21 Mayıs 2025 Çarşamba

10:54   ERHAN ADEM: “HAL DENETIM YETKISININ DEVRI DOĞRUDAN BIR GASP, AÇıK BIR DEMOKRASI VE EKONOMI DARBESIDIR”   10:47   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... ENSAR AYTEKIN: "AMAÇ BELEDIYELERI HUKUKEN DE FIILEN DE ÇALıŞAMAZ HALE GETIRMEKTIR"   10:30   TBMM BAŞKANVEKILI KARACA`DAN NUMAN KURTULMUŞ`A TEPKI: "BU YALNıZCA BANA YÖNELIK BIR DıŞLAMA DEĞIL, ANAYASAL DÜZENIN TASFIYESIDIR"   10:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE HAVADA, KARADA VE DENIZDE 19 MAYıS COŞKUSU YAŞANDı   09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, HALKKENT MERCEK`TE "ÇOCUK OYUN ODASı"Nı HIZMETE SUNDU   09:35   TKP GENEL SEKRETERI OKUYAN: "GELIN ŞU HOLDING, TARIKAT DÜZENINDEN BIRLIKTE KURTULALıM. BURADAN TOPLUMA BIR FAYDA YOK"   09:15   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... ALI MAHIR BAŞARıR: "BU, OLABILECEK BIR ŞEY DEĞIL. MASUMIYET KARINESI, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ AYAKLAR ALTıNA ALıNMıŞ"   01:28   ESKIŞEHIR`DE CHP`NIN YÜRÜYÜŞÜNDE KONUŞAN ÜNIVERSITE ÖĞRENCISI: ANNEM YARALARıMı GÖRDÜ AĞLADı   01:15   EKREM İMAMOĞLU: BU ÜLKENIN KADERI YA DEĞIŞECEK YA DEĞIŞECEK   23:59   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... AYLIN NAZLıAKA: AYAĞıMıZı GAZ PEDALıNA KOYDUK. SANDıK ÖNÜMÜZE, ADAY YANıMıZA GELENE KADAR AYAĞıMıZı GAZDAN ÇEKMEYECEĞIZ   23:43   DEVA PARTISI`NDEN ISTIFA ETTI “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGINDE CHP ROZETI TAKTı... SEDA KAYA ÖSEN: CHP`YE SAHIP ÇıKMAYı BIR VATAN GÖREVI OLARAK GÖRÜYORUM   23:22   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... GÖKHAN GÜNAYDıN: O SANDıK BURAYA GELECEK VE TARIHIN ÇÖPLÜĞÜNE GITMESI GEREKENLER GIDECEK   23:20   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: YENI ANAYASA NOKTASıNDA ÇALıŞMAMAK VEYA ONU ERTELEMEK MÜMKÜN DEĞIL   23:02   DEM PARTI GENÇLIK MECLISI YK ÜYESI VE PM ÜYESI LIVAN ORMAN GÖZALTıNA ALıNDı   22:59   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... BERKAY GEZGIN: ATATÜRK`ÜN BIZE EMANET ETMIŞ OLDUĞU BU ÜLKEYI, FIKRI HÜR, VICDANı HÜR, BIZ GENÇLER KURTARACAĞıZ   22:56   CHP`YE KATıLAN İZMIR MILLETVEKILI SEDA KAYA ÖSEN: CHP, CUMHURIYET`IN BAĞıMSıZ KALAN SON KURUMUDUR   22:38   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESI`NE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... TAYFUN KAHRAMAN, "GÜNDOĞDU MEYDANı, MILLETIMIZI BIRLEŞTIREN `TÜRKIYE İTTIFAKı`NıN RESMI OLDU"   22:35   AK PARTILI RIZE BELEDIYESI, GITARISTI ERDOĞAN`ı ELEŞTIRDIĞI IÇIN RIZE`DEKI MADRIGAL GRUBU`NUN KONSERINI IPTAL ETTI   22:26   AK PARTI`LI ÇELIK`TEN ÖZGÜR ÖZEL`E `YEREL DIKTATÖR` TEPKISI: CUMHURBAŞKANıMıZıN LIDERLIĞI HAKKıNDA SÖZ SÖYLEMESI TRAJIK BIR DURUMDUR   22:17   CHP`NIN İZMIR`DEKI "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL, "TERÖRSÜZ VE DEMOKRATIK BIR TÜRKIYE KOMISYONU KURULMALıDıR"  
 
     
   

Ali Öztunç: Jammer kullanmak İmamoğlu`na yasak ama Bilal Erdoğan`a serbest, öyle mi? Erdoğan ailesine, AK Partililere serbest ama muhaliflere yasak


CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "Jammer kullanmak İmamoğlu`na yasak ama Bilal Erdoğan`a serbest, öyle mi? Erdoğan ailesine, AK Partililere serbest ama muhaliflere yasak. Kahramanmaraş`ın belediyesi, 2011 tarihinde jammer ihalesi açmış. Kahramanmaraş Belediyesi jammer alabiliyor, ihale açıyor ama İBB Başkanı kullanamıyor, öyle mi? AKP devleti kullanarak herkesi dinlettiği için rakipleri de jammerları kullanmak durumunda kalıyorlar" dedi.

 

Tarih : 29 Nisan 2025 Salı 13:31   Okunma : 468

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, TBMM`de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP`nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun bir otel ziyareti sırasında bavullarla taşınan jammerların bazı yayın organlarından servis edilmesinin ardından başlayan tartışmalara ilişkin konuşan Öztunç, şöyle konuştu:  

"Jammer kullanmak İmamoğlu`na yasak ama Bilal Erdoğan`a serbest, öyle mi? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, 16 milyonluk bir kentin belediye başkanı, dünyanın en büyük metropollerinden birinin belediye başkanı jammer kullanamayacak ama Bilal Erdoğan kullanabilecek... Bilal Erdoğan`ın gezilerine bakın, jammerlar, her türlü frekans kesiciler mevcut. Erdoğan ailesine, AK Partililere serbest ama muhaliflere yasak. Emniyet Genel Müdürlüğü, ‘Belediye başkanları kullanamaz, suçtur` diyor. Hangi belediye başkanları? Kahramanmaraş`ın belediyesi, 2011 tarihinde jammer ihalesi açmış. Kahramanmaraş Belediyesi jammer alabiliyor, ihale açıyor ama İBB Başkanı kullanamıyor, öyle mi? Van Gürpınar Belediyesi 2017 tarihinde, bir adet araç tipi jammer için ihale açmış. Öyle bir dönemdeyiz ki demokrasi yok, hükümet siyasi rakiplerini dinliyor, dinletiyor, onların atacağı siyasi hamleleri öğrenmeye çalışıyor. Burada asıl ayıp jammerın kullanılır hale gelmesidir. AKP devleti kullanarak herkesi dinlettiği için rakipleri de jammerları kullanmak durumunda kalıyorlar."

"Erdoğan koltuğu için Türkiye demokrasisini bitiriyor"

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`in yurt dışındaki yatırım görüşmelerini de eleştiren Öztunç, ekonominin iktidarın siyasetine kurban gittiğini belirterek, "Sayın Mehmet Şimşek, boşa kürek çekiyorsun. Amerika`da, IMF`de, Dünya Bankası`nda boşa kürek çekiyorsun. Yabancı yatırımcılara gidiyorsun, 2 bine yakın yatırımcıyla görüştüğünü söylüyorsun. Sen kaşıkla topluyorsun, birileri kepçeyle dağıtıyor. Yurt dışında yalvararak, minnet ederek kaşıkla topluyorsun; senin Cumhurbaşkanı`n kepçeyle dağıtıyor. Şimşek diyor ki, ‘Yabancı yatırımcılarla yaptığımız sohbette ilk soru, Türkiye`nin iç siyasi dengesi.` Daha çok sorarlar bunu sizde bu akıl, bu Genel Başkan oldukça, Türkiye`de demokrasiyi katletmeye devam ettikçe daha bu sorularla çok muhatap olursun. Erdoğan koltuğu için Türkiye demokrasisini bitiriyor. Sadece demokrasiyi değil, ekonomiyi bitiriyor" diye konuştu.   

Öztunç, İstanbul`da 23 Nisan`da meydana gelen 6.2`lik depreme dikkat çekerek 6 Şubat depremlerinin ardından yaşanan mağduriyetlerin hala devam ettiğini şu sözlerle ifade etti: 

"Siyaset, bürokrasi, medya unutmuştu depremi. Ta ki İstanbul`da deprem kendini yeniden hatırlatana kadar. Deprem kendisini hatırlatmadan tedbir almak gerekir, dirençli kentler yaratmak gerekir ama Türkiye`de şöyle bir şey var: Deprem oluyor, arama kurtarma çalışmaları, magazinel haberler... Sonra herkes işine bakıyor, unutuyorlar ta ki yeni deprem olana kadar. Kanal İstanbul`a harcayacağın parayı İstanbul`un dirençli bir kent haline getirilmesine harcasana. Ne idiği belirsiz bir Kanal İstanbul, rant elde edilmek için kurulmuş bir masal. Para oraya akacak, rant elde edilecek; peki İstanbul`un deprem gerçeği ne olacak? 6 Şubat depreminin üzerinden 1000`e yakın gün geçiyor. Kahramanmaraş hala perişan, deprem bölgesi hala sıkıntı içinde. Konteyner kentler zar zor kurulmuştu, şimdi konteyner kentte yaşayan yurttaşlara ‘Çıkın` deniyor. Nereye gidecek bu insanlar? ‘Devlet size daha ne kadar baksın` diyorlar. Devlet bakacak, görevi bu." 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA