17 Nisan 2026 Cuma

16:19   İRAN: HÜRMÜZ BOĞAZı TICARI GEMILERE AÇıLDı   16:18   ZEYNEL EMRE: "MILLI EĞITIM BAKANı TOPLUMU KUTUPLAŞTıRMAK YERINE OKULLARDAKI BU ŞIDDET OLAYLARıNA EĞILMELIDIR"   16:17   KAHRAMANMARAŞ VALILIĞI: "AYSER ÇALıK ORTAOKULU’NUN TÜM ÖĞRENCI VE PERSONELININ EĞITIM-ÖĞRETIM FAALIYETLERINE ŞEHIT TEBERNUŞ ÖZLER ORTAOKULU BINASıNDA DEVAM ETMESINE KARAR VERILMIŞTIR"   14:56   ÖZGÜR ÖZEL, BARSELONA’DA ÖNCEKI FILISTIN BAŞBAKANı IŞTIYYE ILE GÖRÜŞTÜ   14:53   SAĞLıK MESLEK ÖRGÜTLERI: "HASTANELER SAVAŞ ALANı DEĞILDIR!"   14:46   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASı... ESKI TUNCELI VALISI TUNCAY SONEL AÇıĞA ALıNDı   14:33   MEZITLI’NIN HAFıZASı, TAŞ MEKTEP’TE YENIDEN HAYAT BULUYOR   13:36   8’INCI CUMHURBAŞKANı TURGUT ÖZAL, VEFATıNıN 33’ÜNCÜ YıLıNDA KABRI BAŞıNDA ANıLDı   13:34   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASı... İÇIŞLERI BAKANLıĞı, ESKI TUNCELI VALISI TUNCAY SONEL HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATTı   13:31   KAHRAMANMARAŞ VALILIĞI: YARALANAN 8 ÖĞRENCIDEN 5’ININ TEDAVISI YOĞUN BAKıMDA SÜRDÜRÜLÜYOR   10:02   AKKUYU NÜKLEER SANTRALI’NDE ELEKTRIK ÜRETIMI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı   09:02   MERSIN’DE İKONIK BULUŞMA! COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı GELENEKSEL TÜRK LOKUMUYLA HARMANLANDı: KADıN ELI DEĞINCE LEZZET İKIYE KATLANDı   22:30   İZMIR’DE ’MESLEK FABRIKASı’ HATTıNDA TANSIYON YÜKSEK: ’BIZI BINALARLA YıLDıRAMAZLAR!’   18:40   ’İSTANBUL DEPREMINDE ORAYA CESET TORBASı YETIŞMEZ!’ İBB DAVASıNDA TÜYLERI ÜRPERTEN SAVUNMA   18:30   OKULLARDA SILAHLı SALDıRı DEPREMI: İSTANBUL’DA ÖĞRENCILER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ! "ÖLMEYE DEĞIL OKUMAYA GELDIK"   16:44   GÜLISTAN DOKU’NUN ANNESI BEDRIYE DOKU: KıZıMıN KEMIKLERINI ISTIYORUM   15:54   KESK VE EĞITIM SEN’DEN MEB ÖNÜNDE ÇAĞRı: "OKULLARıN GÜVENLIKLI HALE GETIRILMESINI ISTIYORUZ, ORTAK TALEP BUDUR"   15:52   SıNıR TANıMAYAN GAZETECILER’DEN SOSYAL MEDYA PLATFORMU X HAKKıNDA DEZENFORMASYON GEREKÇESIYLE YENI SUÇ DUYURUSU   15:47   CHP’LI VELI AĞBABA: "BU AKAN KANLARıN DA BU ÖĞRENCILERIMIZIN, BIR ÖĞRETMENIMIZIN DE SORUMLULUĞU MILLI EĞITIM BAKANı’NDADıR"   15:14   ADıYAMAN BALYANLıLAR DERNEĞI’NDEN OKULDA ŞIDDET TEPKISI: "OKULLAR SILAHıN DEĞIL, KALEMIN YUVASıDıR!"  
 
     
   

Ekrem İmamoğlu: “Demokrasiden ve milli iradeden nasibini almamış zat-ı muhtereme hatırlatalım: İstanbullu kimi tercih etti”


CHP`nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Demokrasiden ve milli iradeden nasibini almamış zat-ı muhtereme hatırlatalım: İstanbullu kimi tercih etti? 31 Mart 2019 13 bin oy, 23 Haziran 2019 800 bin oy, 31 Mart 2024 1 milyon oy farkıyla Ekrem İmamoğlu ve ekibini tercih etti. İstanbullu üç seçimde talana ve ranta ‘dur` diyerek Kanal İstanbul ucubeni katmerli şekilde reddetti. Peki her üç seçimi de kazanan Ekrem İmamoğlu ve ekibi neler yaptı” diyerek İBB`nin icraatlarını sıraladı.

 

Tarih : 27 Nisan 2025 Pazar 16:38   Okunma : 723

(ANKARA) - CHP`nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Demokrasiden ve milli iradeden nasibini almamış zat-ı muhtereme hatırlatalım: İstanbullu kimi tercih etti? 31 Mart 2019 13 bin oy, 23 Haziran 2019 800 bin oy, 31 Mart 2024 1 milyon oy farkıyla Ekrem İmamoğlu ve ekibini tercih etti. İstanbullu üç seçimde talana ve ranta ‘dur` diyerek Kanal İstanbul ucubeni katmerli şekilde reddetti. Peki her üç seçimi de kazanan Ekrem İmamoğlu ve ekibi neler yaptı" diyerek İBB`nin icraatlarını sıraladı.

Silivri`deki Marmara Cezaevi`nde tutuklu bulunan CHP`nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin (İBB) icraatlarına ilişkin paylaşım yaptı. İmamoğlu`nun paylaşımı şöyle:

"Demokrasiden ve milli iradeden nasibini almamış zat-ı muhtereme hatırlatalım: İstanbullu kimi tercih etti? 31 Mart 2019 13 bin oy, 23 Haziran 2019 800 bin oy, 31 Mart 2024 1 milyon oy farkıyla Ekrem İmamoğlu ve ekibini tercih etti. İstanbullu üç seçimde talana ve ranta ‘dur` diyerek Kanal İstanbul ucubeni katmerli şekilde reddetti. Peki her üç seçimi de kazanan Ekrem İmamoğlu ve ekibi neler yaptı:

65,1 km toplam hat uzunluğuna sahip altı metro. 4 kent ormanı, 15 yaşam vadisi ve parklarla toplam 13 milyon 870 bin metrekare yeşil alan. 111 Yuvamız İstanbul kreşi. 14 öğrenci yurdu. 388 bin 18 öğrenciye 2 milyar 946 milyon 349 bin 600 TL üniversiteli bursu. 297 bin çocuğa toplamda 37 milyon litre Halk Süt. 18 kent lokantası. 753 bin anneye Anne Kart. 245 bin kişiye özel sektörde istihdam sağlayan Bölgesel İstihdam Ofisleri. Yeni kültür merkezleri, müzeler, kütüphaneler. 974 ecdat yadigarı eserin restorasyonu. Sel baskınlarına son veren 65 milyar TL`lik İSKİ altyapı yatırımı. 39 yeni meydan, düzenlenen caddeler, işgallere son verilen sahil hatları. Yenidoğan, evlilik, ‘Sen oku diye` desteği. Çiftçilere sağlanan 54 milyonu aşkın ücretsiz fide ve üretim destekleri. Kangren olmuş mahallelerde imar ve tapu çözümleri. Her birimde artan kadın istihdamı. Avrupa`nın en büyük enerji ve dönüşüm tesisleri. Yeni spor tesisleri ve organizasyonları. Yeni halk ekmek fabrikası ve büfeler. Emeklilere pazar desteği. 900 bin ilkokul ve ortaokul öğrencisine sağlanan beslenme desteği. Adil, özenli sosyal destekler. Askıda Fatura ile ödenen yüz binlerce fatura. On binlerce aileyi güvenli yuvalara kavuşturan kentsel dönüşümler. Yaşam Merkezleri. Deniz Taksiler, Deniz Dolmuşlar, canlanan Haliç Tersanesi. İstanbul Vakfı. Yeni metrobüsler, yeni otobüsler. Ulaşım çözümleri için 9 milyar TL yatırımları… Daha birçok güzel şeyi yaptı. Milletimiz kimi, neyi tercih edeceğini iyi bilir. Millet büyüktür."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA