direneceğiz. O mücadeleyi meydanlarda, salonlarda, Meclis`te vereceğiz. O sandığı önümüze getireceğiz, adayımızı da yanımıza alacağız. Korkuyorlar artık. İnsanların özgürlüklerini gasbettikleri gibi aynı yerde kalmalarına dahi tahammül edemiyorlar. Silivri`de ne oldu da şimdi oradaki insanları huzursuz ediyorsunuz? Bu korkunun eseri, hukuksuzluğun, adaletsizliğin eseri. Bu adaletsizliği de korkuyu da yeneceğiz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA