11 Kasım 2025 Salı

15:16   237 GÜN SONRA İBB IDDIANAMESININ HAZıR OLDUĞU AÇıKLANDı   13:34   PERIHAN KOCA: TAPETEN MENSUCAT IŞÇILERININ CANıNDAN OLMASı IÇIN BILINÇLI BIR ŞEKILDE UĞRAŞıLıYOR   13:32   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASININ TEMELI OLAN HALK IRADESININ BIR TESCILI OLAN SEÇILMIŞLERIN, GÖREVDEN UZAKLAŞTıRıLMALARıNı DOĞRU BULMUYORUZ"   13:26   BEYAZ SARAY’DA TRUMP – ŞARA ZIRVESI...    13:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, VELI-ÖĞRENCI-ÖĞRETMEN İLIŞKISINI GÜÇLENDIRIYOR   20:18   VAHAP SEÇER BAŞKANLıĞıNDA MESKİ GENEL KURULU: 8 MADDELIK GÜNDEM KOMISYONA HAVALE EDILDI   19:58   ELEKTRIKLI OTOBÜSLER, FESTIVAL RÜZGARı VE DEMOKRASI MESAJı: MERSIN MECLISI KASıM AYıNDA DOLU DIZGIN   15:24   MERSIN’DE ATATÜRK’E SAYGı: BAŞKAN SEÇER’DEN ANLAMLı KATıLıM   14:55   MERSIN, SATRANÇTA DÜNYA SAHNESINE ÇıKTı: 19 ÜLKE, 406 SPORCU, 905 BIN TL ÖDÜL   14:45   AYM ÜYESI KENAN YAŞAR’DAN HUKUK LITERATÜRÜNE YENI KAVRAM: “MOZAIKLEŞMIŞ ANAYASA İHLALI”   14:20   TARSUS’TA ATATÜRK’E SESSIZ SAYGı: CUMHURIYET MEYDANı’NDA 87. YıL ANMASı   14:08   TOROSLAR’DA 10 KASıM: ATATÜRK’E SONSUZ MINNETLE   15:35    GENÇLER TIYATRO ARACıLıĞıYLA MADDE BAĞıMLıLıĞıNA KARŞı BILINÇLENDI   10:45   TOROSLAR’DA HURMA ŞÖLENI: ÜRETICIYE SAHIP ÇıKMANıN EN GÜZEL HALI   10:45   “ATATÜRK’ÜN IŞıĞıNDA SONSUZ YÜRÜYÜŞ: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN 87. YıL MESAJı”   09:40   ZEYIT ŞENER’DEN 10 KASıM MESAJı: “CUMHURIYET, MILLETIMIZIN ORTAK ESERIDIR”   09:38   NECMI AĞAOĞLU: “MUTFAKTA YANGıN VAR, ADALET TERAZISI BOZUK!”   04:08   TARSUS’TA LEZZET PATLAMASı: MASTERCHEF ŞEFLERI TARIHI MEYDANDA ŞOV YAPTı   21:18   EĞITIMDE DEVRIM VIZYONU: TARSUS’TAN TÜRKIYE’YE UMUT MESAJı   07:47   TARSUS FESTIVALI’NDE BINLER BULUŞTU: “BU COŞKU TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK!”  
 
     
   

PM Üyesi Ertürk: "Bir iktidar gidiyor, başka bir iktidar geliyor"


CHP PM Üyesi Ali Abbas Ertürk, "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginin ardından, "Bir iktidar gidiyor, başka bir iktidar geliyor. Seçmen, mesajını çok net vermiştir. Umarım iktidar bu mesajı almıştır, buradan ders çıkartmıştır. Yozgat`ta artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını halk göstermiştir" değerlendirmesinde bulundu. 

 

Tarih : 19 Nisan 2025 Cumartesi 17:17   Okunma : 464

Haber: Gülara SUBAŞI/ Seyfi ÇELİKKAYA Kamera: Dursun ALKAYA/Tunahan GÜLER

(YOZGAT) - CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Ali Abbas Ertürk, partisinin Yozgat`ta düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginin ardından, "Bir iktidar gidiyor, başka bir iktidar geliyor. Seçmen, mesajını çok net vermiştir. Umarım iktidar bu mesajı almıştır, buradan ders çıkartmıştır. Yozgat`ta artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını halk göstermiştir" değerlendirmesinde bulundu. 

Silivri`deki Marmara Cezaevi`nde tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun serbest bırakılması için Yozgat`ta "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi düzenlendi. CHP PM Üyesi Ali Abbas Ertürk, mitingin ardından ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulundu. Ertürk, şöyle konuştu:

"Sessiz Anadolu`nun isyanıydı bu miting. Miting öncesi konuşmamda da söylemiştim, `Bazıları burayı kalesi zannediyor` diye. Bugün AK Parti`nin kalesi tuzla buz olmuştur Yozgat`ta. Yozgat halkı, çiftçisi, emekçisi akın akın meydanlara sığmamıştır. Miting için ayırdığımız alanın dışına taşmıştır. 200`ün, 300`ün üstünde traktör ile çiftçimiz Genel Başkanımızı karşılamıştır. Bu artık şunu gösteriyor ki; bir iktidar gidiyor, başka bir iktidar geliyor. Seçmen, mesajını çok net vermiştir. Umarım iktidar bu mesajı almıştır. Buradan ders çıkartmıştır. Yozgat`ta artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını halk göstermiştir. İl başkanımıza, Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerimize, Yozgat örgütlerimize, Yozgat halkına çok teşekkür ediyoruz. Bugün genel başkanımızı bağrına basmıştır Yozgat. Bundan sonra da artarak, kalabalıklaşarak mitinglerimizi yurt genelinde sürdüreceğiz. Tüm Yozgat halkına sıcaklığı, misafirperverliği, içtenliği için çok teşekkür ediyorum."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA