30 Nisan 2025 Çarşamba

22:09   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:50    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:47   CHP`LI DINÇER: "TÜRKIYE`DEKI DOĞURGANLıK ORANLARıNıN DÜŞMESININ SEBEBI, AKP IKTIDARıNıN BIZZAT KENDISIDIR"   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:47   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN, ‘`YENI SÜREÇ`` UYARıSı: “OLUMSUZ KIMI PRATIKLERLE, SÖYLEMLERLE KARŞıLAŞABILIRIZ, BUNLAR BIZI KORKUTMALı. UZAKLAŞTıRMAMALı``     16:28   ANKARA`DA SOKAK HAYVANLARıNı ÖLDÜRDÜĞÜ SUÇLAMASıYLA TUTUKLANAN DOKTOR HAKKıNDAKI TÜM IDDIALARı REDDETTI   16:13   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA AILESINI KAYBEDEN ANNE DUYGU CAN: "BIRI YANıMA YAKLAŞTı. ‘VALI BEY ÜZÜLÜYOR. BURADA AĞLAMA` DEDI BANA. BEN ÖMRÜMÜ ADADıĞıM EVLATLARıMı KAYBEDERKEN, ACıM BILE RAHATSıZLıK SAYıLDı"   15:56   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, ÇOCUKLARıN SESI OLDU  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar`da yol yapım çalışmalarını sürdürüyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar ilçesinde vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut haliyle bazı bölgelerde 3-4 metreye kadar daralan yol, çalışmalar sayesinde 10 metreye çıkarılacak.  

 

Tarih : 18 Nisan 2025 Cuma 10:36   Okunma : 507

Gülnar`da, Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı`na bağlı ekipler tarafından sürdürülen çalışmalarda, Gülnar Merkez-Tırnak-Emirhacı-Beydili-Sipahili grup yolunda yol genişletme çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Emirhacı Mahallesi`ne kadar genişletilen yol, 10 kilometrelik ek bir bölümde daha yenileniyor.

Bölge halkının uzun süredir beklediği bir iyileştirme sürecine girildi

Beş mahalleyi birbirine bağlayan grup yolu, aynı zamanda Gülnar ile Silifke ve Aydıncık ilçeleri arasında önemli bir geçiş güzergahı olması bakımından stratejik önem taşıyor. Hem üreticilerin ürünlerini pazara ulaştırmasında, hem de yayla ve deniz turizmine erişimde kolaylık sağlayan grup yolu, bölge halkının uzun süredir beklediği bir iyileştirme sürecine girdi. Büyükşehir, sorumluluğunda olmamasına rağmen Gülnar genelinde yaklaşık 750 kilometrelik bahçe ve arazi yolunun bakımı da tamamlandı. Yolların bazıları malzemeli, bazıları ise malzemesiz olarak düzenlenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı`na bağlı Gülnar Koordinasyon Müdürlüğü`nden Volkan Dinç, çalışmalara ilişkin şunları söyledi:

“Gülnar ilçemizde bulunan ve daha önce Emirhacı Mahallesi`ne kadar genişletilmesi tamamlanan Gülnar Merkez-Tırnak-Emirhacı-Beydili ve Sipahili Grup yolumuzun Beydili mevkiinde yol genişletme çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu grup yolumuz beş mahalleyi birbirine bağlamakla beraber, Gülnar ilçemizi Silifke ve Aydıncık ilçelerine bağlayan; gerek üreticilerimiz tarafından, gerekse de yayla ve deniz turizmi amacıyla kullanılan ve vatandaşlarımızın sıklıkla tercih ettiği bir güzergâh. Bu nedenle yolun güvenli ve konforlu hale getirilmesi büyük önem taşıyor. Genişletme çalışmalarımızın olduğu kısımda yolun eni 3-4 metreye kadar düşmekteydi. Bu da yol güvenliği açısından ciddi sorun teşkil etmekteydi. Yaptığımız çalışmalarla 10 kilometrelik mesafede yolun genişliğini 10 metreye kadar çıkarmayı hedefliyoruz. Gülnar ilçemizde, sorumluluk sahamızda olmamasına rağmen Başkanımız Sayın Vahap Seçer`in üreticilere verdiği önemin göstergesi olarak arazi yollarında gerek malzemeli gerekse de malzemesiz olarak, yaklaşık 750 kilometrelik üreticilerimize yönelik bahçe ve arazi yolunun bakımını gerçekleştirdik.”

Beydili Mahallesi Muhtarı İbrahim Keben, Başkan Vahap Seçer başta olmak üzere yol çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti. Mahalle olarak çalışmalardan son derece memnun olduklarını belirten Muhtar Keben, “Yol çalışmalarımız güzel gidiyor. Bu grup yolu; bir tek köyümüz açısından değil, Gülnar, Emirhacı ve Sipahili`ye kadar turizm açısından da oldukça önemli. Bu yüzden bu yolların yapılması bizim için çok değerli” diye konuştu.

Gülnar Beydili mevkiinde bulunan fabrikada sorumlu olarak görev alan Ertuğrul Ceylan, yolun ticareti kolaylaştıran en önemli unsurlardan olduğunu belirterek, “Biz ihracat ve iç piyasada hizmet veriyoruz. Bizim en önemli noktamız yol. Yol olmazsa, hiçbir şey olmaz. Bundan dolayı Başkanımız Vahap Seçer`e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA