27 Ekim 2026 Salı

10:59   SÜRÜCÜLER DIKKAT! 1 KASıM’DA DEPOLAR ALEV ALACAK: BENZIN VE MOTORINE YÜKLÜ ZAM KAPıDA!   10:35   SıRBISTAN’DA TARIHI DEPREM! 12 YıLLıK VUCIC DEVRI BITTI: ÖĞRENCILER SANDıKTAN ZAFERLE ÇıKTı   10:01   MEDYA DÜNYASıNDA BASKıLAR SÜRÜYOR: GAZETECILERIN TUTUKLANMASı VE ETIK TARTıŞMALARı DERINLEŞIYOR   09:59   MERSIN’DE TURIZM SEKTÖRÜNE DEV DESTEK: MERCEK’LE YENI BIR MESLEK KAPıSı AÇıLıYOR!   16:31   CUMHURIYETIN 103. YıLıNA ÖZEL UNUTULMAZ GECE: MERSIN DOB ’ÜÇ DESTAN’ İLE SANATSEVERLERLE BULUŞUYOR   16:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN AKDENIZ’E DEV YATıRıM: 659 BIN TON ASFALT, 750 MILYONLUK KAVŞAK!   20:23   LÖSEV’DEN 28. YıLDA DEV ETKINLIK: GÜNDOĞDU’DAN KÜLTÜRPARK’A TURUNCU KORTEJ!   20:20   TARSUS’UN YEŞIL ALTıNı COŞKUYLA KUTLANıYOR: 3. ULUSLARARASı SARıULAK ZEYTIN FESTIVALI KAPıLARıNı AÇTı   19:23   ULAŞıMDA DEVRIM GIBI TEKLIF: TAKSI, MINIBÜS VE KAMYONLARA ÖTV’SIZ AKARYAKıT YOLDA Mı?   19:08   AKDENIZ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI MURAT BEŞIKCI MGC’YI ZIYARET ETTI: ’ÖZGÜR BASıN EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ’   18:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖZEL GEREKSINIMLI ÇOCUKLARıN AILELERINE GÜVENLI İNTERNET VE MAHREMIYET EĞITIMI   18:39   MERSIN’DE BÜYÜLEYICI BIR MITOLOJIK DENEYIM: ’PAN’ıN SON DANSı’ SAHNE ALıYOR!   18:30   GELECEĞIN KAPTANLARı MERSIN’DE YETIŞIYOR! VALI TOROS SIMÜLATÖR KOLTUĞUNA GEÇTI, ÇALıŞMALARı İNCELEDI   17:23   KKTC 5. CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR VE İL MILLÎ EĞITIM MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI’DEN OKUL ZIYARETI   09:41   UZAKTAKI KÖYLERE MOBIL KUAFÖR DESTEĞI! BINLERCE VATANDAŞıN AYAĞıNA KADAR GITTI   09:34   MERSIN İŞ DÜNYASıNDA DEV BULUŞMA! VEYSEL SARı’DAN SANAYI SITESI MESAJı: ’ESNAF KALKıNMANıN FIDANLıĞıDıR’   09:30   İSTANBUL SIYASETINDE DEPREM: 23 YıLLıK PARTISIYLE YOLLARıNı AYıRDı, KADıKÖY’ÜN RENGINI DEĞIŞTIRDI!   10:59   ÇOCUKLARıN YETENEKLERI BU KAMPÜSLERDE KEŞFEDILIYOR: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN EĞITIMDE TAM FıRSAT EŞITLIĞI!   10:42   ’UCU NEREYE DOKUNURSA DOKUNSUN AÇıKLAYıN!’ CHP’LI ŞEVKIN’DEN FON SKANDALıNA SERT TEPKI   09:55   MESKİ’DEN DONDURUCU SOĞUKLAR ÖNCESI KRITIK UYARı! SAKıN SıCAK SU DÖKMEDEN OKUYUN  
 
     
   

CHP Gençlik Kolları`ndan Anıtkabir`e 19 Mayıs yürüyüşü: "Bizler var oldukça umut her zaman var"


CHP Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Güvenpark`tan Anıtkabir`e yürüdü. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte, Silivri`de tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`na destek pankartları taşındı. Yürüyüşe katılanlar, Atatürk`ün gençliğe armağan ettiği bu anlamlı günde demokrasi ve özgürlük mesajları verdi. CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk`e teşekkür ederek, "Memlekette umut var. Bizler var oldukça, umut her zaman var olacak" ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 19 Mayıs 2025 Pazartesi 14:47   Okunma : 722

(ANKARA) - CHP Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Güvenpark`tan Anıtkabir`e yürüdü. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte, Silivri`de tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`na destek pankartları taşındı. Yürüyüşe katılanlar, Atatürk`ün gençliğe armağan ettiği bu anlamlı günde demokrasi ve özgürlük mesajları verdi. CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk`e teşekkür ederek, "Memlekette umut var. Bizler var oldukça, umut her zaman var olacak" ifadelerini kullandı.

CHP Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Ankara`da Güvenpark`tan Anıtkabir`e yürüyüş gerçekleştirdi. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte, Türk bayraklarının yanı sıra çeşitli pankartlar taşındı.

Gençler, "Yolumuz uzun, gençliğimiz var" yazılı pankartların yanı sıra, Silivri`de tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun fotoğrafı ile "Ekrem İmamoğlu millete emanet" ifadelerinin yer aldığı pankartlar da taşıdı. Yürüyüş boyunca "Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz", "Diplomasız Erdoğan", "Ankara burada, atasının yanında" ve "Mustafa Kemal`in askerleriyiz" gibi sloganlar atıldı.

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, 19 Mayıs`a ilişkin düşüncelerini ANKA Haber Ajansı ile paylaştı.

"Bugün bağımsızlığın, kuruluşun ve kurtuluşun doğum günüdür"

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, "Bugün 106 yıl önce emperyalizme karşı küllerinden var olan bir milletin doğum günü. Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün doğum günü. Bugün bağımsızlığın, kuruluşun ve kurtuluşun doğum günü. Bugün gençlerin günü, hep birlikte Atamızın huzuruna çıkıyoruz" diye konuştu.

"19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti`nin, Türk milletinin ve ay yıldızlı bayrağın yeniden doğuşudur"

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 19 Mayıs`ın sıradan bir tarih olmadığını vurgulayarak, "19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti`nin, Türk milletinin ve ay yıldızlı bayrağın yeniden doğuşudur" dedi. Mustafa Kemal Atatürk`ün İstanbul`dan Samsun`a uzanan yolculuğuna dikkati çeken Şahin, "Sıradan bir insan gibi yola çıktı ama cesaretiyle Karadeniz`i titretti. O gün hakkında idam fermanı vardı ama o geri adım atmadı. Türkiye Cumhuriyeti`ni yeniden filizlendirdi" ifadelerini kullandı. Şahin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle andığını belirterek, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı kutladı.

"Bizler var oldukça umut her zaman var"

CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, 19 Mayıs`ın gençlere armağan edilmesinden dolayı Mustafa Kemal Atatürk`e teşekkür ederek, "Böyle anlamlı bir günü ve mücadeleyi bizlere armağan ettiği için gururluyuz, onurluyuz. Biz ülke yönetmeye talip gençleriz. Bu ülkenin ak yüzleri, aydınlıkçı gençleriyiz. Umuyorum ki en kısa sürede ülkemiz demokratik bir şekilde yönetilecek. Memlekette umut var. Bizler var oldukça, umut her zaman var olacak" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA