4 Mart 2026 Çarşamba

21:16   GÜNDOĞDU’DA 13’ÜNCÜ GÜN BEREKETI: VAHAP SEÇER’DEN “BU SOFRA MILLETIN” MESAJı   16:14   TOROSLAR’ıN MINIKLERI İTFAIYECILIĞI YERINDE ÖĞRENDI   16:12   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT’TEN ‘GENÇŞEHİR’ MÜJDESI   15:09   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "İSRAIL’DE GÖZALTıNA ALıNAN CNN TÜRK MUHABIRI EMRAH ÇAKMAK VE KAMERAMAN HALIL KAHRAMAN’A YÖNELIK BU UYGULAMAYı KıNıYORUM"   15:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TRUMP’ıN VE NETANYAHU’NUN DAYATTıĞı DÜZEN YENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ"   14:07   EĞITIM SENDIKALARıNDAN, ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM   14:06   İSTANBUL’DA ISTISMARA KARŞı ADALET MÜCADELESI VEREN ANNE VE KıZı HAYATıNı KAYBETTI   13:05   BIR ÖĞRENCININ SALDıRıSıYLA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN ÇEKMEKÖY’DEKI OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDI...   10:23   MEDVEDEV’DEN DONALD TRUMP’A SERT UYARı: “REJIM DEĞIŞIKLIĞI ÇıLGıNLıĞı 3. DÜNYA SAVAŞı’Nı BAŞLATABILIR”   09:57   TMMOB MIMARLAR ODASı ADANA ŞUBE BAŞKANı CANAN AKSU: “DEPREMI ENGELLEYEMEYIZ AMA YıKıMı ÖNLEYEBILIRIZ”   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KATMA DEĞER HAMLESI: COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı 12 AY GELIRE DÖNÜŞÜYOR   01:02   BOLU’DA SIYASI DEPREM: TANJU ÖZCAN “İRTIKAP” SUÇUNDAN TUTUKLANDı   19:04   KıNıK’TA MADEN GERILIMI: POLYAK İŞÇILERINE 11. GÜNDE TOMA’Lı MÜDAHALE, 4 GÖZALTı   18:08   MERSIN’DEN ADıYAMAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: BAŞKAN HÜSEYIN SAVAŞ’TAN BIRLIK VE BARıŞ ÇAĞRıSı!   15:02   MERSIN’IN EN BÜYÜK ROBOTIK FESTIVALI TOROSLAR’DA YAPıLDı   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “BÖLGEMIZDE HUZUR VE BARıŞ ISTIYORUZ”   14:56   İRAN KıZıLAYı: ABD VE İSRAIL SALDıRıLARıNDA EN AZ 555 KIŞI HAYATıNı KAYBETTI   14:51   CHP’LI BAŞARıR’DAN BOLU’DAKI HAKIM VE SAVCıLARA: "MILLET ADıNA KARAR VERIN, TEK ADAM ADıNA KARAR VERMEYIN"   14:50   GAZETECI MESLEK ÖRGÜTLERINDEN KENAN ŞENER’IN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: "GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR"   14:48   CHP’NIN "MILLETLE BIRLIKTE MILLETIN EMRINDE" BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIR DAHA HIÇ KIMSE BUGÜNKÜ CUMHURBAŞKANı’NıN YETKILERIYLE DONATıLMAYACAK. CUMHURBAŞKANı DAHIL HERKES DENETLENECEK"  
 
     
   

Behzat Ç. geri dönüyor: Yeni sezondan ilk görüntüler paylaşıldı


Türk televizyonlarının kült karakteri Behzat Ç., "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nin 3. sezonuyla Max platformunda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin başrol oyuncusu ve aynı zamanda Etimesgut Belediye Başkanı olan Erdal Beşikçioğlu, sert mizacı ve adalet arayışıyla hafızalara kazınan karakteriyle, yeni hikâyelerle ekrana dönüyor. Savcı Esra karakteriyle bilinen Canan Ergüder de dizinin kadrosuna geri dönüyor.

 

Tarih : 15 Nisan 2025 Salı 22:12   Okunma : 486

Haber: Hilal Solmaz 

(İSTANBUL) - Türk televizyonlarının kült karakteri Behzat Ç., "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nin 3. sezonuyla Max platformunda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin başrol oyuncusu ve aynı zamanda Etimesgut Belediye Başkanı olan Erdal Beşikçioğlu, sert mizacı ve adalet arayışıyla hafızalara kazınan karakteriyle, yeni hikâyelerle ekrana dönüyor. Savcı Esra karakteriyle bilinen Canan Ergüder de dizinin kadrosunda yer alacak.

Max`in Türkiye`deki lansmanında, yeni sezondan ilk görüntüler paylaşıldı. Behzat Ç.`nin karanlık atmosferi, politik göndermeleri ve toplumsal eleştirileriyle yine gündem yaratması bekleniyor. Özellikle Beşikçioğlu`nun artık bir kamu görevlisi sıfatı taşıması, dizinin yeni sezonuna olan ilgiyi katladı. Savcı Esra karakteriyle bilinen Canan Ergüder de dizinin kadrosuna geri dönüyor.

Bir dönem Türkiye`nin adalet sistemine, siyasi yapısına ve toplumsal çelişkilerine ayna tutan Behzat Ç., bu sezonda hem hikâyesi hem de başrol oyuncusunun güncel kimliğiyle çarpıcı bir çifte gerçeklik sunuyor.

2010`da yayın hayatına başlayan Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi, kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşarak kült bir yapıma dönüştü. Hikaye, cinayet büroda görevli başkomiser Behzat Ç. ve ekibinin Ankara`daki karmaşık suç vakalarını çözmeye çalışmasını merkezine alıyor. Erdal Beşikçioğlu`nun hayat verdiği Behzat Ç., emirle değil vicdanla hareket eden bir polis. Öfkeli ama vicdanlı. Kendi geçmişindeki travmalarla da yüzleşen bir karakter.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA