12 Ağustos 2025 Salı

14:56   TOROSLAR’DAN SÜRDÜRÜLEBILIR GELECEĞE DEV ADıM: "SıFıR ATıK PARKı" GELIYOR!   13:48   ÖZGÜR ÖZEL: ŞEHIT AILELERININ GÖZYAŞLARıNı SILMEK IÇIN O KOMISYONDA YER ALDıM   12:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSAL MAHALLELERE YOL DESTEĞI   11:24   TBB BAŞKAN VEKILI SEÇER’DEN SILIVRI’DE TUTUKLU BULUNAN BELEDIYE BAŞKANLARıNA ZIYARET   09:45   PERSEID METEOR YAĞMURU ZAMANı   09:42   ARPAÇBAHŞIŞ SAKINLERI KESINTISIZ İÇME SUYUNA KAVUŞTU   16:40   TBMM’DEKI KOMISYONDA GÖREV ALACAK YENI 3 ÜYE BELLI OLDU   16:39   ÇANAKKALE’DEKI ORMAN YANGıNA MÜDAHALE EDILIYOR   16:37   SıNDıRGı’DA AĞıR HASAR ALAN MARKETI TAHLIYE EDEN YURTTAŞ: “BURADA DEVLET YOK. HANI SEFERBERLIK, HANI YARDıM?”   15:57   TOROSLARIN ZİRVESİNDE YÖRÜK ŞENLİĞİ   15:06   İSRAIL’IN DÜZENLEDIĞI SALDıRıDA 5 GAZETECI HAYATıNı KAYBETTI   15:05   TUTUKLU ZEYDAN KARALAR’DAN, KENDISI IÇIN "ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ" BAŞLATAN GENÇLERE TEŞEKKÜR   15:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN, EREN BÜLBÜL VE FERHAT GEDIK IÇIN ANMA MESAJı   15:02   CHP’LI KıŞ’TAN BAKAN URALOĞLU’NA TEPKI   15:01   CHP’LI TALAT DINÇER: "BU UYGULAMA, ANADOLU BASıNıNıN IDAM FERMANıDıR!"   09:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SAÇ TASARıMı TUTKUNLARıNA ÜCRETSIZ KUAFÖRLÜK EĞITIMI   14:52   MıSıR’DAN CUMHURBAŞKANı SISI VE BAKAN FIDAN GÖRÜŞMESINE ILIŞKIN AÇıKLAMA   14:50   TEOMAN MUTLU’DAN DIYANET’E ’HUTBE’ TEPKISI   15:28   ATAYMAN: BENDEN DUYMADıĞıM, GÖRMEDIĞIM, YAŞAMADıĞıM ŞEYLERI ANLATMAMı BEKLIYORLAR, HIÇBIR KANUN DıŞı ŞEYE RASTLAMADıM, HIÇBIR KANUNSUZ IŞE IMZA ATMADıM   15:22   CHP’LI EMIR’DEN BAKAN TUNÇ’A “İBB BORSASı” SORUSU: ADALET BAKANı DEĞIL MISIN, NIYE HAREKETE GEÇMEDIN?  
 
     
   

DİSK Genel İş İzmir 8 No’lu Şube Başkanı Gümüştekin ve 3 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanı Bilir tutuklandı


"Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla emniyete çağrılan DİSK Genel İş İzmir 8 No’lu Şube Başkanı Deniz Şahin Gümüştekin ve İzmir 3 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanı Mine Bilir tutuklandı. Genel İş tutuklamalara tepki gösterdi.

 

Tarih : 17 Haziran 2025 Salı 05:20   Okunma : 566

İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından İzmir’de gerçekleştirilen eyleme katılan DİSK Genel-İş İzmir 2 No’lu Ercan Gül, Genel-İş İzmir 5 No’lu Şube Başkanı Savaş Aras, Genel-İş İzmir 6 No’lu Şube Başkanı Değer Yıldız, Genel-İş İzmir 8 No’lu Şube Başkanı Deniz Şahin Gümüştekin, Genel-İş İzmir 9 Nolu Şube Başkanı Sedat Kenar ve eski Genel-İş İzmir 10 No’lu Şube Başkanı Barış Okur ifadeye çağrıldı

Emniyetteki işlemleri biten 8 kişi serbest bırakılırken Genel-İş İzmir 8 No’lu Şube Başkanı Deniz Şahin Gümüştekin ve Genel-İş 3 No’lu Şube üyesi Mine Bilir tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi. Adliyede işlemleri tamamlanan Deniz Şahin Gümüştekin ve Mine Bilir çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Tutuklamalara ilişkin Genel İş’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şube Başkanımız Serbest Bırakılsın! Demokrasiyi, adaleti ve hukuku savunan İzmir 8 No’lu Şube Başkanımız Deniz Şahin Gümüştekin ve İzmir 3 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanı Mine Bilir haksız ve hukuksuz bir şekilde tutuklanmışlardır. Anayasal bir hak olan toplantı ve gösteri hakkı bir suç değildir. Şube Başkanımız ve Kadın komisyonu Başkanımız yalnız değildir! Genel-İş olarak bu hukuksuzluğun karşısındayız. Derhal serbest bırakılmasını talep ediyoruz!"

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA