4 Aralık 2025 Perşembe

19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”   19:55   “MERSIN’DE ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: SANAT, EMPATI VE DAYANıŞMA BULUŞTU”   15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:29   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”   14:25   "OKULLARDA 1 ÖĞÜN ÜCRETSIZ YEMEK" DAVASı DANıŞTAY’DA...   14:23   MHP LIDERI BAHÇELI’DEN ÖZEL’E "TEBRIK TELEFONU"... ÖZEL, KENDISINI ARAYAN LIDERLERE TEŞEKKÜR ETTI   10:03   MERSIN ESOB 2025’I DEĞERLENDIRDI, 2026’NıN YOL HARITASıNı AÇıKLADı   09:49   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN 2025’TE 500 HANEYE TEMIZLIK VE BAKıM ELI   09:25   YEREL TOHUMDAN İKLIM DOSTU PROJELERE: MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜKŞEHIR DAMGASı   01:50   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN NET MESAJ: ‘KAYBEDEN LIDER KALMAZ, CHP SAHICILIKLE IKTIDARA YÜRÜYOR’”   21:30   TARSUS’TA MECLIS GÜNDEMI YOĞUN: KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN ULUSLARARASı ÖDÜLE   21:03   “SAVUNMA SUSMADı: BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN TUTUKLU AVUKATLAR İÇIN ADALET ÇAĞRıSı”   20:31   “SERAP AVCı DAVASıNDA BEŞINCI CELSE: ERKEK ŞIDDETINE KARŞı ADALET ARAYıŞı”   20:25   MERSIN LIMANı’NDA ŞOK OPERASYON: İTALYA’YA KAÇıRıLACAK 44 GÖÇMEN KONTEYNERDE YAKALANDı!   20:19   TOROSLAR’DA ENGELSIZ BIR GÜN   20:15   MERSIN’DE ULAŞıMDA SESSIZ DEVRIM: 18 ELEKTRIKLI OTOBÜS YOLLARDA   15:15   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TUNCER BAKıRHAN’DAN ÖZEL’E: CELLAT DEFTERINI AÇACAKSAK, GEÇMIŞI KONUŞACAKSAK HEPINIZ BORÇLU ÇıKARSıNıZ   15:13   ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY KONTROL AMAÇLı YOĞUN BAKıMA ALıNDı  
 
     
   

Yozgatlı vatandaş: "Gelmiş geçmiş en büyük kalabalıktı. Herkes ne olacağını ne yapacağını da çok iyi biliyor"


CHP`nin Yozgat`ta düzenlediği “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine katılan Yozgatlı bir vatandaş,"Gelmiş geçmiş en büyük kalabalıktı. Herkes ne olacağını biliyor, ne yapacağını da çok iyi biliyor" dedi. CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar ise "Çiftçilerimiz 350 traktörle konvoy yaptılar. Tamamı merkez ilçedeki çiftçilerimiz. Çiftçilerimiz hem Yozgat`a Türkiye`ye hem de kendi mesleklerine sahip çıktılar. Her seçimde AK Parti`ye yüzde 70`in üzerinde oy veren Yozgat, artık bu haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe, zulme başkaldırdı" diye konuştu.

 

Tarih : 19 Nisan 2025 Cumartesi 17:02   Okunma : 403

(YOZGAT) – CHP`nin Yozgat`ta düzenlediği “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine katılan Yozgatlı bir vatandaş,"Gelmiş geçmiş en büyük kalabalıktı. Herkes ne olacağını biliyor, ne yapacağını da çok iyi biliyor" dedi. CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar ise "Çiftçilerimiz 350 traktörle konvoy yaptılar. Tamamı merkez ilçedeki çiftçilerimiz. Çiftçilerimiz hem Yozgat`a Türkiye`ye hem de kendi mesleklerine sahip çıktılar. Her seçimde AK Parti`ye yüzde 70`in üzerinde oy veren Yozgat, artık bu haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe, zulme başkaldırdı" diye konuştu.

CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun serbest bırakılması için Yozgat`ta düzenlediği miting sonrasında vatandaşlar, ANKA Haber Ajansı`na konuştu. Mitingin kalabalığına dikkat çeken Yozgatlı bir vatandaş, “Yozgat tarihinde bu kadar CHP`nin kalabalığını görmedi. Demek ki Yozgat kendine geldi. Haklıyı, haksızı en sonunda tespit etti” ifadelerini kullandı.

"İlk defa Yozgat`ı böyle gördük"

Mitinge elinde “Özgürlük benim karakterimdir” yazılı dövizle katılan bir genç, mitinge dair, “Çok mutluyuz. İlk defa Yozgat`ı böyle gördük. Hep böyle olmasını diliyoruz. Tek temennimiz bu yönde. Her şey çok güzel olacak” yorumunu yaptı.

Elinde "Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir" yazılı döviz taşıyan bir başka genç ise "Biz Atatürk gençliği olarak her zaman partimizin yanındayız. Ekrem İmamoğlu`nun yanındayız. Hak, hukuk, adalet diyoruz" sözleriyle mitinge dair görüşlerini paylaştı.

Bir emekli kadın vatandaş ise "Yozgatlı olarak, emekli olarak hakkımızı istiyoruz. Öğretmenlerin atanmasını istiyoruz. Hak, hukuk, adalet diyoruz" diye konuştu. Bir başka genç de "Muhalefeti İç Anadolu`da daha fazla görmek istiyoruz" dedi.

"Yozgat`taki gelmiş geçmiş en büyük kalabalıktı"

Mitingi “Çok güzel, harikaydı” sözleriyle anlatan bir başka Yozgatlı vatandaş, “Halkın bu kadar kalabalık olması bizi gerçekten umutlandırdı. Gelecek günler güzel olacak” ifadelerini kullanırken; bir başka Yozgatlı, mitingin kalabalığını, “Gelmiş geçmiş en büyük kalabalıktı. Herkes ne olacağını biliyor, ne yapacağını da çok iyi biliyor” sözleriyle anlattı.

"Yozgat kendini aştı"

Mitinge katılan diğer vatandaşlar ise duygularını ANKA mikrofonuna şu sözlerle aktardı:

"Harika, olması gereken bu. Bundan sonra da böyle olacak. Ta ki adalet ve hukukun üstünlüğü başarılana kadar."

"Yozgat halkı, haksızlığa, hukuksuzluğa, ülkedeki milli irade darbesine karşı gerekli refleks ve duyarlılığını göstermiştir. Bu ceberut zulme karşı başkaldırmıştır."

"Traktörcülerin sayesinde Yozgat kendini aştı. Önemli olan buydu. Yeter ki kabuğundan çıksın. Yozgat bunu istiyordu."

"Buramıza geldi. İnşallah bir gün bitecek. Ekonomik olarak geldi, hukuksuzluk olarak geldi. Tuttuklarını götürüyorlar. Bu nasıl bir şey! Öğrenci demiyorlar, gazeteci demiyorlar. Gazeteci, gazeteciliğini yapıyor, ‘hayır, sen gazeteci değildin` diyorlar. İnşallah bu zulüm bitecek. Turp ile şalgam ile devlet yönetilmez. Yeter artık, yeter. Cumhurbaşkanı`na da bir saygımız olsun. Saygı duydursun."

"Hırsızlığa, yolsuzluğa son. Her şey çok güzel olacak. Ya hep beraber ya hiçbirimiz."

"Yozgat, adaletsizliğe, hukuksuzluğa, zulme başkaldırdı."

"Yozgat bugün tarih yazdı"

CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar ise mitinge yönelik izlenimlerini şu sözlerle anlattı:

"Yozgat bugün tarih yazdı. Bütün Yozgatlılara şükranlarımı sunuyorum. Çiftçilerimiz 350 traktörle konvoy yaptılar. Tamamı merkez ilçedeki çiftçilerimiz. Çiftçilerimiz hem Yozgat`a, Türkiye`ye hem de kendi mesleklerine sahip çıktılar. Her seçimde AK Parti`ye yüzde 70`in üzerinde oy veren Yozgat, artık bu haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe, zulme başkaldırdı."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA