21 Aralık 2025 Pazar

09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”   14:35   “MERSIN’DE EMEKÇILERIN SıCAK DURAĞı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜNE ÇORBAYLA BAŞLANGıÇ”   14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU  
 
     
   

CHP`nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi… Mitinge katılanlar: "İmamoğlu`nu Cumhurbaşkanı yapacağız. Demokrasilerde rakipleri elersen faşizme doğru gidilir``


 CHP`nin Silivri Cezaevi`nde tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`na özgürlük ve erken seçim talebiyle başlattığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitinglerinin üçüncüsü Mersin`de yapılıyor. Mitinge katılan bir yurttaş, "İmamoğlu`na destek için geldik. Onu geleceğin Cumhurbaşkanı yapacağız. Her şey çok güzel olacak" dedi. Bir başka yurttaş da 31 yıl sonra bir insanın diplomasını iptal eden bir iktidar bu ülkede hiçbir şey yapamaz artık. Demokrasilerde rakipleri elersen faşizme doğru gidilir. Hak, hukuk ve adaletin olmadığı ülkede ne sıcak para gelir, ne yatırımcı gelir`` diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 15:09   Okunma : 2880

(MERSİN)- CHP`nin Silivri Cezaevi`nde tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`na özgürlük ve erken seçim talebiyle başlattığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitinglerinin üçüncüsü Mersin`de yapılıyor. Mitinge katılan bir yurttaş, "İmamoğlu`na destek için geldik. Onu geleceğin Cumhurbaşkanı yapacağız. Her şey çok güzel olacak" dedi. Bir başka yurttaş da 31 yıl sonra bir insanın diplomasını iptal eden bir iktidar bu ülkede hiçbir şey yapamaz artık. Demokrasilerde rakipleri elersen faşizme doğru gidilir. Hak, hukuk ve adaletin olmadığı ülkede ne sıcak para gelir, ne yatırımcı gelir`` diyerek tepkisini dile getirdi.

Silivri Cezaevi`nde tutuklu bulunan CHP`nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun serbest bırakılması ve erken seçim için düzenlenen ``Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitinglerinin üçüncü adresi adresi Mersin oldu. Günün erken saatlerinden itibaren her yaş grubundan vatandaş,  mitingin yapılacağı Yenişehir Meydanı`na akın etmeye başladı.

ANKA Haber Ajansı muhabirinin, mitinge katılım sağlayan vatandaşlara neden mitinge geldiklerini sorması üzerine bir yurttaş, "Adalet için özgürlük için geldim. Haksızlıklara boyun eğmeyeceğim" dedi.

Bir başka yurttaş da İmamoğlu`nun tutuklanmasına tepki gösterdiğini belirterek, "Hak, hukuk, adalet için geldik buraya. İmamoğlu`nu özgürleştirmek için geldik buraya" ifadelerini kullandı.

"Çiftçiyim hakkımı aramaya geldim"

Çiftçi olduğunu vurgulayan bir başka yurttaş ise, "Ben çiftçiyim hakkımı aramaya geldim. Geleceğimiz burada" diye konuştu.

"Gençlerimizin çıkmasını istiyorum"

Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasıyla protestolarda tutuklanan öğrencilerin ve İmamoğlu`nun serbest bırakılmasını isteyen bir başka yurttaş da "İmamoğlu`nun çıkmasını istiyorum. Gençlerimizin çıkmasını istiyorum. Tutuklu kim varsa dışarı çıkmasını istiyorum" dedi.

"Emekliyim, hakkımı aramaya geldim"

Emekli olduğunun söyleyen başka bir yurttaş, "Ben emekliyim, hakkımı aramaya geldim. Hak, hukuk, adalet..." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu`nun tutuklanması nedeniyle geceleri uyuyamadığını vurgulayan başka bir yurttaş da, "İmamoğlu için geldim. İmamoğlu`nu kurtaracağız. Hiç suçu yok. Geceleri uyuyamıyorum. Kıskandıkları için atıllar içeriye" diye konuştu.

"İmamoğlu bardağı taşıran son damla"

Mitinge katılan sağlayan bir başka yurttaş ise "İmamoğlu bardağı taşıran son damla. Memlekette eğitim kalmadı, hukuk kalmadı, adalet kalmadı" dedi.

"Emekliyiz, açız, perişanız"

Emekli olduğunu belirten başka bir yurttaş da, "Hak,hukuk, adalet için geldik. Çoluğumuzuun, çocuğumuzun geleceği için geldik. Hiçbir geleceğimiz yok. Emekliyiz, açız, perişanız. Mücadeleye devam" ifadelerini kullandı.

"Demokrasilerde rakipleri elersen faşizme doğru gidilir"

İmamoğlu`nun diplomasının iptal edilmesine tepki gösteren başka bir yurttaş da, "31 yıl sonra bir insanın diplomasını iptal eden bir iktidar bu ülkede hiçbir şey yapamaz artık. Demokrasilerde rakipleri elersen faşizme doğru gidilir. Hak, hukuk ve adaletin olmadığı ülkede ne sıcak para gelir, ne yatırımcı gelir" şeklinde konuştu.

"Her şey çok güzel olacak"

Mitinge katılım sağlayan bir başka yurttaş ise, "İmamoğlu`na destek için geldik. Onu geleceğin Cumhurbaşkanı yapacağız. Her şey çok güzel olacak" dedi

Bir başka yurttaş da, "Kadınlık onurumu korumak için geldim" dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA