8 Nisan 2026 Çarşamba

17:01   MERSIN’DE DEV PRÖMIYER: EFSANEVI SILAHŞÖR CYRANO BU KEZ BALE ADıMLARıYLA DÖNÜYOR!   16:16   DILEK KAYA İMAMOĞLU: “SILIVRI 1 NO’LU SALON’DA TARIHE GEÇECEK BIR HUKUK GARABETI YAŞANıYOR”   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN İSRAIL BAŞKONSOLOSLUĞU’NA SALDıRı GIRIŞIMI AÇıKLAMASı: “HANGI GEREKÇEYLE VE KIME YÖNLENDIRILIRSE YÖNLENDIRILSIN KıNıYORUZ”   15:34   MAHMUT TANAL’DAN "ÜSKÜDAR BELEDIYESI’NE OPERASYON" AÇıKLAMASı: "BIZ BU HUKUKI OLMAYAN, KEYFI VE SIYASI SORUŞTURMALARDAN ALNıMıZıN AKıYLA ÇıKACAĞıZ"   15:29   İBB DAVASı’NDA 17. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN SAVCıLıĞA: “BU DAVA ÇÖKMÜŞTÜR. ÇÖKEN BIR ŞEY DAHA VARDıR, O DA IDDIA MAKAMıDıR”   14:14   İSRAIL’IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU YAKıNLARıNDA ÇATıŞMA... VALI DAVUT GÜL: "TERÖRISTLERDEN BIRISI ÖLDÜRÜLDÜ, IKI TERÖRIST DE YARALı OLARAK ETKISIZ HALE GETIRILDI"   14:12   MESLEK FABRIKASı DIRENIŞI DEVAM EDIYOR… İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı TUGAY: "BU ŞEHIR, OLDUBITTILERE TESLIM EDILEMEZ"   14:11   İSRAIL’IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU YAKıNLARıNDA SILAH SESLERI... ADALET BAKANı GÜRLEK: "İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı TARAFıNDAN SORUŞTURMA BAŞLATıLDı"   13:59   YEREBATAN SARNıCı VAKıFLARA TESCIL EDILDI: İBB, MÜLKIYET DEVRINE ILIŞKIN TÜM HUKUKI HAKLARıNı KULLANACAK   13:58   İSRAIL’IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU YAKıNLARıNDA SILAH SESLERI DUYULDU   13:52   İBB DAVASı’NDA 17. GÜN GERGIN BAŞLADı... SAVCıDAN EKREM İMAMOĞLU’NA: “HADDINIZI AŞARSANıZ, HADDINIZI BILDIRIRIZ”   10:10   MERSIN’DE O HASTALıĞA SAHIP OLANLARA BÜYÜK MÜJDE! 450 KOLI ÜCRETSIZ DAĞıTıLDı   09:34   MERSIN’DE ‘DILEK AĞACı’ DALLARı ÇOCUKLARıN HAYALLERIYLE ÇIÇEK AÇTı! AVUKATLAR SEFERBER OLDU   01:01   TARSUS’TA MASA BAŞı DÖNEMI BITTI! BAŞKAN BOLTAÇ: BU KENTI SOKAKTAN GELEN BILGIYLE YÖNETIYORUZ   20:20   TOROSLAR’DA 30 YıLLıK TABU YıKıLDı! BAŞKAN YıLDıZ BILANÇOYU AÇıKLADı: BIR DELIKLI KURUŞU YEDIRMEYECEĞIZ   20:17   MERSIN İHRACATTA REKORA KOŞUYOR: 2026’NıN İLK ÇEYREĞINDE 950 MILYON DOLARLıK DEV ATAK!   19:40   MERSIN’DE ‘SEÇER’ MODELI DALGA DALGA YAYıLıYOR: BUGÜN SANDıK KONSA YÜZDE 70 ALıRıZ!   12:53   MUTFAKTAKI YANGıNA ENERJI ODUNU! GÜLCAN KıŞ’TAN SERT TEPKI: ZAM ŞIMDI, BEDEL KıŞıN ÖDENECEK!   11:08   MERSIN’DE ENGELSIZ DEVRIM: 29 BIN YURTTAŞıN HAYATı BU MERKEZLERLE DEĞIŞIYOR!   11:05   MERSIN BAROSU BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN SERT YARGı ÇıKıŞı: SISTEMDE AĞıR TAHRIBAT VAR!  
 
     
   

CHP`nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi… Mitinge katılanlar: "İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı yapacağız. Demokrasilerde rakipleri elersen faşizme doğru gidilir``


 CHP`nin Silivri Cezaevi`nde tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`na özgürlük ve erken seçim talebiyle başlattığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitinglerinin üçüncüsü Mersin`de yapılıyor. Mitinge katılan bir yurttaş, "İmamoğlu`na destek için geldik. Onu geleceğin Cumhurbaşkanı yapacağız. Her şey çok güzel olacak" dedi. Bir başka yurttaş da 31 yıl sonra bir insanın diplomasını iptal eden bir iktidar bu ülkede hiçbir şey yapamaz artık. Demokrasilerde rakipleri elersen faşizme doğru gidilir. Hak, hukuk ve adaletin olmadığı ülkede ne sıcak para gelir, ne yatırımcı gelir`` diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 15:09   Okunma : 2907

(MERSİN)- CHP`nin Silivri Cezaevi`nde tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`na özgürlük ve erken seçim talebiyle başlattığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitinglerinin üçüncüsü Mersin`de yapılıyor. Mitinge katılan bir yurttaş, "İmamoğlu`na destek için geldik. Onu geleceğin Cumhurbaşkanı yapacağız. Her şey çok güzel olacak" dedi. Bir başka yurttaş da 31 yıl sonra bir insanın diplomasını iptal eden bir iktidar bu ülkede hiçbir şey yapamaz artık. Demokrasilerde rakipleri elersen faşizme doğru gidilir. Hak, hukuk ve adaletin olmadığı ülkede ne sıcak para gelir, ne yatırımcı gelir`` diyerek tepkisini dile getirdi.

Silivri Cezaevi`nde tutuklu bulunan CHP`nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun serbest bırakılması ve erken seçim için düzenlenen ``Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitinglerinin üçüncü adresi adresi Mersin oldu. Günün erken saatlerinden itibaren her yaş grubundan vatandaş,  mitingin yapılacağı Yenişehir Meydanı`na akın etmeye başladı.

ANKA Haber Ajansı muhabirinin, mitinge katılım sağlayan vatandaşlara neden mitinge geldiklerini sorması üzerine bir yurttaş, "Adalet için özgürlük için geldim. Haksızlıklara boyun eğmeyeceğim" dedi.

Bir başka yurttaş da İmamoğlu`nun tutuklanmasına tepki gösterdiğini belirterek, "Hak, hukuk, adalet için geldik buraya. İmamoğlu`nu özgürleştirmek için geldik buraya" ifadelerini kullandı.

"Çiftçiyim hakkımı aramaya geldim"

Çiftçi olduğunu vurgulayan bir başka yurttaş ise, "Ben çiftçiyim hakkımı aramaya geldim. Geleceğimiz burada" diye konuştu.

"Gençlerimizin çıkmasını istiyorum"

Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasıyla protestolarda tutuklanan öğrencilerin ve İmamoğlu`nun serbest bırakılmasını isteyen bir başka yurttaş da "İmamoğlu`nun çıkmasını istiyorum. Gençlerimizin çıkmasını istiyorum. Tutuklu kim varsa dışarı çıkmasını istiyorum" dedi.

"Emekliyim, hakkımı aramaya geldim"

Emekli olduğunun söyleyen başka bir yurttaş, "Ben emekliyim, hakkımı aramaya geldim. Hak, hukuk, adalet..." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu`nun tutuklanması nedeniyle geceleri uyuyamadığını vurgulayan başka bir yurttaş da, "İmamoğlu için geldim. İmamoğlu`nu kurtaracağız. Hiç suçu yok. Geceleri uyuyamıyorum. Kıskandıkları için atıllar içeriye" diye konuştu.

"İmamoğlu bardağı taşıran son damla"

Mitinge katılan sağlayan bir başka yurttaş ise "İmamoğlu bardağı taşıran son damla. Memlekette eğitim kalmadı, hukuk kalmadı, adalet kalmadı" dedi.

"Emekliyiz, açız, perişanız"

Emekli olduğunu belirten başka bir yurttaş da, "Hak,hukuk, adalet için geldik. Çoluğumuzuun, çocuğumuzun geleceği için geldik. Hiçbir geleceğimiz yok. Emekliyiz, açız, perişanız. Mücadeleye devam" ifadelerini kullandı.

"Demokrasilerde rakipleri elersen faşizme doğru gidilir"

İmamoğlu`nun diplomasının iptal edilmesine tepki gösteren başka bir yurttaş da, "31 yıl sonra bir insanın diplomasını iptal eden bir iktidar bu ülkede hiçbir şey yapamaz artık. Demokrasilerde rakipleri elersen faşizme doğru gidilir. Hak, hukuk ve adaletin olmadığı ülkede ne sıcak para gelir, ne yatırımcı gelir" şeklinde konuştu.

"Her şey çok güzel olacak"

Mitinge katılım sağlayan bir başka yurttaş ise, "İmamoğlu`na destek için geldik. Onu geleceğin Cumhurbaşkanı yapacağız. Her şey çok güzel olacak" dedi

Bir başka yurttaş da, "Kadınlık onurumu korumak için geldim" dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA