1 Mayıs 2026 Cuma

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Bozkurt`tan, Cem Aydın`ın davası öncesi açıklama: "Gücümüzü saraylardan değil, halktan alıyoruz"


CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Deniz Bozkurt, Genel Başkan Cem Aydın`ın yarın Silivri 1 No`lu duruşma salonunda görülecek davasıyla ilgili, "Bizi yargılayanlar, bizi susturmaya çalışanlar bilmelidir ki gençlerin siyaset yapmasını engellemek için kurulan her tuzak, her komplo bizim azmimizi ve kararlığımızı daha da artırıyor. Çünkü biz gücümüzü saraylardan değil, halkın bizzat kendisinden alıyoruz" dedi.

 

Tarih : 29 Nisan 2025 Salı 14:55   Okunma : 369

(İSTANBUL) - CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Deniz Bozkurt, Genel Başkan Cem Aydın`ın yarın Silivri 1 No`lu duruşma salonunda görülecek davasıyla ilgili, "Bizi yargılayanlar, bizi susturmaya çalışanlar bilmelidir ki gençlerin siyaset yapmasını engellemek için kurulan her tuzak, her komplo bizim azmimizi ve kararlığımızı daha da artırıyor. Çünkü biz gücümüzü saraylardan değil, halkın bizzat kendisinden alıyoruz" dedi. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek`e yönelik paylaşımı nedeniyle CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın hakkında 5 yıl 4 aya kadar hapis cezası ve siyasi yasak istenelilen dava yarın saat 10.00`da Silivri 1`Nolu salonda görülecek. Dava öncesi CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Deniz Bozkurt ve CHP Gençlik Kolları MYK üyeleri açıklama yaptı.

Davanın gençleri korkutmak ve sindirmek için yapılan bir operasyon olduğunu söyleyen Bozkurt, şöyle konuştu:

"Bu ülkenin 70 yıllık en köklü gençlik örgütünün neferleri, CHP`nin Gençlik Kollarının Merkez Yönetim Kurulu üyeleri olarak Silivri`den tüm halkımıza, gençlere sesleniyoruz, yarın saat 10.00`da burada Gençlik Kolları Genel Başkanımız Cem Aydın`ın davası görülecek. Sonda söyleyeceğimizi başta söyleyelim, bu dava, gençleri korkutma ve sindirme operasyonudur. Siyasallaşmış yargı eliyle bizleri korkutamazsınız, sindiremezsiniz. Bir milim bile geri adımı bizlere attıramazsınız. Genel Başkanımız Cem Aydın`ı ve gençleri susturmaya yönelik başlatılan bu operasyondan hemen sonra bizler kırmızı yeleklerimizi giydik. Yurdumuzun dört bir yanında 81 ilde sokak sokak, meydan meydan, kapı kapı dolaştık. Bu süreçte yüz bine yakın üye arkadaşımız aramıza katıldı, yeni genç arkadaşlarımız aramıza katıldı. Yüz binlerde olan üye sayımız bizleri korkutmak ve sindirmek istedikleri bu süreçte 200 bine çıktı. Korkmadık daha güçlü mücadele ettik.

"Daha eşit, adil, özgür bir Türkiye için mertçe mücadele ediyoruz bunun için yargılanıyoruz"

Genel Başkanımız Cem Aydın`ın yargılanmasının bir kişiyi hedef aldığını bilsin ki bu ülkede binlerce Cem Aydın var. Biz bitmeyiz, biz tükenmeyiz çünkü bizler Cumhuriyet`in bekçileri bu ülkenin çalışkan ve cesur gençleriyiz. Mücadele azmimizi ve cesaretimizi bu toprakları dolduran milyonlarca gençten alıyoruz. Bu ülkenin gençleri daha iyi koşullarda hak ettikleri gibi yaşayabilsinler diye mücadele ediyoruz. Bize sunulan bu geleceksizliği reddediyoruz. Daha eşit, adil, özgür bir Türkiye için mertçe mücadele ediyoruz, bunun için yargılanıyoruz. Çalışkanlığımızdan korkuyorlar ama bilsinler ki durmayacağız. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel liderliğinde kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz.

"Cem Aydın`ın yanında olmaya onunla birlikte aslanlar gibi yürümeye devam edeceğiz"

`Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu`nu yanımızda, erken seçim sandığını önümüzde istiyoruz` demeye devam edeceğiz. Vazgeçeceğimizi düşünüyorlar, vazgeçmeyeceğiz işte bunun için yargılanıyoruz. Bizi yargılayanlar, bizi susturmaya çalışanlar bilmelidir ki gençlerin siyaset yapmasını engellemek için kurulan her tuzak, her komplo azmimizi ve kararlığımızı daha da artırıyor. Çünkü biz gücümüzü saraylardan değil, halkın bizzat kendisinden alıyoruz. Buradan bir kez daha ilan ediyoruz, CHP Gençlik Kolları tüm kurullarıyla, 81 il başkanıyla, MYK üyeleriyle bugün İstanbul`da toplanmıştır. Yarın bu davada binlerce arkadaşımızla Silivri`de olacağız. Cem Aydın`ın yanında olmaya, onunla birlikte aslanlar gibi yürümeye devam edeceğiz. Yarın saat 10.00`da tüm genç arkadaşlarımızı Silivri`ye davet ediyoruz. Bu dava bizim davamız. Bu ülke bizim geleceğimiz. Bu Cumhuriyet atamızdan bize mirastır."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA