12 Mart 2026 Perşembe

09:20   GıDA DEVINDEN TARIHI KARAR: TAT GıDA 58 YıL SONRA BIR İLKI GERÇEKLEŞTIRDI!   21:35   MERSIN’DE RAMAZAN RUHU MUT’TA ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK MESAJı!   19:42   TARSUS’TA EZBER BOZAN BULUŞMA: KÜÇÜK BAŞKANLAR İSTEDI, ALI BOLTAÇ ANıNDA TALIMATı VERDI!   18:46   BERKIN ELVAN 12. YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı: "KATILLER HESAP VERSIN!"   16:44   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MILYON GENCE ÖĞRENCI AFFı, 100 BIN MEZUNA DENKLIK ÇAĞRıSı   16:40   İRAN, BANGLADEŞ PETROL VE LNG GEMILERININ HÜRMÜZ BOĞAZı’NDAN GEÇIŞINE IZNI VERDI   16:40   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… CHP’LI KARABAT’ıN ŞOFÖRÜ TUTUKLU SANıK SıRRı KÜÇÜK: "VICDANıM RAHAT, BU YAŞıMA KADAR HARAM LOKMA YEMEDIM"   16:39   İBB DAVASı...TUTUKLU BUĞRA GÖKCE: TRT YÖNETICILERININ KURUMUN KÜLTÜRÜNE, TARIHINE VE YAYıNCıLıK ILKELERINE UYGUN HAREKET ETMESINI BEKLIYORUZ   16:37   ERKAN BAŞ’TAN GREVDEKI ÖZEL İTALYAN LISESI ÖĞRETMENLERINE DESTEK: "BU KAVGA BIR AVUÇ ÖĞRETMENIN KAVGASı DEĞIL, TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN KAVGASı"   15:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NE OPERASYON... GÖKAN ZEYBEK: "GERÇEKLERI ÇARPıTARAK KARANLıK PROPAGANDA ÜRETILMESINE ASLA IZIN VERMEYIZ"   15:04   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… MAHMUT TANAL: İNSAN HAKLARı AÇıSıNDAN, HUKUK DEVLETI AÇıSıNDAN GERIYE GIDIYORUZ   15:02   İLBER ORTAYLı 5 GÜNDÜR YOĞUN BAKıMDA   14:48   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı HATIMOĞULLARı VE BAKıRHAN’DAN "BERKIN ELVAN" MESAJı: "BERKIN ELVAN BU ÜLKENIN VICDANıNDA HEP 15 YAŞıNDA KALACAK"   14:44   EKREM İMAMOĞLU: "İFTIRANAMENIN TEK AÇıKLAMASı VARDıR: KIŞI KENDINDEN BILIR IŞI! MILLETIMIZ SIZI GÖNDERMEK IÇIN CAN ATıYOR"   10:45   MERSIN’E AVRUPA’DAN DEV BÜTÇE! TAM 1 MILYON EURO: DENIZLER YAPAY ZEKAYLA KORUNACAK   10:42   İBB DAVASıNDA 3. GÜN TANSIYONU: "EL SALLAMA" KRIZI SALONU KARıŞTıRDı!   10:17   SıĞıNMA KARARıNDAN ŞOK VAZGEÇIŞ: İRANLı KADıN FUTBOLCU ÜLKESINE DÖNÜYOR!   09:30   İMAMOĞLU’NDAN MAHKEME HEYETINE SERT TEPKI: "BU YAPıLAN YÜZ KARASıDıR!"   09:01   MERSIN’DE EVLER FABRIKAYA DÖNÜŞTÜ: 4 BIN KADıN KENDI İŞININ PATRONU OLDU!   08:15   YUMURTALıK’TA DEV AILE SOFRASı: BAŞKAN ALTıOK PERSONELIYLE İFTARDA BULUŞTU!  
 
     
   

İstanbul Tabip Odası CHP’li belediyelere yönelik operasyona tepki gösterdi: Böyle gitmez! Baskıyla, zulümle abat olunmaz


CHP’li belediyelere yönelik yeni operasyona İstanbul Tabip Odası (İTO) tepki gösterdi. İTO açıklamasında, "Türkiye Cumhuriyeti, AKP iktidarı tarafından yargının siyasallaştığı, anayasal hakların güvencesiz bırakıldığı bir ülke haline getirilmiş, seçme ve seçilme hakkı başta olmak üzere yurttaşların hak ve hukuku ayaklar altına alınmıştır. Ancak bu böyle gitmez! Baskıyla, zulümle abat olunmaz. Hukuk herkes içindir ve tüm yurttaşlara eşit uygulanmalıdır" denildi.

 

Tarih : 5 Temmuz 2025 Cumartesi 15:50   Okunma : 866

CHP'li belediyelere yönelik yeni operasyona İstanbul Tabip Odası (İTO) tepki gösterdi. İTO açıklamasında, "Türkiye Cumhuriyeti, AKP iktidarı tarafından yargının siyasallaştığı, anayasal hakların güvencesiz bırakıldığı bir ülke haline getirilmiş, seçme ve seçilme hakkı başta olmak üzere yurttaşların hak ve hukuku ayaklar altına alınmıştır. Ancak bu böyle gitmez! Baskıyla, zulümle abat olunmaz. Hukuk herkes içindir ve tüm yurttaşlara eşit uygulanmalıdır" denildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in belediyelere yönelik soruşturmalar kapsamında bu sabah gözaltına alınmasına tepkiler devam ediyor. İstanbul Tabip Odası (İTO) da operasyonlara sosyal medya açıklaması ile tepki gösterdi. İTO açıklamasında, "Bu böyle gitmez! Baskıyla, zulümle abat olunmaz. Hukuk herkes içindir ve tüm yurttaşlara eşit uygulanmalıdır" denildi. Açıklama şöyle:

"Hukuk herkes içindir ve tüm yurttaşlara eşit uygulanmalıdır"

"Sandıkta yenildiği siyasi rakiplerini yargı ve idaredeki hukuksuz uygulamalar ile bertaraf etmeye çalışan bir anlayış, 85 milyonun her türlü hakkını, hukukunu da yok saymaktadır. Yurttaşların büyük çoğunluğu bu durumun farkındadır.

Türkiye Cumhuriyeti, AKP iktidarı tarafından yargının siyasallaştığı, anayasal hakların güvencesiz bırakıldığı bir ülke haline getirilmiş, seçme ve seçilme hakkı başta olmak üzere yurttaşların hak ve hukuku ayaklar altına alınmıştır. Ancak bu böyle gitmez! Baskıyla, zulümle abat olunmaz. Hukuk herkes içindir ve tüm yurttaşlara eşit uygulanmalıdır. Ülkemizin geleceği için 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA