30 Nisan 2026 Perşembe

09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”  
 
     
   

CHP`nin İzmir`deki "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi... Gökhan Günaydın: O sandık buraya gelecek ve tarihin çöplüğüne gitmesi gerekenler gidecek


İzmir`de düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine katılan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, “Bugün Türkiye`ye bir kez daha gösteriyoruz ki siz sadece demokrasi dışı yöntemleri kullanarak, insanlara operasyonlar yaparak milleti sindiremezsiniz. O sandık buraya gelecek ve tarihin çöplüğüne gitmesi gerekenler gidecek” dedi.

 

Tarih : 19 Mayıs 2025 Pazartesi 23:22   Okunma : 999

Haber: TENZİLE AŞÇI Kamera: KERİM UĞUR

(İZMİR) - İzmir`de düzenlenen “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine katılan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, “Bugün Türkiye`ye bir kez daha gösteriyoruz ki siz sadece demokrasi dışı yöntemleri kullanarak, insanlara operasyonlar yaparak milleti sindiremezsiniz. O sandık buraya gelecek ve tarihin çöplüğüne gitmesi gerekenler gidecek” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel`in CHP`nin cumhurbaşkanı adayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınarak tutuklanmasının ardından başlattığı ve her hafta bir ilde düzenlenen "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingleri kapsamında İzmir Mitingi gerçekleşti.

19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı`nda İzmir Gündoğdu Meydanı`nda düzenlenen mitingde Gündoğdu Meydanı ve Kordon dolup taştı. Mitingde katılan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, iktidarın baskı politikalarını eleştirdi.

“Sandığı tekmelemeye niyeti olanları engellemek için bir araya geldik”

19 Mayıs`ın sembolik anlamı olduğunu ifade eden Günaydın, iktidara seslenerek “Samsun`dan bu yana CHP, haftada iki miting yapıyor. Çarşamba günleri İstanbul`da, hafta sonları Anadolu`nun bir kentinde. Artık bir yerin kalesi diye tanımlanabilecek bir il yok. Biz Konya`da, Yozgat`ta bunu gösteridk. En zor yerlerde mitinglerimiz yaptık. Şimdi İzmir zamanı. Cumhuriyeti ilan eden yolculuğun başladığı 19 Mayıs 1919`dan 106 yıl sonra İzmir`deyiz. İzmir`de demokrasiyi, cumhuriyeti ayakta tutmak için, sandığı tekmelemeye niyeti olanları engellemek için bir araya geldik. Türkiye`nin dört bir yanından insanlar buraya aktılar. Buranın bir parçası olmaktan onur duyuyorum. Bugün Türkiye`ye bir kez daha gösteriyoruz ki siz sadece demokrasi dışı yöntemleri kullanarak, insanlara operasyonlar yaparak milleti sindiremezsiniz. O sandık buraya gelecek ve tarihin çöplüğüne gitmesi gerekenler gidecek” dedi.

“Bu haykırış Türkiye`yi demokrasi ve adalet dışında yöntemlerle yönetemeyeceğinizi gösteriyor”

Mitingin siyasi arenada önemli mesajlar vereceğini belirten Günaydın, şunları söyledi:

“CHP`nin evlatları elbette Ekrem İmamoğlu`na sahip çıkıyor. Ekrem İmamoğlu`na sahip çıkmak demek; Türkiye`nin geleceğine, demokrasiye, adalete sahip çıkmak demek. Ekrem İmamoğlu`na bu güne kadar oy vermemiş olabilirsiniz ama onun başına gelenlerin tamamının Erdoğan`ın rakip çekmeye çalışması olduğunu görüyoruz. İmamoğlu ve arkadaşları, düzmece soruşturmalarla içeride tutuluyorlar. Dolayısıyla vatandaş diyor ki ‘Bugün Ekrem İmamoğlu`na yapılanların tamamı yarın bana yapılanabilir.` Dolayısıyla yükselen millet iradesi, farklı sosyolojilerden yükselen bu ‘Hayır`, Türkiye`nin geleceğine sahip çıkması demektir. Bu nereye varacak? Bu, milletin egemenliği nereye istiyorsa oraya varacak. Vatandaş, sandığı tekmeleyenlere, ‘O sandık buraya gelecek. Sandığı önümde, adayı yanımda istiyorum` diyor. Buna kimse hayır diyemez. Bu haykırış bir taraftan da Türkiye`yi demokrasi ve adalet dışında yöntemlerle yönetemeyeceğinizi gösteriyor.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA