2 Mayıs 2026 Cumartesi

14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!  
 
     
   

Erhan Adem: “Ekrem İmamoğlu`nu cumhurbaşkanı yapacağız”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, "Erken seçim sandığını getireceğiz ve Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı yapacağız" dedi.

 

Tarih : 13 Nisan 2025 Pazar 17:22   Okunma : 647

(SAMSUN) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, "Erken seçim sandığını getireceğiz ve Ekrem İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı yapacağız" dedi.

Adem, partisince Samsun Cumhuriyet Meydanı`nda düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde ANKA Haber Ajansı`na yaptığı açıklamada, on binlerce insanın alanda olduğunu belirtti.

Çünkü vatandaşın artık baskılardan, zulümlerden, haksızlıklardan, hukuksuzluklardan bıktığını ve seslerini duyurmaya çalıştıklarını ifade eden Adem, şunları kaydetti:

"Merkezi hükümet sesini duysun, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bu milletin sesini duysun artık. Silivri`deki arkadaşlarımızı içeriye alıp gizli tanıklarla, yanlış ifadelerle, haksız, hukuksuz yargılamalarla bugün bir zulüm uygulanıyor. Arkadaşlarımız farklı farklı hapishanelere gönderiliyor. Bu uygulanabilecek bir durum değil. Bu zulümdür. Bu onun isyanıdır, halkın isyanıdır. Hükümet şunu görmeli artık, bu halk sizin eziyetinizden bıkmış, çiftçisi bıkmış, memuru bıkmış, emeklisi bıkmış, emeklisi geçinemez olmuş. Geçtiğimiz günlerde çiftçilerimizin sebzesine, meyvesine don vurdu, bununla ilgili bir çalışma bile yok. Önce siz vatandaşınızın hakkını verin. Bakınız vatandaş ‘açım` diye bağırıyor, ‘geçinemiyorum` diye bağırıyor. Merkezi hükümet bunları duymazlıktan geliyor. Biz geleceğiz, erken seçim sandığını getireceğiz. Erken seçimi yapacağız ve Ekrem İmamoğlu`nu cumhurbaşkanı yapacağız ve özgürleştireceğiz. Bunu hep birlikte, bu halkla birlikte başaracağız. Her şey çok güzel olacak."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA