1 Mayıs 2025 Perşembe

22:09   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:50    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:47   CHP`LI DINÇER: "TÜRKIYE`DEKI DOĞURGANLıK ORANLARıNıN DÜŞMESININ SEBEBI, AKP IKTIDARıNıN BIZZAT KENDISIDIR"   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:47   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı BAKıRHAN, ‘`YENI SÜREÇ`` UYARıSı: “OLUMSUZ KIMI PRATIKLERLE, SÖYLEMLERLE KARŞıLAŞABILIRIZ, BUNLAR BIZI KORKUTMALı. UZAKLAŞTıRMAMALı``     16:28   ANKARA`DA SOKAK HAYVANLARıNı ÖLDÜRDÜĞÜ SUÇLAMASıYLA TUTUKLANAN DOKTOR HAKKıNDAKI TÜM IDDIALARı REDDETTI   16:13   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA AILESINI KAYBEDEN ANNE DUYGU CAN: "BIRI YANıMA YAKLAŞTı. ‘VALI BEY ÜZÜLÜYOR. BURADA AĞLAMA` DEDI BANA. BEN ÖMRÜMÜ ADADıĞıM EVLATLARıMı KAYBEDERKEN, ACıM BILE RAHATSıZLıK SAYıLDı"   15:56   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, ÇOCUKLARıN SESI OLDU  
 
     
   

CHP`nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginin üçüncüsü Mersin`de... Koral Ömür: "Hakkını alamadığını düşünen tüm vatandaşlarımızı yarın ses yükseltmeye davet ediyoruz"


CHP`nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun serbest bırakılması için her hafta sonu Türkiye`nin farklı bir ilinde düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginin üçüncüsü yarın Mersin`de yapılacak. CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, "Bugünkü iktidardan hoşnut olmayan, mağdur olan, hakkını alamadığını düşünen tüm vatandaşlarımızı yarın miting alanında bizimle beraber ses yükseltmeye davet ediyoruz" dedi. 

 

Tarih : 25 Nisan 2025 Cuma 16:03   Okunma : 405

Haber: İleyda ÖZMEN - Kamera: Ünal AYDIN

(MERSİN) - CHP`nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun serbest bırakılması için her hafta sonu Türkiye`nin farklı bir ilinde düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginin üçüncüsü yarın Mersin`de yapılacak. CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, "Bugünkü iktidardan hoşnut olmayan, mağdur olan, hakkını alamadığını düşünen tüm vatandaşlarımızı yarın miting alanında bizimle beraber ses yükseltmeye davet ediyoruz" dedi.

Silivri Cezaevi`nde tutuklu bulunan CHP`nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun serbest bırakılması için düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinglerinin üçüncüsü yarın Mersin`de yapılacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in katılımıyla yarın saat 14.00`te Yenişehir Meydanı`nda düzenlenecek miting için Mersin`de hazırlıklar devam ediyor. CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür`ün denetiminde devam eden hazırlıklar kapsamında konuşmacılar için alana sahne kurulurken, miting alanının arka tarafında kalan katılımcılar için de dev ekranlar kuruluyor.

ANKA Haber Ajansı`na mitinge ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ömür, şunları söyledi:

"Bizi çok heyecanlandıran bir süreç bu. Tüm parti örgütümüz şu anda sahada harıl harıl miting için hazırlanıyor. Güzel bir miting olacak. Millet iradesine sahip çıktığımızı Mersin`den çok güçlü biçimde bildireceğiz. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel`in katılımıyla coşku da çok güzel olacak. Güzel bir miting olacak diye düşünüyorum. Mersin`in her yerinden, bütün ilçelerinden çok sayıda talep var. Herkesi buraya getireceğiz, herkes burada olacak ve buradan güzel bir ses vereceğiz. Tabii burada iki temamız var. Ekrem İmamoğlu Başkanımız Silivri`den bir mektup gönderdi. O mektubu da ben il başkanı olarak burada milyonların önünde açıklayacağım. Başkanımızdan gelen mektubu okuyacağım."

Miting hazırlıklarının bir haftadır sorunsuz şekilde sürdürüldüğünü belirten Ömür, şunları kaydetti:

"Bir haftadır hazırlanıyoruz diyebiliriz. Tabii ki bunun bir altyapısı var, izinleri var, insanların taşıması var, organizasyonu var. Şu anda hiçbir sorun olmadan ilerliyoruz. Hazırlıklarımızda bir aksama yok. Mümkün olduğu kadar alanı da büyütüyoruz. Sınırları sonuna kadar zorluyoruz. Çünkü çok insanımızın çok vatandaşımızın geleceğini biliyoruz. O yüzden hazırlıklarımızı titizlikle devam ettiriyoruz. Yarına tabii ki hazır olacak. Bugün örgütümüz, partilerimiz, çalışan arkadaşlarımız sabaha kadar çalışacaklar. Alana da güzel bir süsleme yapacağız ve hazır olacağız."

"Beraber ses yükseltmeye davet ediyoruz"

Yurttaşlara çağrıda bulunan Ömür, "Mevcut bugünkü iktidardan hoşnut olmayan, mağdur olan, hakkını alamadığını düşünen tüm vatandaşlarımızı yarın miting alanında bizimle beraber ses yükseltmeye davet ediyoruz" dedi.

"Bayram havasında, coşkuyla, çok güzel bir miting olacağından eminiz"

Mersin`deki Yenişehir Miting Alanı`nın fiziki durumu ve yapılan hazırlıklara ilişkin detayları aktaran Ömür, şu ifadeleri kullandı:

"Burası Yenişehir Miting Alanı. Mersin`in mitingleri hep burada yapılır. Burada tabii ki sahnemizi biz mümkün olduğu kadar geriye çektik ki vatandaşımız sığabilsin diye. Burada dev bir sahne kurulacak. İki tane daha ekran konulacak ki alana giremeyen veya geride kalan vatandaşlarımız Genel Başkanımızı rahatlıkla duysun ve görsün diye olacak. Tabii ki sahada tüm tedbirlerimizi alıyoruz. Ambulanslarımız hazır durumda olacak. Güzel bir süsleme yapacağız. Apartmanların üzeri tamamen büyük afişlerle Ekrem Başkanımızın, Genel Başkanımızın, Ulu Önder Liderimiz Atatürk`ün posterleri yer alacak. Büyük bir ulaşım planı da yapıldı burada. Mersin`in ilçeleri çok. Şehir dışından katılmak isteyen partilerimizi vatandaşlarımızı taşıyoruz. Bayram havasında, coşkuyla, çok güzel bir miting olacağından eminiz."
 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA