27 Ekim 2026 Salı

09:26   ÖZGÜR ÖZEL 81 İL BAŞKANıYLA MASADA: ’ARTıK KIMSE KOLTUĞUNU VEKILE BORÇLU OLMAYACAK’   01:10   MERSINLI KADıN ÇIFTÇILER KONGRE SARAYı’NDA BULUŞTU: EMEĞIN BEREKETI GELECEĞE TAŞıNıYOR   10:59   SÜRÜCÜLER DIKKAT! 1 KASıM’DA DEPOLAR ALEV ALACAK: BENZIN VE MOTORINE YÜKLÜ ZAM KAPıDA!   10:35   SıRBISTAN’DA TARIHI DEPREM! 12 YıLLıK VUCIC DEVRI BITTI: ÖĞRENCILER SANDıKTAN ZAFERLE ÇıKTı   10:01   MEDYA DÜNYASıNDA BASKıLAR SÜRÜYOR: GAZETECILERIN TUTUKLANMASı VE ETIK TARTıŞMALARı DERINLEŞIYOR   09:59   MERSIN’DE TURIZM SEKTÖRÜNE DEV DESTEK: MERCEK’LE YENI BIR MESLEK KAPıSı AÇıLıYOR!   16:31   CUMHURIYETIN 103. YıLıNA ÖZEL UNUTULMAZ GECE: MERSIN DOB ’ÜÇ DESTAN’ İLE SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR   16:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AKDENIZ’E DEV YATıRıM: 659 BIN TON ASFALT, 750 MILYONLUK KAVŞAK!   20:23   LÖSEV’DEN 28. YıLDA DEV ETKINLIK: GÜNDOĞDU’DAN KÜLTÜRPARK’A TURUNCU KORTEJ!   20:20   TARSUS’UN YEŞIL ALTıNı COŞKUYLA KUTLANıYOR: 3. ULUSLARARASı SARıULAK ZEYTIN FESTIVALI KAPıLARıNı AÇTı   19:23   ULAŞıMDA DEVRIM GIBI TEKLIF: TAKSI, MINIBÜS VE KAMYONLARA ÖTV’SIZ AKARYAKıT YOLDA Mı?   19:08   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKCI MGC’YI ZIYARET ETTI: ’ÖZGÜR BASıN EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’   18:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖZEL GEREKSINIMLI ÇOCUKLARıN AILELERINE GÜVENLI İNTERNET VE MAHREMIYET EĞITIMI   18:39   MERSIN’DE BÜYÜLEYICI BIR MITOLOJIK DENEYIM: ’PAN’ıN SON DANSı’ SAHNE ALıYOR!   18:30   GELECEĞIN KAPTANLARı MERSIN’DE YETIŞIYOR! VALI TOROS SIMÜLATÖR KOLTUĞUNA GEÇTI, ÇALıŞMALARı İNCELEDI   17:23   KKTC 5. CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR VE İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI’DEN OKUL ZIYARETI   09:41   UZAKTAKI KÖYLERE MOBIL KUAFÖR DESTEĞI! BINLERCE VATANDAŞıN AYAĞıNA KADAR GITTI   09:34   MERSIN İŞ DÜNYASıNDA DEV BULUŞMA! VEYSEL SARı’DAN SANAYI SITESI MESAJı: ’ESNAF KALKıNMANıN FIDANLıĞıDıR’   09:30   İSTANBUL SIYASETINDE DEPREM: 23 YıLLıK PARTISIYLE YOLLARıNı AYıRDı, KADıKÖY’ÜN RENGINI DEĞIŞTIRDI!   10:59   ÇOCUKLARıN YETENEKLERI BU KAMPÜSLERDE KEŞFEDILIYOR: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN EĞITIMDE TAM FıRSAT EŞITLIĞI!  
 
     
   

CHP`nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi… Müzeyyen Şevkin: “Halkımızın erken seçimle bu iktidarın tükenmişliğine son vermesini bekliyoruz”


CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, partisinin bugün Mersin`de yaptığı “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginden sonra konuştu. Şevkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne (İBB) yapılan ikinci dalga operasyona ilişkin “Bu gerçekten sivil darbenin kendisidir. Herhangi bir somut delilin olmadığı ortamda başta başkanını, başkanın en yakın çalışma arkadaşlarını, avukatları, avukatların avukatlarını, insanların işlerini gözaltına alan bir yapı kabul edilebilecek bir yapı değil” dedi. 

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 16:46   Okunma : 3374

(MERSİN) – CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, partisinin bugün Mersin`de yaptığı “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginden sonra konuştu. Şevkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne (İBB) yapılan ikinci dalga operasyona ilişkin “Bu gerçekten sivil darbenin kendisidir. Herhangi bir somut delilin olmadığı ortamda başta başkanını, başkanın en yakın çalışma arkadaşlarını, avukatları, avukatların avukatlarını, insanların işlerini gözaltına alan bir yapı kabul edilebilecek bir yapı değil” dedi. 

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, partisinin bugün Mersin`de yaptığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingin ardından ANKA Haber Ajansı`na İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne yapılan ikinci dalga operasyon ve mitingi değerlendirdi. Şevkin, şunları söyledi:

“Bu gerçekten sivil darbenin kendisidir. Herhangi bir somut delilin olmadığı ortamda başta başkanını, başkanın en yakın çalışma arkadaşlarını, avukatları, avukatların avukatlarını, insanların işlerini gözaltına alan bir yapı kabul edilebilecek bir yapı değil. Hakikaten demokrasiye, hukukun üstünlüğüne acilen ihtiyaç var. İnsanlar her sabah neye uğrayacağını, neye uyacağını bilemeden huzursuzluk içerisinde yaşıyorlar. İktidarın görevi, bu ülkede hukukun üstünlüğünü tahsis etmek, insanların güvenli bir ortamda yaşamasını sağlamak. Deprem gibi olgunun başımızda olduğu bir süreçte ikinci bir depremi iktidarın kendisi yaratıyor, krizi kendisi yaratıyor. Depremin maliyetinin, deprem güvenliğinin sağlanması gereken bir ortamda Kanal İstanbul`a ‘hayır` diyen İstanbul Belediyesi bürokratlarına yapılan kabul edilemez bir durumdur. Bütün halkımızın bu konuda duyarlı olup artık erken seçimle bu iktidarın tükenmişliğine son vermesini bekliyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA