13 Mart 2026 Cuma

22:30   MERSIN’DE GÖNÜL SOFRASı TOROSLAR’DA KURULDU: BAŞKAN SEÇER’DEN ’BIRLIK’ MESAJı!   21:58   MERSIN’DE ADıYAMAN RÜZGARı: BALYANLıLAR BAŞKAN VAHAP SEÇER’I ÇIÇEKLERLE KARŞıLADı   16:17   AYŞEGÜL DOĞAN: "BAYRAM ARIFESINDE YA DA SONRASıNDA DEM PARTI İMRALı HEYETI TEKRAR ADADA SAYıN ÖCALAN’LA BIR GÖRÜŞME YAPABILIR"   16:16   AYLIN NAZLıAKA: "YETKILILERI DERHAL HAREKETE GEÇMEYE, ROJIN KABAIŞ’IN AILESININ GÜVENLIĞINI SAĞLAMAYA ÇAĞıRıYORUZ"   16:15   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… MAHKEME BAŞKANı VE GAZETECILER ARASıNDA GERILIM SONRASı DURUŞMAYA 16 MART PAZARTESI GÜNÜNE KADAR ARA VERILDI   15:56   GÖKHAN GÜNAYDıN: "23 YıL SONRA AKP’NIN GELDIĞI NOKTA TÜRKIYE AÇıSıNDAN BIR MILLI GÜVENLIK SORUNUDUR"   15:55   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN "MÜJDE" AÇıKLAMASıNA EMEKLILERDEN TEPKI: HER ZAMAN BAYRAM ÖNCESI YATıRıLıYORDU. BU MÜJDE DEĞIL   15:30   TUNCER BAKıRHAN’DAN 12 MART AÇıKLAMASı: "ARADAN GEÇEN 31 YıLA RAĞMEN KATLIAMıN TÜM YÖNLERIYLE AYDıNLATıLMAMıŞ OLMASı ACıYı DERINLEŞTIRMEYE DEVAM EDIYOR"   15:29   ÖZGÜR ÖZEL’DEN İSTIKLAL MARŞı’NıN KABULÜNÜN 105’INCI YıLı MESAJı: "BÜYÜK ŞAIRIMIZ MEHMET AKIF ERSOY’U VE MILLI MÜCADELE KAHRAMANLARıMıZı SAYGıYLA ANıYORUM"   13:28   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… İMAMOĞLU’NDAN DURUŞMADA EKRANA YANSıTıLAN TABLOYA TEPKI: “BAŞSAVCı GÖRÜNÜMLÜ SIYASETÇININ LIDERLIĞINDE ÇALıŞAN SAVCıLıK YAPTı BUNLARı”   10:57   MERSIN’DE KALPLERI ISıTAN BULUŞMA: ÜÇ KUŞAK DOĞANıN KALBINDE BIRLEŞTI!   10:55   İBB DAVASıNDA 4. GÜN: SILIVRI’DE DUYGU DOLU ANLAR! "CUMHURBAŞKANı İMAMOĞLU" SLOGANLARı YÜKSELDI   09:36   BAŞKAN V. ŞENER MESAI ARKADAŞLARıYLA AYNı SOFRADA BULUŞTU   09:35    POTANıN PERILERI’NDEN DEV BAŞLANGıÇ! KANADA KARŞıSıNDA NEFES KESEN ZAFER   09:34   MERSIN’DE ULAŞıMDA ENGEL DÖNEMI BITTI: TEK TıKLA OTOBÜS KAPıNıZA GELIYOR!   09:20   GıDA DEVINDEN TARIHI KARAR: TAT GıDA 58 YıL SONRA BIR İLKI GERÇEKLEŞTIRDI!   01:02   ABD-İRAN GERILIMINDE ŞOK İTIRAF: 168 ÇOCUĞUN ÖLDÜĞÜ KATLIAMDA ’HATA’ İDDIASı!   21:35   MERSIN’DE RAMAZAN RUHU MUT’TA ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK MESAJı!   19:42   TARSUS’TA EZBER BOZAN BULUŞMA: KÜÇÜK BAŞKANLAR İSTEDI, ALI BOLTAÇ ANıNDA TALIMATı VERDI!   18:46   BERKIN ELVAN 12. YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı: "KATILLER HESAP VERSIN!"  
 
     
   

CHP Gençlik Kolları`ndan Anıtkabir`e 19 Mayıs yürüyüşü: "Bizler var oldukça umut her zaman var"


CHP Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Güvenpark`tan Anıtkabir`e yürüdü. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte, Silivri`de tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`na destek pankartları taşındı. Yürüyüşe katılanlar, Atatürk`ün gençliğe armağan ettiği bu anlamlı günde demokrasi ve özgürlük mesajları verdi. CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk`e teşekkür ederek, "Memlekette umut var. Bizler var oldukça, umut her zaman var olacak" ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 19 Mayıs 2025 Pazartesi 14:47   Okunma : 615

(ANKARA) - CHP Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Güvenpark`tan Anıtkabir`e yürüdü. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte, Silivri`de tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`na destek pankartları taşındı. Yürüyüşe katılanlar, Atatürk`ün gençliğe armağan ettiği bu anlamlı günde demokrasi ve özgürlük mesajları verdi. CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk`e teşekkür ederek, "Memlekette umut var. Bizler var oldukça, umut her zaman var olacak" ifadelerini kullandı.

CHP Gençlik Kolları, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Ankara`da Güvenpark`tan Anıtkabir`e yürüyüş gerçekleştirdi. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte, Türk bayraklarının yanı sıra çeşitli pankartlar taşındı.

Gençler, "Yolumuz uzun, gençliğimiz var" yazılı pankartların yanı sıra, Silivri`de tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun fotoğrafı ile "Ekrem İmamoğlu millete emanet" ifadelerinin yer aldığı pankartlar da taşıdı. Yürüyüş boyunca "Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz", "Diplomasız Erdoğan", "Ankara burada, atasının yanında" ve "Mustafa Kemal`in askerleriyiz" gibi sloganlar atıldı.

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, 19 Mayıs`a ilişkin düşüncelerini ANKA Haber Ajansı ile paylaştı.

"Bugün bağımsızlığın, kuruluşun ve kurtuluşun doğum günüdür"

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, "Bugün 106 yıl önce emperyalizme karşı küllerinden var olan bir milletin doğum günü. Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün doğum günü. Bugün bağımsızlığın, kuruluşun ve kurtuluşun doğum günü. Bugün gençlerin günü, hep birlikte Atamızın huzuruna çıkıyoruz" diye konuştu.

"19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti`nin, Türk milletinin ve ay yıldızlı bayrağın yeniden doğuşudur"

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 19 Mayıs`ın sıradan bir tarih olmadığını vurgulayarak, "19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti`nin, Türk milletinin ve ay yıldızlı bayrağın yeniden doğuşudur" dedi. Mustafa Kemal Atatürk`ün İstanbul`dan Samsun`a uzanan yolculuğuna dikkati çeken Şahin, "Sıradan bir insan gibi yola çıktı ama cesaretiyle Karadeniz`i titretti. O gün hakkında idam fermanı vardı ama o geri adım atmadı. Türkiye Cumhuriyeti`ni yeniden filizlendirdi" ifadelerini kullandı. Şahin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle andığını belirterek, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı`nı kutladı.

"Bizler var oldukça umut her zaman var"

CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, 19 Mayıs`ın gençlere armağan edilmesinden dolayı Mustafa Kemal Atatürk`e teşekkür ederek, "Böyle anlamlı bir günü ve mücadeleyi bizlere armağan ettiği için gururluyuz, onurluyuz. Biz ülke yönetmeye talip gençleriz. Bu ülkenin ak yüzleri, aydınlıkçı gençleriyiz. Umuyorum ki en kısa sürede ülkemiz demokratik bir şekilde yönetilecek. Memlekette umut var. Bizler var oldukça, umut her zaman var olacak" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA