15 Haziran 2025 Pazar

15:21   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:17   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:12   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”   15:05   LGS SONA ERDI... ÖĞRENCILER IÇERIDE AILELER DıŞARıDA TER DÖKTÜ: “BEN OKUMAYı ÇOK ISTIYORDUM, ŞARTLAR GEREĞI OLMADı. ŞU AN ÇOCUĞUMDAN UMUTLUYUM”   15:01   BÜYÜKŞEHIR’IN “MERSINLI KADıN USTALAR” PROJESI İLE KADıNLAR İSTIHDAMA KATıLıYOR    14:55   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI CHP GENEL BAŞKANLARıNıN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADı   13:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı: “BU ÜLKE, EVLADıNA ONURLU BIR GELECEK BıRAKMAK IÇIN YıLMADAN DIRENEN BABALARıN EMEĞIYLE YENIDEN AYAĞA KALKACAK”   11:01   BAŞKAN CANAN AKSU , “KAÇAK YAPıLARA GEÇIT VERILMEMELIDIR”    10:40   BAŞKAN YıLDıZ VE BAŞKAN SEÇER’DEN GÜNEYKENT SEMT PAZARıNA ZIYARET   10:28   TOROSLAR’DA İKINCI SOSYETE PAZARı AÇıLDı   09:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ‘MINIKBÜS’ PROJESI BÜYÜYOR    23:25   BAŞKAN HASAN TÜZÜN’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı   21:05   BAŞKAN SEÇER, GÜNEYKENT PAZAR YERI’NI ZIYARET ETTI   20:01   BAŞKAN SEÇER, ‘JANDARMA TEŞKILATı’NıN 186. KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMı’NA KATıLDı    17:59   YENIŞEHIR BELEDIYESININ ÇOCUK SAĞLıĞı PANELLERI DEVAM EDIYOR   09:04    ŞEHIR TIYATROSU PERDELERINI ERDEMLILI ÇOCUKLAR İÇIN AÇTı    06:07   TBMM BAŞKANLıK DIVANı ÜYELIKLERI IÇIN YAPıLAN SEÇIME ILIŞKIN KARAR RESMI GAZETE’DE   22:50   MISLI’DEN GALATASARAY’A MISLIYLE DESTEK   22:35   SEÇER: “SADECE TÜRKIYE DEĞIL, DÜNYA BIR SU STRESI YAŞıYOR”    22:25    TOROSLAR’DA YÖRÜK KÜLTÜRÜ YENIDEN AYAĞA KALKıYOR  
 
     
   

Ekrem İmamoğlu: “Demokrasiden ve milli iradeden nasibini almamış zat-ı muhtereme hatırlatalım: İstanbullu kimi tercih etti”


CHP`nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Demokrasiden ve milli iradeden nasibini almamış zat-ı muhtereme hatırlatalım: İstanbullu kimi tercih etti? 31 Mart 2019 13 bin oy, 23 Haziran 2019 800 bin oy, 31 Mart 2024 1 milyon oy farkıyla Ekrem İmamoğlu ve ekibini tercih etti. İstanbullu üç seçimde talana ve ranta ‘dur` diyerek Kanal İstanbul ucubeni katmerli şekilde reddetti. Peki her üç seçimi de kazanan Ekrem İmamoğlu ve ekibi neler yaptı” diyerek İBB`nin icraatlarını sıraladı.

 

Tarih : 27 Nisan 2025 Pazar 16:38   Okunma : 356

(ANKARA) - CHP`nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Demokrasiden ve milli iradeden nasibini almamış zat-ı muhtereme hatırlatalım: İstanbullu kimi tercih etti? 31 Mart 2019 13 bin oy, 23 Haziran 2019 800 bin oy, 31 Mart 2024 1 milyon oy farkıyla Ekrem İmamoğlu ve ekibini tercih etti. İstanbullu üç seçimde talana ve ranta ‘dur` diyerek Kanal İstanbul ucubeni katmerli şekilde reddetti. Peki her üç seçimi de kazanan Ekrem İmamoğlu ve ekibi neler yaptı" diyerek İBB`nin icraatlarını sıraladı.

Silivri`deki Marmara Cezaevi`nde tutuklu bulunan CHP`nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin (İBB) icraatlarına ilişkin paylaşım yaptı. İmamoğlu`nun paylaşımı şöyle:

"Demokrasiden ve milli iradeden nasibini almamış zat-ı muhtereme hatırlatalım: İstanbullu kimi tercih etti? 31 Mart 2019 13 bin oy, 23 Haziran 2019 800 bin oy, 31 Mart 2024 1 milyon oy farkıyla Ekrem İmamoğlu ve ekibini tercih etti. İstanbullu üç seçimde talana ve ranta ‘dur` diyerek Kanal İstanbul ucubeni katmerli şekilde reddetti. Peki her üç seçimi de kazanan Ekrem İmamoğlu ve ekibi neler yaptı:

65,1 km toplam hat uzunluğuna sahip altı metro. 4 kent ormanı, 15 yaşam vadisi ve parklarla toplam 13 milyon 870 bin metrekare yeşil alan. 111 Yuvamız İstanbul kreşi. 14 öğrenci yurdu. 388 bin 18 öğrenciye 2 milyar 946 milyon 349 bin 600 TL üniversiteli bursu. 297 bin çocuğa toplamda 37 milyon litre Halk Süt. 18 kent lokantası. 753 bin anneye Anne Kart. 245 bin kişiye özel sektörde istihdam sağlayan Bölgesel İstihdam Ofisleri. Yeni kültür merkezleri, müzeler, kütüphaneler. 974 ecdat yadigarı eserin restorasyonu. Sel baskınlarına son veren 65 milyar TL`lik İSKİ altyapı yatırımı. 39 yeni meydan, düzenlenen caddeler, işgallere son verilen sahil hatları. Yenidoğan, evlilik, ‘Sen oku diye` desteği. Çiftçilere sağlanan 54 milyonu aşkın ücretsiz fide ve üretim destekleri. Kangren olmuş mahallelerde imar ve tapu çözümleri. Her birimde artan kadın istihdamı. Avrupa`nın en büyük enerji ve dönüşüm tesisleri. Yeni spor tesisleri ve organizasyonları. Yeni halk ekmek fabrikası ve büfeler. Emeklilere pazar desteği. 900 bin ilkokul ve ortaokul öğrencisine sağlanan beslenme desteği. Adil, özenli sosyal destekler. Askıda Fatura ile ödenen yüz binlerce fatura. On binlerce aileyi güvenli yuvalara kavuşturan kentsel dönüşümler. Yaşam Merkezleri. Deniz Taksiler, Deniz Dolmuşlar, canlanan Haliç Tersanesi. İstanbul Vakfı. Yeni metrobüsler, yeni otobüsler. Ulaşım çözümleri için 9 milyar TL yatırımları… Daha birçok güzel şeyi yaptı. Milletimiz kimi, neyi tercih edeceğini iyi bilir. Millet büyüktür."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA