3 Aralık 2025 Çarşamba

15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:29   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”   14:25   "OKULLARDA 1 ÖĞÜN ÜCRETSIZ YEMEK" DAVASı DANıŞTAY’DA...   14:23   MHP LIDERI BAHÇELI’DEN ÖZEL’E "TEBRIK TELEFONU"... ÖZEL, KENDISINI ARAYAN LIDERLERE TEŞEKKÜR ETTI   10:03   MERSIN ESOB 2025’I DEĞERLENDIRDI, 2026’NıN YOL HARITASıNı AÇıKLADı   09:49   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN 2025’TE 500 HANEYE TEMIZLIK VE BAKıM ELI   09:25   YEREL TOHUMDAN İKLIM DOSTU PROJELERE: MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜKŞEHIR DAMGASı   01:50   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN NET MESAJ: ‘KAYBEDEN LIDER KALMAZ, CHP SAHICILIKLE IKTIDARA YÜRÜYOR’”   21:30   TARSUS’TA MECLIS GÜNDEMI YOĞUN: KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN ULUSLARARASı ÖDÜLE   21:03   “SAVUNMA SUSMADı: BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN TUTUKLU AVUKATLAR İÇIN ADALET ÇAĞRıSı”   20:31   “SERAP AVCı DAVASıNDA BEŞINCI CELSE: ERKEK ŞIDDETINE KARŞı ADALET ARAYıŞı”   20:25   MERSIN LIMANı’NDA ŞOK OPERASYON: İTALYA’YA KAÇıRıLACAK 44 GÖÇMEN KONTEYNERDE YAKALANDı!   20:19   TOROSLAR’DA ENGELSIZ BIR GÜN   20:15   MERSIN’DE ULAŞıMDA SESSIZ DEVRIM: 18 ELEKTRIKLI OTOBÜS YOLLARDA   15:15   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TUNCER BAKıRHAN’DAN ÖZEL’E: CELLAT DEFTERINI AÇACAKSAK, GEÇMIŞI KONUŞACAKSAK HEPINIZ BORÇLU ÇıKARSıNıZ   15:13   ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY KONTROL AMAÇLı YOĞUN BAKıMA ALıNDı   15:11   TÜRKIYE O İETT KAPTANıNı ÇOK SEVDI, VIDEOSU 12 MILYONDAN FAZLA IZLENDI   15:09   ÖZGÜR ÖZEL: "BU KOMISYONA NE KATıLMAMıZLA KÜRT OLMAYAN VATANDAŞLARA BIR KÖTÜLÜK YAPTıK, NE DE KOMISYONUN SON SEYAHATINE KATıLMAMıZLA KÜRT ARKADAŞLARıMıZA KARŞı OLUMSUZ BIR TUTUM IÇINDE OLDUK"  
 
     
   

Tarsus CHP’den Kırsal Mahalle Ziyaretleri


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü tarafından Tarsus’a bağlı kırsal bölgede yer alan Dedeler Killik mevki, Karadiken, Belen, Pirömerli, Dorak, Tepetaşpınar, Kaklıktaşı ve Çiriştepe mahallelerine ziyaretler gerçekleştirildi.

 

Tarih : 21 Haziran 2025 Cumartesi 15:55   Okunma : 828

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü tarafından Tarsus’a bağlı kırsal bölgede yer alan Dedeler Killik mevki, Karadiken, Belen, Pirömerli, Dorak, Tepetaşpınar, Kaklıktaşı ve Çiriştepe mahallelerine ziyaretler gerçekleştirildi.

Köylü yurttaşlar ve üreticilerle bir araya gelinen programın Killik ve Karadiken bölümüne CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır’da katılarak yurttaşlarla bir araya geldi.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen, Gençlik Kolları Başkanı Zülfü Karaca, il ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyaretlerde konuşan CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, ülke olarak gergin günlerden geçtiğimize dikkati çekerek, “Birlik ve beraberlik içerisinde haksızlığa karşı duracağız. Ben, gündemde olan haksız mahkemelerin tamamına gidiyorum. Siz değerli üreticilerimizin çektiği sıkıntıları yakından biliyorum. Çünkü sizlerin yaptığı işleri bende yaptım” dedi.

Ev sahibi muhtarların yanı sıra çevre mahalle muhtarlarının da katılım gösterdiği ziyaretlerde konuşan CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, ekonomik sorunların toplumun tüm kesimlerini ciddi sıkıntıya sürüklediğini kaydederek, “Ekonomik sorunlar ortada iken iktidar kanadı, işçinin, emeklinin, emekçinin, çiftçinin durumunun tartışılmasını istemiyor.

Tek istedikleri son yerel seçimlerde Türkiye’nin birinci partisi olan ve tüm anketlerde birinci çıkan Cumhuriyet Halk Partisi’nin tartışılmasıdır. Akıllarınca yıpratmaya çalışmaktır. Ne yaparlarsa yapsınlar, bunda başarılı olamayacaklar” dedi.

Her zaman halkla iç içe olduklarını belirten CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, “Şu an bir seçim yok. Ama bizler her zaman siz değerli yurttaşlarımızla bir araya geliyoruz, ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu gezilerimizde vatandaşlarımızın beklentilerini ve sorunlarını yakından dinleme şansı buluyoruz.

Öyle ki iktidarın üreticiyi yok sayan yanlış politikalarını, yarattığı adaletsiz düzenin sonucu olan güvensiz ortamı her yerde hissediyoruz. Düzeltemedikleri ekonomik gidişatın tüm yükü emeklinin, emekçinin, çiftçinin, üreticinin, öğrencinin, kısacası milletin sırtında” ifadelerini kullandı.

CHP’nin 2019 yılında yerel seçimlerde elde ettiği başarının ve Belediyecilikte gösterdiği vizyonun 2024 yerel seçimlerde halkın daha fazla desteğini alarak “olur” aldığının altını çizen Başkan Şahin, “Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler, sosyal alanda, altyapı özelinde ve diğer birçok hizmet alanında kendini kanıtlamış, farkını ortaya koymuştur. Bugün Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’in belediyecilik anlayışı sadece Mersin’de değil, tüm Türkiye’de taktir toplamaktadır. Aynı şekilde Tarsus Belediye Başkanımız sayın Ali Boltaç’ta güzel hizmetlere bir bir imza atmaktadır.

Yerel yönetim anlayışı ile halkın takdirini toplayan Cumhuriyet Halk Partimiz, ilk genel seçimlerde iktidara gelecek ve demokratik, laik, refah seviyesi yüksek, ne ezen ne ezilen, adil bir düzeni hep birlikte inşa edecektir” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA