5 Kasım 2025 Çarşamba

23:47   İMAMOĞLU’NDAN ÜMRANIYE’YE DIRENIŞ ÇAĞRıSı: “YA HEP BERABER, YA HIÇBIRIMIZ!”   16:52   AYM BAŞKANı ÖZKAYA: “ADALET YALNıZCA MAHKEME SALONLARıNDA DEĞIL, HAYATıN HER ALANıNDA BIR PUSULADıR”   16:45   TÜSİAD’DAN DEM PARTI’YE KRITIK ZIYARET: EKONOMI VE DEMOKRASI GÜNDEMDE   16:32   ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “BAŞSAVCı AKıN GÜRLEK, MAAŞıN DıŞıNDA GELIRIN VAR Mı?”   16:16   BAROLAR BIRLIĞI BAŞKANı: “DEMIRTAŞ KARARı EZBERE YORUMLANAMAZ!”   16:13   TOROSLAR BELEDIYESI, ÇEVRE BILINCINI ÇOCUK YAŞTA KAZANDıRıYOR   16:11   TARSUS BELEDIYE MECLISI KASıM AYı OLAĞAN TOPLANTıSıNı GERÇEKLEŞTIRDI   16:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A "DEMOKRASI TRENI" TEPKISI   16:07   TÜLAY HATIMOĞULLARı: BARıŞıN SAVUNUCUSU OLAN YOLDAŞLARıMıZ SERBEST BıRAKıLMALı   16:05   BAHÇELI: DEMIRTAŞ’ıN TAHLIYESI TÜRKIYE IÇIN HAYıRLARA VESILE OLACAKTıR   12:56   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN “ETEM ÇALıŞKAN ILE ATATÜRK YOLCULUĞU” SERGISI   12:53   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: “GENÇLERIMIZ İÇIN ULUSLARARASı İŞ BIRLIKLERI KURUYORUZ”   12:50   MERCEK’TE ‘SAÇ RENKLENDIRME’ KURSUNA YOĞUN İLGI   09:22   MESKİ’DEN SAYAĞZı’NA 1000 TONLUK KONFOR: ALTYAPıDAN ASFALTA TAM DÖNÜŞÜM   08:14   CHP MYK’DA SERT GÜNDEM: OPERASYONLAR, DAVALAR VE VICDANLı ADALET   23:57   TOROSLAR BELEDIYESI KASıM VIZYONUNU AÇıKLADı: GENÇLERE BURS, MAHALLELERE HIZMET, ÜRETICIYE SAHIPLENME   23:52   “SıNDıRGı’DA GECEYI BÖLEN DEPREM: 4,3 ŞIDDETINDE SARSıNTı”   23:49   AVRUPA’DAN HUKUK MESAJı: DEM PARTI, AİHM KARARıNA “TOPLUMSAL BARıŞ İÇIN ADıM ATıN” DEDI   23:33   TUTDERE’DEN TBMM BAŞKANı’NA NET MESAJ: “BELEDIYE BAŞKANLARıNA TUTUKLAMA ÖLÇÜSÜZ”   23:27   DEMIRTAŞ’TAN AİHM KARARıNA DUYGUSAL YANıT: “ÖZGÜR GÜNLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE”  
 
     
   

Sırrı Süreyya Önder vefat etti... Meral Danış Beştaş: "Kuşaklar boyunca adın barışla anılacak"


HDK Eş Sözcüsü Meral Danış Beştaş, çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için “Barışa, kardeşliğe, eşitliğe adanmış bir ömür sürdün; bu topraklar üzerinde barışın mümkünlüğü uğruna ömrünü adadın. Biliyorum kuşaklar boyunca adın barış ile anılacak. Şimdi gitmelerin sonsuz yolculuğuna yazılıdır adın… Ülküsünü kurduğun barış mücadelesini sensiz sürdürmenin acısı ile başbaşayız şimdi; ama görevimiz, o görevi tamamlamaktır artık” mesajını paylaştı.

 

Tarih : 3 Mayıs 2025 Cumartesi 18:01   Okunma : 418

(ANKARA) - HDK Eş Sözcüsü Meral Danış Beştaş, çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için “Barışa, kardeşliğe, eşitliğe adanmış bir ömür sürdün; bu topraklar üzerinde barışın mümkünlüğü uğruna ömrünü adadın. Biliyorum kuşaklar boyunca adın barış ile anılacak. Şimdi gitmelerin sonsuz yolculuğuna yazılıdır adın… Ülküsünü kurduğun barış mücadelesini sensiz sürdürmenin acısı ile başbaşayız şimdi; ama görevimiz, o görevi tamamlamaktır artık” mesajını paylaştı.

Sırrı Süreyya Önder`in vefatının ardından HDK Eş Sözcüsü Meral Danış Beştaş, sosyal medya hesabı üzerinden taziye mesajı paylaştı. Beştaş`ın mesajı şöyle:

“Bu satırları yazıyor olmak çok zor. Barışa, kardeşliğe, eşitliğe adanmış bir ömür sürdün; bu topraklar üzerinde barışın mümkünlüğü uğruna ömrünü adadın. Biliyorum kuşaklar boyunca adın barış ile anılacak. Hiç kolay değildi bu uğurda mücadele etmek, bir düşün peşinden gitmek. Şimdi gitmelerin sonsuz yolculuğuna yazılıdır adın… Ülküsünü kurduğun barış mücadelesini sensiz sürdürmenin acısı ile baş başayız şimdi; ama görevimiz, o görevi tamamlamaktır artık. Işıklar içinde uyu.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA