8 Ocak 2026 Perşembe

15:46   GÜLCAN KıŞ: “BU MALI DISIPLIN DEĞIL, BELEDIYELERE YÖNELIK SIYASI CEZALANDıRMADıR”   15:45   GÜL ÇIFTCI BINICI: "SEÇMENLERIN SERBEST IRADELERI DıŞıNDA KIŞISEL VERILERININ BIR SIYASI PARTI ÜYELIĞINE ÇEVRILMESI TAM BIR IRONIDIR"   15:42   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN DEMOKRASI VE ADALET VURGUSU: “DEMOKRATIK BIR HUKUK DEVLETINDE IKTIDARıN TEK MEŞRUIYETI SANDıKTıR”   15:42   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, AK PARTI’YE KATıLAN ÜÇ MILLETVEKILINE ROZETLERINI TAKTı   15:40   SURIYE ORDUSU, HALEP’TEKI SDG MEVZILERINI MEŞRU HEDEF ILAN ETTI   13:31   BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI İLE MERSIN DAHA DA GÜVENLI   10:06   “CDP’DEN A- SKORUYLA MERSIN: KÜRESEL İKLIM MÜCADELESINDE LIDER KENT”   07:24   MERSIN’DE ÇIÇEKÇILER ODASı YENI DÖNEME GÜÇLÜ BAŞLADı   23:58   “CHP MERSIN’DEN AKDENIZ’DE MAHALLE MAHALLE DAYANıŞMA VE ÇÖZÜM SEFERBERLIĞI”   20:18   ÖZGÜR ÖZEL’DEN YAPAY ZEKÂ PROVOKASYONUNA SERT TEPKI: “HODRI MEYDAN, BU ÜLKEDE NE SEÇILENE NE SEÇENE DOKUNDURTURUZ”   19:49   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ABD’YE SERT ÇıKıŞ: “TRUMP DÜZENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ, BU HAYDUTLUĞA KARŞı SUSULAMAZ”   19:47   AVRUPA’DAN GRÖNLAND MESAJı: “KARAR YETKISI YALNıZCA DANIMARKA VE GRÖNLAND HALKıNıN”   19:40   BM GÜVENLIK KONSEYI’NDE ABD’YE SERT TEPKI: “MADURO’NUN KAÇıRıLMASı ULUSLARARASı HUKUKA DARBEDIR”   19:32   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “7 KEZ ŞIKÂYET ETTIK, MAL BILDIRIMINE BAKıN ARTıK!”   19:05   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TÜİK VE IKTIDARA SERT ÇıKıŞ: “TÜRKIYE SOSYAL PATLAMANıN EŞIĞINDE, EMEKLIYI BU HALDE BıRAKAMAYıZ”   19:03   MEZITLI’DE ÇEVRECI DÖNÜŞÜM: GÜNEŞ ENERJILI KAPALı SEMT PAZARı HIZMETE AÇıLDı   18:58   TOROSLAR’DA MERDIVEN ALTı ŞALGAM İMALATHANESINE MÜHÜR: 10 TON SAĞLıKSıZ ÜRÜN İMHA EDILDI   18:45   MERSIN’DE ÇOCUKLARA GÜÇLÜ MESAJ: ZORBALıĞıN PANZEHRI EMPATI!   09:30   AKİB, 2025’TE 16,8 MILYAR DOLARLıK İHRACATLA GÜCÜNÜ KANıTLADı   09:20   MERSIN’DE ÇÖZÜMÜN ADRESI: TEKSIN 2025’TE 1 MILYON 250 BIN ÇAĞRıYı YANıTLADı  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, MSK Erkek Basketbol Takımı`na tribünden destek verdi


Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi`nde mücadele eden Mersin Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, 28. haftada Bursaspor Yörsan`ı ağırladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer`in de tribünde yerini alarak takıma destek verdiği maçın galibi, 89-82 skorla MSK oldu.

 

Tarih : 3 Mayıs 2025 Cumartesi 16:18   Okunma : 452

(MERSİN) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi`nde mücadele eden Mersin Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, 28. haftada Bursaspor Yörsan`ı ağırladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer`in de tribünde yerini alarak takıma destek verdiği maçın galibi, 89-82 skorla MSK oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi`nde play-off`a kalma mücadelesi veren MSK Erkek Basketbol Takımı, 28. haftada evinde Bursaspor Yörsan`ı ağırladı. Maçın galibi, 89-82 skorla MSK oldu.

Servet Tazegül Spor Salonu`nda oynanan karşılaşmayı Seçer`in yanı sıra CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ile Hasan Ufuk Çakır, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Mersin Ticaret Borsası Meclis Başkanı Münir Şen, MSK Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Üstündağ, Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Servet Özdemir, Meclis üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda taraftar izledi.

Karşılama mücadele dolu geçti

Oynanan maçın ilk periyodunu 25-17 önde tamamlayan "Carettalar", ikinci periyodu da 46-33 skorla tamamlayarak devre arasına girdi. MSK, üçüncü periyodu ise 70-50 tamamladı. Mersinli basketbolseverlerin desteğini de arkasına alan MSK, son periyodu da 89-82 tamamlayarak parkeden galibiyetle ayrıldı.

Büyükşehir, MSK karşılaşmasında da çevre farkındalığı yarattı

Karşılaşmanın devre arasında ise Mersin Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı koordinesinde, kent genelinde plastik kullanımını azaltmak ve sıfır atık bilincini yaygınlaştırmak amacıyla Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edilen REMEDIES-2 programı ile hibe almaya hak kazanılan ‘Plastiksiz Mersin Sahilleri İçin Birleşiyoruz` projesinin tanıtımı yapıldı. Renklerini MSK`dan esinlenerek alan ve Adnan Menderes sahil şeridinde belirlenen alanlara yerleştirilen altı adet plastik toplama kumbarasından bir tanesi sahaya getirildi ve taraftarların çocukları kumbaraya plastik şişe atıklarını attı.

Plastik atıkların çevreye olumsuz etkileri konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen proje, MSK karşılaşmasında da tanıtılmış oldu. Basketbolcuların ve seyircilerin içmiş oldukları tüm suların plastik şişe atıkları kumbaraya atıldı.

Sıfır atık ve geri dönüşüm ilkesi ile hareket eden Büyükşehir, plastik atıklarda bulunan mavi kapakları da yeniden kullanıma kazandırıyor. Toplanan mavi kapaklar Mercan 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi`ne getirilerek, kırıcı makineleri yardımıyla hammaddeye çevriliyor. Kırılmış olan plastiklerden daha sonra daha sonra enjeksiyon makinesi yardımıyla süs bitkisi dikilebilecek saksılar üretiliyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA