20 Ağustos 2026 Perşembe

15:42   GALATASARAY, ALEKSEI BATRAKOV IÇIN RESMI GÖRÜŞMELERE BAŞLADı   15:41   DEM PARTI’DEN “DIYARBAKıR’DA DÖRT BELEDIYE EŞ BAŞKANı GÖREVDEN ALıNDı” HABERLERINE YALANLAMA   15:37   İBB DAVASı’NDA 68’INCI GÜN... ERDAL CELAL AKSOY: “O TARIHTE İSTANBUL’DA DEĞILDIM”   13:26   MELIH MERIÇ SAĞLıK DURUMU HAKKıNDA AÇıKLAMA: ZIYARETÇI KABUL EDILMIYOR   13:23   GENELKURMAY BAŞKANı BAYRAKTAROĞLU, NATO GENELKURMAY BAŞKANLARı TOPLANTıSıNA KATıLDı   13:22   BAKAN ŞIMŞEK: MAZOTTA EŞEL MOBIL ILE KÜRESEL ŞOKUN VATANDAŞLARA YANSıMASıNı SıNıRLıYORUZ   10:20   AKDENIZ SAHILINDE REKOR PEDAL: GENÇLERIN YENI GÖZDESI MERBİS 50 BIN ÜYEYE ULAŞTı   10:15   ÇERÇEVE YASA’DA TARIHI DÖNEMEÇ: 4 BIN KIŞIYE TAHLIYE YOLU AÇıLıYOR, SIYASETTE YENI DÖNEM BAŞLıYOR   09:52   MERSIN ÜNIVERSITESI ÖĞRENCILERINE MÜJDE: İŞKUR KAMPÜS NOKTASı KURULDU!   09:30   AYDıNCıK’TA SıNAVLARA HAZıRLANAN GENÇLERE DEV DESTEK: EVDE ÇALıŞAMAYAN ÖĞRENCILERIN YENI ROTASı BELLI OLDU!   03:31   YENİ PARTI’DEN ÇEKMEKÖY’DE ’SIYASI ÇÖKME’ VE ’KUMPAS’ TEPKISI: ’MILLET İRADESINE DÜRBÜNLE BILE ADALET GÖRÜNMÜYOR!’   16:53   YENİ PARTI SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE, PARTISININ KURULTAY TAKVIMINI AÇıKLADı   16:51   GAZILERIN İÇIŞLERI BAKANLıĞı’NA YÜRÜMESINE IZIN VERILMIYOR... BAZı GAZILER FENALAŞTı   16:49   YENİ PARTILI BAKAN’DAN, GAZI VE ŞEHIT YAKıNLARıNA YÖNELIK POLIS MÜDAHALESINE TEPKI: GAZININ SESINI KAPATAMAZSıNıZ   16:48   MADENCILERIN ENERJI VE TABII KAYNAKLAR BAKANLıĞı ÖNÜNDEKI EYLEMI 10’UNCU GÜNÜNDE   16:47   YENİ PARTI İZMIR MILLETVEKILI ARSLAN: "CHP’LI MECLIS ÜYESININ SEÇIMIN HEMEN ARDıNDAN AKP ILÇE BINASıNDA NE IŞI VAR?"   14:42   GAZILER GÜVENPARK’TAN ÇıKARıLDı... CHP SÖZCÜSÜ SARı: "TOPLUMSAL VICDAN, HAK ISTEYENLERIN KARŞıSıNA BARIYER KONULDUĞUNDA NEREDE DURDUĞUMUZLA ÖLÇÜLÜR"   14:40   TÜLAY HATIMOĞULLARı, MURAT ÇEPNI’YI SILIVRI CEZAEVI’NDE ZIYARET EDECEK   14:40   ŞEHIT AILELERI VE GAZILER DERNEĞI GENEL BAŞKANı ÇERÇIOĞLU: “GAZILER OLARAK REHIN ALıNDıK”   13:37   TANRıKULU’NDAN DICLE ÜNIVERSITESI’NE ’SENDIKAL BASKı’ UYARıSı: "İŞÇILERIN ÜYELIKTEN ISTIFAYA ZORLANMASı KABUL EDILEMEZ"  
 
     
   

DİSK Genel İş İzmir 8 No’lu Şube Başkanı Gümüştekin ve 3 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanı Bilir tutuklandı


"Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla emniyete çağrılan DİSK Genel İş İzmir 8 No’lu Şube Başkanı Deniz Şahin Gümüştekin ve İzmir 3 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanı Mine Bilir tutuklandı. Genel İş tutuklamalara tepki gösterdi.

 

Tarih : 17 Haziran 2025 Salı 05:20   Okunma : 918

İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından İzmir’de gerçekleştirilen eyleme katılan DİSK Genel-İş İzmir 2 No’lu Ercan Gül, Genel-İş İzmir 5 No’lu Şube Başkanı Savaş Aras, Genel-İş İzmir 6 No’lu Şube Başkanı Değer Yıldız, Genel-İş İzmir 8 No’lu Şube Başkanı Deniz Şahin Gümüştekin, Genel-İş İzmir 9 Nolu Şube Başkanı Sedat Kenar ve eski Genel-İş İzmir 10 No’lu Şube Başkanı Barış Okur ifadeye çağrıldı

Emniyetteki işlemleri biten 8 kişi serbest bırakılırken Genel-İş İzmir 8 No’lu Şube Başkanı Deniz Şahin Gümüştekin ve Genel-İş 3 No’lu Şube üyesi Mine Bilir tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi. Adliyede işlemleri tamamlanan Deniz Şahin Gümüştekin ve Mine Bilir çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Tutuklamalara ilişkin Genel İş’in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şube Başkanımız Serbest Bırakılsın! Demokrasiyi, adaleti ve hukuku savunan İzmir 8 No’lu Şube Başkanımız Deniz Şahin Gümüştekin ve İzmir 3 Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanı Mine Bilir haksız ve hukuksuz bir şekilde tutuklanmışlardır. Anayasal bir hak olan toplantı ve gösteri hakkı bir suç değildir. Şube Başkanımız ve Kadın komisyonu Başkanımız yalnız değildir! Genel-İş olarak bu hukuksuzluğun karşısındayız. Derhal serbest bırakılmasını talep ediyoruz!"

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA